היא הולכת לה...

jdpworld

New member
היא הולכת לה...

נערה טיפשה. למקום אחר. היא הולכת עכשיו,ושיר לה בלב. היא הולכת הרחק,משוחררת מעול. היא הולכת לה... נערה טיפשה.

jdpworld

New member
פגעתי בעצמי היום...

לראות אם חש בכלל, כאב לי בתכלית ולא יודע מה אמר... כל אחד שמכיר, הולך לו בסוף. יש שלבד ויש מין הסתם... לובש הכתר היום, מלא במחשבות שבורות לא יכול להשתחרר מההרגשה המעיפת שכבר מזמן בכלל לא אני כל אחד שמכיר,הולך לו בסוף. את יכולה הכל לי כבר אין תכלית אאכזבך ממילא אגרום לך כאב. מליון מילים הרחק הצעדים שמתרחקים..

ב ה י ר

New member
הסוף הבלתי נימנע...

בציפיה דרוכה. בידיעה ברורה. כך לפחות נמנעת עוצמת הפגיעה.

המחשבה הזו

"את יכולה הכל לי כבר אין תכלית אאכזבך ממילא אגרום לך כאב" זה כי הצד השני מצפה ליותר מידי, או כי אצלו יש תקיעות מסויימת?

ב ה י ר

New member
לא בהכרח..

יש משהו מנחם בזה..כך שהתמודדות האישית יכולה להראות יותר "קלה" יותר קבלה, יותר השלמה. מהמובן של פחות ביקורת עצמית נוקבת שבדר"כ מעקבת את ההתמודדות האישית.

יערית

New member
מספיק

שקראת לה טיפשה*2,הדיון נסגר מבחינתי. {איזו רצינות על הבוקר,קח לך קפה ובוא נטייל בעולמך
}

G a v ® i e L

New member
אבל למה לקלל על הבוקר ?

כל הלילה משכנע אותה אחרת, תחילה אמרה "זה הזמן לעזוב כדי להרוויח זכרון מתוק", אמרתי "אפשר להתפלש עוד בקסם, יש לך עוד זמן !", לקראת בוקר נראה שהצלחתי לשכנע ורצתה היא לחזור להתעטף בצלילים המענגים, ואז קראה "טיפשה", מתה בתוכה, מת גם הזכרון.

למעלה