היא הזמינה לקפה

היא הזמינה לקפה

כשהיא באה לשכנה שהזמינה אותה לקפה היא נטלה את הנייד שלה עמה
השכנה שקועה היתה בטלנובלה שלה , היא ישבה עם הנייד וחיפשה עם מי לדבר
מצאה לה שיחה אירוטית שגרמה לה לחוש סקסית , לרגע קט היא החליפה מילים איתו במסך
היה לה כייף רחוק מהילדים שקעה בשיחה , הוא תאר לה איך הוא מעסה את רגליה

לרגע קט היא חשה ידים על רגליה , והביטה בהפתעה , השכנה הביאה קרם והתחילה מעסה את רגליה
ישבה בהנאה , השכנה מעסה את כף רגליה והשובב ממול מתאר לה מה הוא עושה למפגש שבין רגליה
והיא חשה את השכנה מטפסת בעיסוי אל ברכיה היא פיסקה מעט את רגליה מאפשרת לה גישה נוחה יותר

השכנה קבלה את ההזמנה , הפשילה את שולי שמלתה , וידיה טפסו אל הירכיים שגם הם קבלו עיסוי נעים
היא עצמה את עינייה מתעלמת מהבחור שממשיך בפנטזיה שלו איך הוא מענג אותה בלשונו ,
היא גלשה למצב של שכיבה על הספה, השכנה לקחה את המחשב מידיה, והביאה לה כרית מתחת לראש
שמלתה הופשלה למעלה , המשולש של החוטיני הוזז הצידה , היא היתה מגולחת ולחה מאד

השכנה החדירה אצבע בין שפתיה, היא פערה את פיה בתדהמה אבל לא נעה , מפסקת את רגליה
השכנה המשיכה מלטפת בעדינות את הדגדגן, ומחדירה אצבע לתוכה , מוצאת אותה פתוחה ורטובה
השכנה התכופפה ונישקה את שפתיה בנשיקה צורפתית שואבת אותה,
היא קבלה ממנה רמז שהיא אוהבת נשים אבל לא התנגדה, היתה הרפתקנית מאד
וידיה של השכנה טיילו על שדיה הזקורים , היא צבטה את הדגדגן שהיה כעת תפוח למדי
הא פלטה זעקה והשכנה מיהרה להשתיק אותה בנשיקה צורפתית רטובה מאד מחדירה לתוכה לשון שובבה

השכנה הורידה שמלה , היא היתה ערומה , והיא הפשיטה אותה מהשמלה רצתה שגם היא תהיה ערומה
, , כעת היא היתה עירומה והשכנה ליטפה את גופה בידיה הקטנות והחמות , מצמידה את גופה אליה
היא נהנתה , מזמן לא פינקו אותה ככה , מסג לגוף העייף שלה

השכנה הניחה את ידיה על השדיים הגדולות , מעסה את השדיים , ומטפלות בפטמות הזקורות בעזרת הלשון שלה
לפתע הורידה את ראשה אל השדיים וינקה אותם בחוזקה , מקווה להוציא מהם קצת חלב , כי היא היתה מניקה
טיפת החלב שיצאה מהפיטמה נשאבה הישר אל הפה של השכנה , היא אהבה חלב אם

היא שלחה יד אל המגירה בשולחן הסלון שלפה משם ויברטור דיי גדול והחדירה אותו בעדינות
ממשיכה לינוק את השדיים , הויברטור יצר רטט חזק בתוכה , והיניקה של השדיים גרמה לה להרטיב הרבה
כך הצליחה השכנה להחדיר את הויברטור עמוק אל תוכה , אחרי הלידה תעלה עוד היתה רחבה היא נהנתה מהחדירה העמוקה\
השכנה הפעילה את הרטט של הויברטור חזק יותר , היא הרגישה את הרטט בשפתי הרחם שלה
,

fantazyoner65

New member
השכנה במקרה עוברת דירה ???

כי אם כן , אני אדאג כבר שתתפנה איזו דירה לידי...

