היא הולכת לירות בי

trigotrigo

New member
היא הולכת לירות בי

אני יכול להישבע שאם לאמא שלי היה אקדח ביד היא היתה עושה את זה כבר עכשיו. אני לא מדבר איתה מאוגוסט ולא מתייחס אליה, אבל מה אני יכול לעשות?

trigotrigo

New member
לא, מה אני יכול לעשות כדי להתמודד עם זה

זה קשה. אני לא מסוגל הרבה.

אשרת

New member
תדבר עם אנשים קרובים אליך, טריגו.

או שאולי, תתחיל לשים את הקלפים על השולחן ותדבר עם אמא שלך? זה עשוי לפתור כמה נושאים לא פתורים, לא?

SHEX

New member
אני די מתנגד לאמרה שלך../images/Emo95.gif

"אני לא מדבר איתה מאוגוסט ולא מתייחס אליה, אבל מה אני יכול לעשות?" אתה מציג כאילו להתעלם מאמא שלך יפתור לך את הבעיות איתה. ההפך הוא הנכון. דברים ניתן לפתור לרוב בדיבור, לא בבריחה. הפתרון הכי טוב שיכול לצאת לך מההתעלמות הזו היא ניתוק מוחלט מהמשפחה שלך בעתיד, וגם אם תגיד שכן, קשה לי להאמין שמה שאתה רוצה בחיים זה לחיות בלי משפחה. כמה שבטח נראה קשה להאמין בזה, אני מאמין שאמא שלך לא רוצה ברעתך, והיא בטח רוצה להיות בקשר טוב איתך, אבל לא יודעת איך לעשות את זה. יכול להיות שהדרכים שלה הן לא הדרכים הנכונות, והיא גורמת רק לריחוק נוסף, אבל אולי שווה לנסות למצוא דרכים אחרות. לדבר, ללכת ביחד לייעוץ, לקחת את אבא כגורם מתווך, אבל בריחה לא תפתור את זה...

trigotrigo

New member
זה לא כזה פשוט.

תראה, המצב ככה עם אמא שלי עוד מלפניי התקופה שלי. לשתי האחיות שלי היא עשתה את אותו הנזק. אחות אחת עזבה לארה"ב, השניה לירושלים - ואני - אחרי שבמשך חמש שנים לפחות אני לא מסוגל להיות לידה בכלל, נמאס לי לנסות ולהתקפל, להתנצל, לתת עוד הזדמנות, לנסות עוד אופציות.. זה לא עבד. אתה יודע מה? אחרי שמנסים לרסס לי את הרגליים בחומר רעיל, ולא פעם ראשונה, אני כבר לא מוכן לתת לזה להימשך.

למעלה