היא ואני, והיא. 1

היא ואני, והיא. 1

21:56, רכבת אחרונה מת"א אוניברסיטה לב"ש. מעט מאוד אנשים עולים לרכבת. אני מסתובב בין המסדרונות, בוחר מקום. אני מתיישב בקרון השלישי, נגד כיוון הנסיעה, קרוב לחלון. מולי יושבת בחורה, גבוהה, שיער שחור מתולתל, חולצה ירוקה, צמודה, חזה גדול, רגליים ארוכות בתוך ג`ינס כחול כהה. הסנדלים על הרצפה, כפות הרגליים מונחות על המושב לידה. למרות שאין לי פטיש מיוחד לכפות רגליים, מצאתי את עצמי נמשך אליהן, מדמיין כיצד לשוני עוברת עליהן לאט ואני מוצץ בתאווה כל אצבע ואצבע. הרכבת יצאה. מיד התחלתי לפתח שיחה. מתחיל איתה באופן הכי ישיר שאפשר, זורק אין סוף רמיזות מיניות. נראה שזה מוצא חן בעיניה, עינייה נוצצות בשובבות, והיא מרבה ללקק את השפתיים. בינתיים גיליתי שקוראים לה נטלי והיא בת 23. בתחנה בלוד עולה בחורה דקת גיזרה, בלונדינית, לובשת שמלה פרחונית, חושפת חזה קטן במחשוף נדיב, ורגליים לבנות ודקות שהשמלה הקצרה, לשמחתי, חושפת כמעט מלוא אורכן.

היא ואני, והיא. 2

אני לא מצליח שלא לבהות בה. והיא עוד מתיישבת ברביעייה שלידנו, מסכלת רגליים ושומעת מוסיקה באוזניות קטנות. נטלי מיד קולטת ותוקפת. "מוצאת חן בעיניך?" אני לא רואה שום טעם לשקר "כן". היא מחייכת. מעבירה עליה מבט בוחן, פולשני, מפשיטה אותה בעיניה. מאותו רגע השיחה שלי עם נטלי סובבת רק סביב הבחורה. "היית מזיין אותה?" אני מחייך ומהנהן בראשי, משחק את המשחק, "את רוצה לדעת איך?" יד אחת שלה נשלחת בלי משים אל בין רגליה ולשונה מחליקה על שפתיה. אני מתאר לה תיאור ארוך ומפורט, איך הייתי מפשיט אותה ומלקק את כל גופה ומזיין אותה חזק, גומר לה בפה ובכוס ובתחת, את הכל אני מספר בשקט, פניי צמודות לפניה של נטלי ומדי פעם אנו מגניבים מבט אל הבחורה, האובייקט שלנו, הפנטזיה. מדי פעם, בעוד אני מנצל את כל כישורי המספר שלי, נטלי עוצמת עיניים, ידה עדיין למטה והיא מכווצת את פרקי אצבעות רגליה. שנינו מגורים. נטלי מתיישבת לידי. צמוד, כמעט עליי,

היא ואני, והיא. 3

מניחה את ידה על הבליטה שבתוך מכנסי, מתנשפת באוזני, גונחת, "הזין שלך חודר אליה, משגע אותה, היא גומרת שוב ושוב, אתה יורד לה, מלקק לה את הכוס הכל כך רטוב שלה, משגע לה את הדגדגן" עכשיו תורה לספר, לגרות, אבל אני כבר מגורה, הזיקפה שלי תיכף קורעת את מכנסי, אני מנשק אותה בלהט, בתשוקה אדירה, תופס את פנייה בשתי ידיי, יד אחת שלה אוחזת בשיערי והשנייה בצווארי, אני מביט לרגע מעבר לכתפה, הבחורה מסתכלת עלינו ומיד מחזירה את מבטה לחלון. "ולמה אתה חושב שאני רוצה אותך, אחרי כל הדיבורים עליה?" היא מתרחקת מעט, ואני מבחין שהפטמות שלה זקורות והן גדולות ובולטות, לא עניתי לה, אחזתי בידה והובלתי אותה לשירותים של הרכבת, שבדיוק עצרה בקריית גת. נכנסנו פנימה, "א..." נטלי ניסתה להגיד משהו אבל סתמתי את פיה בנשיקה, מצמיד את גבה לדלת, שנינו פותחים יחד, אחד לשני את כפתורי המכנס, תוך כדי שהלשונות שלנו סובבות ומשחקות אחת עם רעותה, השפתיים שלה בוערות,