חחחחחח

יש מולי דירה ריקה כבר שנים
הסיפור על הקירות הדקים בבין המשוף בו אני גרה אי שם בארץ
יש בסיס לסיפור במציאות החיים שלי
פעם לנערה והחבר שעשו אהבה אחר הצהרים
והעירו אותי משינה עמוקה בגלל קולו ההנאה שלהם
הם יודעים לעשות אהבה סוערת, היא עברה לגור איתו
עם הזמן הם הפכו לאישה ואיש , יש שם כבר 3 ילדים

היא הזמינה לקפה - חלק ב

השכנה החליטה ששבעה מחלב האם , ירדה למטה וליקקה את הדגדגן שהתנפח שואבת אותו אל פיה
היא נענעה אותה עם המכשיר הרוטט , השכנה הזו יודעת אהבת אישה מהי ,

פעם ראשונה שאשה נוגעת בה ככה , היא הצליחה להרטיט אותה יותר ממגע של גבר שלה, שאיתו ילדה 4 ילדים
עכשיו הבינה למה בעלה אמר לה , שהוא רוצה לצרף אשה למיטה שלהם , כי מתאימה לה אהבת נשים
הערב היא נשלחה לבדוק עם השכנה בעניין , להפתעתה השכנה היא זו שיזמה את הסקס איתה הערב

כעת היא הפתיעה אותה וטמנה את פניה בתוך המפגש שבין רגליה , היא טעמה אותה היא היתה מתוקה
היא שלפה את הויברטור , והחדירה אותו לאט לאט , ומלקקת את הדגדגן הנפוח מדי פעם שואבת אותו
סוחטת ממנה אנחות אנחה ותענוג , השכנה פינטזה עליה זמן רב ,
בכל מפגש במדרגות תמיד חיבקה אותה ליטפה את הבטן הטופחת , והביטה עמוק בתוך עיניה ונישקה את הלחי
היא הקשיבה לקולות האהבה של אישה ובעלה בלילה שהיה שקט , וכעת היא היתה בידים שלה לענג אותי
השכנה חשה את הרטיבות נוזלת בין רגליה , הא דחפה את הויברטור לתוכה , כמו שעשתה כל לילה ששמעה אותה נאנחת
היא המשיכה ללקק את הכוס הפעור והרטוב שלה , השכנה מביאה אותה לאורגזמה חזקה בעזרת היד הקטנה שלה
מחדירה את היד אל תוך הכוס הפעור שלה , מלקקת את הדגדגן הנפוח , מכניסה את היד אל תוכה והוציאה אותה רטובה
והרטט בתוכה עשה לה טוב , השכנה חיכתה שהיא תגמור , רק אז היא תאונן גם לעצמה ותוכל התפרק גם היא

היא הרימה את האגן שלה וזעקה את האורגזמה שלה , וזרם חזק של נוזל יצא והרטיב את היד של השכנה
היה לזה ריח מתוק עם ריח של סחלבים , היא נשכבה על הספה מתנשמת , לא נהנתה ככה מאז שהיתה צעירה
השכנה נשכבה על הרצפה,, יד אחד על השד שלה צובט את הפיטמה , ושניה מזיזה את הויברטור התקוע בתוכה
היא ירדה על הרצפה ליד השכנה , מנשקת אותה ויונקת את השדיים שלה , נושכת את הפטמות הזקורות
השכנה השמיעה אנחות , אותן היא שמעה לפעמים שהיא היתה לבד והוא במילואים , עכשיו הבינה השכנה עושה לעצמה
היא הורידה יד אל בין השפתים של השכנה , היה לה דגדגן גדול ובולט , היא ליטפה אותו ביד אחת ופיה על הפטמה יונקת חזק
השכנה השמיקה קולות אנחה , היא הרגישה שהשכנה מניעה את האגן מעלה מטה , היא התיישבה על הפנים של השכנה
שהכוס שלה מול הפנים של השכנה, ככה קראה באינטרנט , הרגישה את השכנה נוגסת בדגדגן שלה ,
הייא נצמדה בכל גופה אל השכנה , היא היתה כבדה לה , אז הן הסתובבו לתנוחת 69 , השכנה שמה את ראשה בין רגליה
היא שמה את ראשה בין רגליה של השכנה , לקחה לפה את הדגדגן הנפטח של השכנה ,
ועשתה לה כמו שהיא מצצה את הזרג של בעלה , והיד שלה דוחפת ומוציאה את הויברטור שגורם לדגדגן לבלוט החוצה
ואז היא החליטה תעשה לה כמו שהיא עושה לבעלה , טבלה אצבע בתוך הכוס הרטוב , והתחילה לגרות את פי הטבעת
השכנה הניעה את האגן , נוהמת בלי סוף , זה היה חדש לה להרגיש גירוי בשני המקומות
השכנה הניעה את האגן , הדגדגן מגורה מהמציצה והחזקה הכוס מהויברטור הרוטט חזק פנימה והחוצה
וגם האצבע שהחיבה לה את הישבן , להפתעה של השכנה התחת נפתח מהר , היא שם היתה בתולה , רם חדרו לה שם
היא הוציאה את הויברטור מהכוס והחדירה את ראשו אל הישבן הפעור , השכנה נעה חזק וכעת רמת הקול שלה עלתה
היא התכוונה וזרם של נוזל ברח לה מהכוס של השכנה ומילא את ההיא מול , השכנה פסקה לנוע שכבה חצי מעולפת
ההיא קמה הביאה קצת מים מהשולחן , הציעה לה לשתות , הן התחבקו והתנשקו , ככה לא היה לי אף פעם אמרה השכנה
לי זה קורה כל פעם שבעלי מחליט לפנק אותי בטח שמעת את הקולות בלילה
שיש קטנים אפשר להתפנק רק שהם ישנים , אבל לאחרונה הא קצת עייף , ושמעתי אותך בלילה
אז באתי לדבר אתך , לפנק אותך קצת בחברה ,נשית חמה , שמחה שזה עשה לך טוב
הא המשיכה ללטף את השדיים של השכנה שהיתה מגורה בטירוף , וצביטה של הדגדגן ועיסוי של השד המגורה
הביא שוב את השכנה לגירוי מחודש היא המשיכה לגרות את הדגדגן בידיה ואז האגן של השכנה התרומם חזק
היא אמרה זה שוב בא לי , הכוס סחט את האצבעות שלה וזרם נוזלים פרץ מהכוס של השכנה , והרטיב את השטיח היפה

