היא ז-מ-ר-ת

Love Xtina

New member
היא ז-מ-ר-ת

ולא אכפת לי כמה היא שוקלת יש לה את הקול הכי טוב מכל הזמרות בעשור האחרון. ברור שיהיה נחמד לחזור לתקופה של השיער השחור והלברט אבל תמיד אהבתי איך שהיא נראית חוץ מבאמת הטקס בנובמבר שאהבתי את הביצוע שלה מאוד בכל מקרה.. כריסטינה חוזרת בקרוב וחוזרת בענק לדעתי.. בינתיים כל פרק של team xtina אני מתרגש יאללה כריסטינה תחזרי אלינו נמאס מזמרות כמו ניקי מינאז וליידי גאגא שלא יודעות לשיר..

Music Man XD

New member
בסדר.

אני לא מבין את הקטע. גם כשכריסטינה הייתה מלאה יותר לא אמרתי מילה רעה אחת - ולא כי לא רציתי להיות שלילי, אלא כי:
1. היא נראית טוב בכל המצבים (ואני באמת חושב ככה)
2. זה לא העיקר.

אבל עכשיו היא חזרה לכושר, ובאופן כללי היא נראית מצוין. אז אסור לנו לשמוח בגלל זה? אסור לנו לאהוב מה שאנחנו רואים ולציין את זה?
זה בסדר, אין בזה שום דבר פסול! היא עברה שינוי חיצוני מסויים, ולגיטימי שאנחנו כמעריצים נדבר על זה. ואם השינוי יפה לדעתנו - אז גם על זה נדבר.

זה עדיין לא הדבר הכי חשוב מבחינתי, אבל זה "פלוס" נחמד. לא ראינו אותה הרבה זמן, אז יש התרגשות כזו, לראות אותה חוזרת כשהיא נראית טוב מתמיד.

אני גם מקווה שתחזור בקרוב, אני ממש מחכה למוזיקה חדשה וסיבוב הופעות (
).

Love Xtina

New member
זה מה שאמרתי

פשוט היו פה תגובות נורא קוטלות על המראה שלה ומה שאמרת זה לא העיקר זה פלוס נחמד אבל נראה שאצל חלק מהאנשים זה הפוך ונוטים לשים יותר על המראה ולשפוט אותה על פי זה ולא מהיום וזה קצת מעצבן.. בכל מקרה גם אני שמחתי לראות את השינוי במראה ובמשקל לטובה כמובן

למעלה