היא והיא

ben4ever

New member
היום יומולדת!../images/Emo65.gif

אז הנה אנחנו מגיעים ברגעים אלה ליום שלישי,פעמיים כי טוב לפי מה שקבע איזה פוץ',אבל היום זה יהיה 3 פעמים כי טוב,כי היום יש יום הולדת לבחורה שרובכם מכירים,וקוראים לה אביה,והיא חוגגת היום יום הולדת 16! אז אביה!
הנה עוד שנה חלפה,ועכשיו את הגעת לגיל הכי טוב בעולם,גיל 16!
זה לא סתם גיל,זה הגיל. גיל שבו את למעשה מתחילה לאט לאט להתבגר,להכיר את העולם,להכיר את עצמך,מפסיקה להיות ילדה קטנה והופכת להיות אישה בוגרת ואמיתית. זהו גיל הבגרות האוליטמטיבי-או כמו שנאמר:"זה לא התרגיל,אלא הגיל" (או שזה ההפך אולי....לא משנה,אני סוטה מהנושא). אז מה אפשר לאחל לך אביה,לכבוד הגיעך לגיל הכי בנזונה שיש?
שתנצלי ותמצי את השנה הזאת עד תום,כי 16 בא פעם ב...אממממ...בחיים
שתצליחי להגשים את כל חלומותייך ושאיפותייך ומשאלותיך.
שתהיי חזקה בכל אימת דבר אשר יעמוד בפנייך.
שתלכי לעוד מליון הופעות של ברי סחרוף,ואם כבר,על הדרך,תלמדי להכיר בגאונותו של ההוא שלא אנקוט בשמו,אבל שמו מתחיל ב-פ'.
שתזכי רק לאושר,עושר,כושר והמון אהבה אינסופית, שתמשיכי להיות כזאת בחורה מדהימה וונפלאה. אז בקיצור.....
יום הולדת שמח אביה!!!!!
נ.ב-אני יודע שיש לך בעיה עם מתנות וזה,וביקשת שלא אביא כלום. אז בבקשה....כמו שביקשת-כלום אחד גדול! במיוחד ליום ההולדת שלך!
|כלום|

../images/Emo65.gifמזלטוב ל...

נעה|שי
שחוגגת גם היא היום יומולדת!
מזלטוב לך יקירתי, ושתהי הכי מאושרת בעולם!
אביה

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאני אאחל גם פה...

המון המון מזל טוף אביה יומולדת הכי שמח בעולם...
|קונדום
|

נעההה:]|ג'ירפה|

מזלטוב מותק! נולדת ביום ממש מיוחד
,אני לא מכירה עוד אף אחד שנולד היום..
שתהיה לך שנה מדהימה מדהימה. יומולדת שמח

shira245

New member
יום הולדת שמח../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

יוווווווו בבןןןןן!!!

תודה
איזה כיף, כל היום הפלאפון שלי מצלצל
אה, אגב, אני לא היחידה שחוגגת היום יומולדת בפורום זה..
נעה
מזל טוב לך יקירתי!! שיהיה לך יומולדת נפלא ומאושר!! ^_^

אביהה נשמה שלי:]|ג'ירפה|

sweet sixteen או משהו. אני כ"כ אוהבת אותך שזה מגיע לרמות מטורפות כמעט
אפילו שאת לא שפויה אפילו שאת מצוננת,והדבקת אותי דרך הטלפון אפילו שאת לא רוצה מתנות בגלל סיבה מטופשת אפילו שאת גרה דרומההההה אפילו שלא באת לשבת למרות הכל-אני אוהבת אותך
ופשוט תעשי לי ילדה,אבל שתהיה יפהפיה כמוך,טוב? אני אוהבת אותך כל-כך כל-כך,אין לך מושג. ואת יודעת שאני תמיד, תמיד כאן בשבילך. ואני יעשה בשבילך הכל! אני אפילו יגנוב בשבילך ברזיות מבתי כלא.
אע.והמתנה בדרך.נו.אני אביא אותה מחר לרעות שתביא לאביה שתביא לךP: שתהיה לך יומולדת מדהימה כמו שכ"כ מגיע לך,כי את הכי מדהימה והכי הכי,בהכל.שיהיו לך חיים נהדרים.שתאהבי,ותשמחי,ושבכל יום יהיו לך 100 סיבות לחייך עוד אחד מהחיוכים היפהפיים שלך. יש לי דחף מטורף להגיד לך שוב- אני אוהבת אותך.

היא והיא

היא: אחראית למשפט הכי קלאסי בפורום, הבנאדם הכי חייכן שיש, חולה על פיצה ובטוחה לחלוטין שהיא בת 16! למרות שלמעשה היא בכלל בת 22... היא: אחראית לניק הכי משינאי בפורום, הבנאדם הכי מוזר שיש, חולה על שרימפסים ובטוחה לחלוטין שהיא בת 16, והאמת שיש לה סיבה טובה, כי היא באמת בת 16! אתם מכירים אותן, שניהן אבנים כבדות פה, ושניהן חוגגות היום יומולדת! לה קוראים נעה, לה קוראים אביה. אותה אתם מכירים בשם המממ ואותה בשם MONSTER OF GLORY. אז תכינו את העוגות!

T S F1

New member
הללויה!!

לא, אין קשר בים משפט הפתיחה לבין מה שיכתב פה. אז מה? אז.. תתבעו אותי! :) [נו.. עבר עלי יום ארוך..] בכללל מקרה, אביייייה: מזל טוב! עד 120 ושאר הבלה, בלה, בלה.. שתהיי מאושרת וגם מאופרת [?!?!!?] ושתמיד, אבל תמיד יהיה לך קרטון וספר מת' בתיק!! [יום ארוך כבר אמרתי? :) ] שיהיו לנו עוד אלפי לילות הזויים כמו ההוא.. נו.. על חוף הים [אהמ.. הערב שרובכם טרחתם להבריז ממנו]. בכל מקרה, אני ממש גרועה בזה, אז... מזל טוב אחרון! :) ועכשיו - נעה!! נעה'לה [אני יכולה לקרוא לך ככה, נכון?]! גם לך אני מאחלת המון המון מזל טוב ושאר ימים הזויים [ועוד פגישות בהופעות של פורטיסחרוף..] ממממ.. תבלסי המון פיצה כל עוד את יכולה ואם אפשר, תישתי איזה מילקשייק :) anyway, שיהיה לכן יום שמח ופורח! אה!!!! אגבבבב.. אתן יודעות מה?! אה? אה? היום אתן צריכות להיות שמחות כפליים.. למה? כי היום גם לכן יש יומולדת וגם... לשרית חדד!!! :) יום טוב!

למעלה