השכנה שכבה על הגב , ברגלים פרוסות וההיא נישקה וליטפה אותה מחבקת אותה ומנשקת את הפנים שהתכסו בדמעות
כך בעלה נהג בה , וכך היא החזירה באהבה לשכנה שהביאה לה אורגזמה טובה
ובעלה חשב שהיא לא עושה סקס , יש לו מה ללמוד ממנה החליטה , תשמעי יש לי רעיון בןאי נכין ארוחת ערב טובה
אני אארגן בביסיטר לילדים ואביא את בעלי אליך , זו תהיה לנו חגיגה טובה , הוא בטוח יענג אותך טוב ממני
יש לו מחר יום הולדת , בא לך להרגיש אותו במקום את הפלסטיק הזה שלך ? אני שמח לחלוק בבעלי איתך גם הוא ישמח
השכנה אמרה טוב , וזכתה לנשיקה צרפתית וחיבוק צמוד , שהשדיים נמחצו , ושוב טיפת חלב הופיעה על הפטמה
השכנה הציעה לה יד בואי נקום נתקלח , לפי השד שלך הגיע הזמן להנקה של התינוק שלך
ובואי נארגן לנו חגיגה מחר בערב הילדים ירדמו , אשמח להרגיש זין אנושי בתוכי , כבר מזמן ראיתי את הבליטה במכנסיים שלו
אבל הוא נאמן רק לך אני שומעת את הקוות שלכם בלילה ומאוננת מעבר לקיר , הגיע הזמן להוריד את הקיר
הוא יחבק יד אחת לך ויד אחת לי , בשלישיה זה תמיד כייף יותר , מתאים לך ,
השכנה חייכה כי מזמן רצתה להצטרף אליהם לסקס סוער , מישהו שלח לה מתנה היום , הם קמו יחד למקלחת משותפת
השכנה ידעה יותר לא תחסר לה אהבה , האהבה היא מעבר לקיר ומזמינה אותה להכנס
הן סבנו זו את זו ונשטפו במים הפושרים , התנגבו , התלבשו ונפרדו בחיבוק ונשיקה שני נשים זוהרות כי הן ידעו אהבה הערב