היא ואני, והיא. 4

אני מוריד את חולצתה, שדיה הגדולים עדיין מתחבאים בתוך חזייה לבנה, אך הפטמות הזקורות שלה נראות בברור בעדה. אני מסובב אותה, פניה לדלת השירותים וגבה אלי, מוריד לה את החזייה, חושף סופסוף את שדיה הגדולים וחופן אותם בידיי, נצמד אליה מאחור, מבעד לבוקסר שלי ולתחתונים הרטובות והדקות שלה היא מרגישה את הזיקפה שלי, משפשפת את עכוזה, שתי לחמניות שחומות וגדולות. נטלי מתנשפת, משתגעת כשאני צובט לה את הפטמות, ומושך בהן, קצה איברי משתפשף בקצה פי הטבעת שלה. אני שולף את הזין, זקוף ונוקשה ומחוספס כסלע. "אם תחדור אלי אני אצעק, וכולם ידעו בדיוק מה אנחנו עושים כאן" היא כאילו מאיימת, אני יורד על ברכיי בתא השירותים הצפוף. עוד הרכבת טסה לה לכיוון ב"ש. מוריד לה את התחתונים, נדהם לגלות כמה ספוגות זיעה הן, אני מנשק את ירכיה המלאות מאחור, מודה לאלוהים שלא יצר את כל הנשים דקות כמו מקל, מנשק את שני פלחי ישבנה מחדיר את קצה לשוני לפי הטבעת שלה ומלקק במעגלים רטובים

yriko

New member
נו

עומד לי הזין מהסיפור שלך אני רוצה כבר לגמור , אני מחכה הרבה זמן כבר

היא ואני והיא 5

נטלי משתגעת, דוחפת את עכוזה אל פי, לשוני חודרת מעט יותר, מעביר יד אחת בליטוף על איברה הרטוב, נותן לאצבעותיי לפרום את הקשרים בשיערות הערווה השחורות שלה, אצבע אחת חודרת לתוכה ומוצאת את הדגדגן הנפוח, משחק בו, לוחץ עליו, "הההא" היא גונחת חלושות. אני מוציא את לשוני מפי הטבעת שלה, מחדיר את האצבע שטיפלה בדגדגן במקום, מזיין לה את התחת עם האצבע הרטובה ממיצייה, מתרומם תוך כך על רגלי, היא יודעת מה הצעד הבא ומפשקת את רגליה מעט יותר. "א... א... אם... א..." היא מנסה להגיד משהו, אבל בכל פעם שהיא פותחת את פיה אני לוחץ פנימה ולמעלה עם האצבע. אני חודר אל תוך הפרי העסיסי שלה, תופס בשתי ידיי את שדיה הגדולים, לש אותם בכוח. מזיין אותה חזק. חודר ויוצא ושוב חודר, היא נשענת בידייה על הדלת, גונחת בקול, לפתע הרכבת נעצרת, מהבלימה אני מצמיד אותה לדלת בעוצמה ובדיוק אז היא גומרת ואני מיד אחריה. עוד אנו נרגעים ותוהים מה גרם לעצירה, הדלת נפתחת ומולנו עומדת...

../images/Emo178.gif שיגעת אותי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נווווווווווווו????????

סליחה על העיכוב - הנה ההמשך.

מול פנינו ההמומים וגופינו העירומים עמדה הבחורה הבלונדינית עם השמלה הפרחונית הקצרה, היא נכנסה לתא, בטבעיות מושלמת, וסגרה אחריה את הדלת, מקפידה לנעול אותה. הזין שלי עדיין היה נעוץ בתוך הכוס של נטלי, טיפות חמות של זרע זולגות במורד ירכייה. הבטנו בה שנינו, לא יודעים בדיוק איך להגיב. "הדיסקמן שלי התקלקל אתמול בלילה. אני הולכת עם האוזניות כדי שלא יציקו לי" אני בולע רוק, מבין את משמעות דבריה (היא שמעה הכל). "אולי כדאי שתשב" היא מציעה לי באדיבות. אני מתיישב על מכסה האסלה. היא נעמדת ביני לבין נטלי, פניה אלי. "אז מה...?" היא מורידה כתפיה אחת של שמלתה, "אתה אוהב את הגוף שלי?" הכתפייה השנייה יורדת והשמלה מחליקה על גופה הלבן, אל הרצפה. הזין שלי עומד מלוא אורכו ורוחבו, היא נותרה בתחתונים בלבד, חזייה היא לא טרחה ללבוש, שדיה קטנים וחצופים, זוג פטמות וורודות, גוף קטן ודק. אני מביט בשתיהן, עירומות, כל כך יפות, כל אחת היא חלום, ואני בגן עדן...