היא הזמינה לקפה - חלק ג

כשהיא נכנסה הביתה עם הנייד הילדים כבר ישנו , הבית היה חשוך היא נכנסה חרש למיטה , שם חיכה לה הבעל ,
מחייך כמו ירח , לום אהובתי , שמעתי הכל יש לנו קירות כמו נייר , לקח את ידה אל בין רגליו , שם חיכה לה זין זקור ועבה
עכשיו הוא רוצה אותך קצת לעצמו , , הפשיט אותה שהוא מנשק כל חלקת עורה שנחשף , היא עדיין רטובה מהמקלחת
והכוס שלה עדיין פעור ומחכה רק לו העמיד אותה על 4 , חדר אליה , הא הרגישה אותו חם לוהט ,
הוא חש אותה בוערת ולוהטת הוא חדר פנימה , ספרו לו שאם היא מניקה אז לא נכנסים להריון אז נכנס בלי קונדום
חש אותה עוטפת אותו רטובה ולוהטת , זה היה זיון מאד פעיל ולוהט כמו בימים הראשונים שלהם שלא ידעו שובעה
הוא פרק זין חם ולוהט בתוכה והמשיך לנוע בתוך הזרע החם , הזין נשאר זקור והמשיך להתנפח , הלילה זה הליל הוא לחשש לה
היא המשיכה להניע את האגן מולו , שואבת אותו אל תוכה להעמיק את החדירה עוד יותר , כולו היה שקוע בתוכה
היא נעה על הזין הפעם השמיעה קולות ללא חשש, ידעה שהקולות שלה סוחפים את השכנה לאונן
אז זעקה בקול רם , הרגישה חופשיה להשתולל עם בעלה , מותר לה להתענג מהזין שלו לא כמו אילו שמסתפקות בפלסטיק רוטט
היא חגגה כל רגע שהוא היה בתוכה , שואבת אותו עמוק יותר ויותר , הוא נשאב לתשוקה שלה , זה היה זיון פראי
הוא אחד במותניה מצמיד אותה אלי , כולו בתוכה מרגיש את פתח הרחם מלטף את המילה שלו , והוא היה צמוד אליה
ואז ירה בה מטח זרע חם וחזק הישר אל תוך הרחם שלה , שהתכווץ ושאב את כל הזרע פנימה
היא התכווצה עליו סוחטת את הזין שלו , הבטן שלה התכווצה הוא חש נוזלים שיוציא ממנה שוטפים אותו , זה הי חדש אצלה
עשתה לה משהו השכנה שלהם , הרימה א התשוקה שלה לשמים , חייבים לצרף אותה אליהם הוא החליט
הזין התכווץ ויצא ממנה הוא עדין צמוד אליה , כשהיא קרסנה על המיטה והוא צמוד לישבנים שלה ומנשק את העורף שלו
את אישה לונאטת אהובתי , זהה מעליה ועזר לה להסתובב אליו וככה שכבו צמודים ומתלטפים ותנשקים מלאים באהבה
מעבר לקיר הם שמעו אותה גומרת בזעקה ש הנאה , מסתבר שאנחנו עושים אהבה בשלישיה בלי לדעת לחלשה לו
באמת הגיע הזמן לעשות אהבה בלי קירות הוא לחש לה , וכיסה את הפה שלה בנשיקה וככה נרדמו ערומים מתחת לשמיכה
עד שהתינוק התעורר ובכה , היא זרקה עליה חלוק וקמה להניק אותו , גם לו מגיע ליהנות משד הנפוח של אמא
להפתעתה היה לה שפע חלב חם בשד לתינוק , שנק ברעבתנות את אמא , ומהשד השני ירדדו טיפות חלב חמות ,
היא העבירה אותו לצד השני הוא ינק ונרד שהשד בפיו ואז שמט אותו , היא חיכתה קצת שיפלוט גזים ושמה אותה במיטה
הורידה את החלוק וחזרה למיטה , שכבה לידו והוא חצי רדום חיבק אותה , וליקק וינק את שאריות החלב מהפטמות
כמה שאת טעימה אהובה שלי , ואז נישק אותה בשפתיו שהיו מלאות בחלב שלה היא עמה את החלב שלה הוא באמת היה מתוק
עכשיו היא הבינה למה הבן אהב לינות ממנה ודחה את הבקבוק שהיא הציעה לו , וישנה בזרועותיו ,
כשהוא עוטף אותה בחום גופו , הגישה את זקפה הבוקר בפתח שלה אבל הפעם החליטה לישון קצת
לשמור משהו למחר בערב שיחגגו לו יום הולדת בשלישה , שיהיה לו מספיק זרע חם לשתיהן , ונרדמה שחיוך על פניה

בהצדעה לקירות הדקים של הבתים המשותפים שבהם אני גרה
ו
ומה שקרה בחגיגה כבר יקרה מחר עכשיו הולכ לעשות ארוחת ערב חמה

giligil55

Member
בתאבון

כתבתי בנשימה אחת

וכעת שאני קוראת שמה לב לכמה מיליםם שטעיתי בהקלדה
אבל לא נותרו בי כחות להגהה ופחדתי שהתפוז יעלים לי את הסיפור כמו שעשה לי בהתחלה
אז אנא סלחו לי על ההגהה, זה בגלל האצבע הפוזלת

yaron522

New member