הנה ההמשך. 2

"אהה, שלום. זוכרים אותי?" נטלי מתפרצת. היא מסתובבת אליה, קטנה ממנה בחצי ראש, "את, כמובן. הגונחת." ברגע זה אני מבין שכנראה היא הקשיבה גם בדלת. "איך אפשר לשכוח אותך? את הדובדבן שבקצפת" היא מתקרבת אליה ושולחת יד לבנה, ענוגה, אל בין רגליה של נטלי, מענגת אותה כמו שרק אישה יודעת לענג אישה. "הנה הקצפת," היא מלטפת את שפתיה החיצוניות והפנימיות, "וזה הדובדבן" היא משפשפת לה את הדגדגן, נטלי פותחת את הפה, בדיוק בזמן כדי שהיא תוכל לנשק אותה, נשיקה רכה אך עם זאת מלאת תאווה. הן מתנשקות כך כמה רגעים, היד שלה בתוך הקצפת של נטלי, שרטובה מזיעה, חרמנות וזרע. אני נשען מעט קדימה ומוריד לה את התחתונים, חושף עכוז לבן קטנטן, מלטף אותו בידיי, שולח אצבע אחת קדימה, ישר אל בין רגליה, מורח את הרטיבות שלה, מחדיר מעט אצבע חוקרת. היא נפרדת מנטלי ומסתובבת אלי, עירומה ויפה כמו מלאך, מתקופפת לנשק אותי ומתיישבת עלי, נועצת את איברי התפוח בתוך איברה הרטוב והצר...

המשך אחד לפני האחרון.

הזין שלי עמוק בתוכה, אני מרגיש כיצד הוא מרחיב את שפתיה. היא מניעה את אגנה בקפיצות קטנות, למעלה וקדימה, למטה ואחורה, שיערה הבלונדיני מקפץ סביב פניה הסמוקות. שדיה הקטנים נרעדים עם כל חדירה, כל מכה של גופה בגופי. היא מתנשפת במרץ. אני תופס בשני פלחי ישבנה הקטנטנים, סוחט אותם בכוח, מוסיף עוצמה לכל תנועה שלה. אני מביט בנטלי שלא מפסיקה ללקק את שפתיה, מבטה נעוץ בי. היא שולחת את ידיה אחורה ותופסת בירכייה של נטלי, מקרבת אותה מעט. אז היא מקשתת את גבה, כאילו אין לה עמוד שידרה כלל, ומכניסה את ראשה בין רגליה הפשוקות של נטלי. אני מביט בנטלי ויודע שאותה מחשבה חולפת בראשה ("לעזאזאל, הבחורה הזאת גמישה"). היא מלקקת את שאריות הזרע שלי מירכייה של נטלי ועולה מיד אל הקצפת שלה, מלקקת בתאווה, שואבת ומוצצת את הדובדבן של נטלי בין שפתיה האדומות. בינתים היא לא מפקירה אותי וממשיכה ללחוץ על איברי הקשה באיברה הצר והרטוב וברגליה החטובות...

סוף סוף - הסוף

אני מעביר את ידיי אל שדיה הקטנים, מועך אותם בידיי, מושך את הפטמות הוורודות. אנחנו ממשיכים כך כמה דקות, אני יושב על האסלה, איברי תקוע בתוכה, היא יושבת עלי, לשונה בתוך איברה של נטלי, ונטלי עומדת, מביטה בנו, וגונחת בקול ובהנאה. אני גומר ראשון, משפריץ זרמים חדים של זרע לתוכה, היא משתגעת וגומרת גם, גלים של פורקן תשוקה מרעידים את גופה הרזה. ויחד איתה גומרת גם נטלי, בגניחה קולנית, ומתרחקת מעט, היא חוזרת לשבת עלי זקוף, בכך, סוחטת ממני את טיפת הזרע האחרונה. נטלי משעינה את גבה לדלת, טיפת אורגזמה נשית זולגת על ירכה. היא קמה ממני, שלושתנו עומדים בתא הצפוף. בלימה מפתיעה כמעט מפילה אותנו מהרגליים. דפיקה בדלת, "אני מקווה שגמרתם כי הגענו לב"ש, תחנה אחרונה". זה היה המאבטח. אנחנו מתלבשים במהירות (משימה לא פשוטה בתא הקטן), מגחכים לעצמנו, ואני תוהה מי עוד חוץ מהמאבטח שמע אותנו... לא שאיכפת לי - שימותו הקנאים. סוף.

למעלה