היא הגיעה!

lili531

New member
היא הגיעה!

זהו !! היא כאן!! שנה אחרי האובדן..כמה חיכיתי לרשום את זה. אנחת רווחה שאני מאחלת לכל אחת ואחת מכן :)

mitmit11

New member
איזו מרגשת את

בשורה אחת העלית לי חיוך ענק על הבוקר. המון נחת ובריאות, נשמח לסיפור לידה (אם תהיי מעניינת לחלוק
).
שיהיה פוסט קליל ונעים

mitmit11

New member
שרשור התפקדות לפי תל"מ

הייתן מאמינות
עוד חודש עבר וזה הזמן להתפקד

אז מהרו והגיבו תחת חודש התל"מ שלכן עם התאריך בכותרת וספרו לנו:
איזה שבוע אתן

מה היתה הבדיקה האחרונה/תהיה הבאה

איך המרגש באופן כללי

וכל הגיג אחר שמתחשק לכן לשתף

תורינווווווו

לא מאמינה שהגענו ליוניייי =)
התל"מ שלי בעוד שבוע. אני מתרגשת בטירוף, למרות שיש לי הרגשה שאני הולכת לסחוב מעבר לתאריך...
בעיקרון הכל כבר מוכן. יש לי עוד כמה כביסות לקטן (שיכולות לחכות גם לאחרי הלידה אם לא אספיק). מרגישה ממש טוב יחסית לתשיעי, רק לא יכולה לישון בלילה (משום מה דווקא בשכיבה כל הגוף כואב לי, מוזר!!).
&nbsp
הבדיקה הבאה- מעקב הריון עודף (אני מתחילה כבר עכשיו בגלל עבר של רעלת)... נראה שהכל בסדר ונמשיך לחכות...
&nbsp
יאללה, מחכה לבשר בשורות טובות

אושר מ

New member
10.6.15 - שבוע 38

לגמרי מחכה שיצא כבר.
לא כזה קשה לי לסחוב אבל נמאס לי ללכת לעבודה
.

שבוע שעבר עשיתי בדיקות דם שוב.
וזהו. מקווה מאוד לא להגיע למעקב הריון עודף.

עדיין מתלבטת בין מאיד ללניאדו ועושה רושם שהכל תלוי בשאלה מתי יחליט הקטן לצאת

mafe

New member
אני! 5.7

ההריון הזה טסססס כל כך מהר יחסית לקודם!
אתמול מישהו שאני פוגשת פעם בשבוע שאל: "נו, לא ילדת עדיין?!" וממש יצאתי עליו, לא ציפיתי לשמוע את ההערות הטפשיות האלו עוד לפני שאני נכנסת לחודש תשיעי...
הבדיקה הבאה היא הערכת משקל נוספת, אמנם בהערכת משקל הקטנצ'יק אחוזון 50 בול, אבל הגדול שלי נולד גדול, אז הרופא הפנה אותי שוב כדי לעקוב. לא שאני מאמינה להערכות משקל האלה שפספסו עם הגדול שלי בחצי ק"ג, אבל מה איכפת לי לפגוש את פיצי שוב?
אה, וחם לי

pinkkit

New member
22/7/15

איזה כיף שכבר הגענו עד הלום! ממש כברת דרך, לא יאמן ששואלים אותי מתי אני אמורה ללדת ואני אומרת חודש הבא!

שבוע 33
הבדיקה האחרונה הייתה הערכת משקל, בשבוע 31 (קילו וחצי של חמידות!)... הבדיקה הבאה ב-15/6 שתהיה הערכת משקל נוספת והפנייה לבדיקות מעבדה כלליות.
משבוע 30 פתאום בבת אחת הייתה לי איזו קפיצה שהכל התחיל להיות יותר קשה, כבד, מעייף, מתיש, כאבי מפרקים למיניהם מתגברים, הכפלתי את כמות הגיחות שלי לפיפי בלילה והכי גרוע זה צרבות שלא מהעולם הזה שלא היו לי בכלל עד עכשיו! אבל סך הכל ההרגשה הכללית טובה ובעיקר המצב רוח ומפלס ההתרגשות!

בחודש הקרוב מתכוונים להתחיל להכין את השטח לבואו של הפיצקי... אני אמורה לקבל איזה 10 חבילות עם דברים שהזמנתי אבל נראה לי שהן תקועות בדואר... יש גם את כל העניין של העיסויים / אפי נו שצריך להתחיל בקרוב! אה וגם הגיעה המחליפה שלי בעבודה והתחלתי חפיפה. בקיצר המלאכה מרובה ואני שמחה לפחות שאת רוב הרכישות והמטלות הגדולות עשיתי בחודשים מתקדמים יותר ולא חיכיתי עד עכשיו כי מתחיל להיות לחוץ...

אנה פב

New member
אני 16.8

נכנסתי לשבוע 30. אתמול עשיתי חיסון שעלת, הבדיקה האחרונה היתה העמסה 100 גרם סוכר

עבר נגמר ואין סכרת וטוב שככה.
בנתיים הכל טוב סוף סוף התחלתי לגדול קצת חחח
לכל הבנות הריון קל רגוע וכייפי

בועת sabon

New member
הזכרת לי לגבי החיסון שעלת...

כשהתעניינתי בזה זה עוד היה נורא רחוק ובינתיים שכחתי

בועת sabon

New member
4.8 מקווה לקבל איזו "הנחה"

בהריון הקודם ילדתי בשבוע 39. חם לי, כבד לי, כואב לי ואני עייפה.
לא מצליחה להרים את הברזל למרות הכדורים. בשבוע הבא שוב הולכת להמטולוגית...
לשמחתי הבייבי נראה בסדר גמור, מתאים בגודלו לשבוע והשליה שנחשדה כפתח התבררה כאחורית נמוכה בלבד

הבעלול הולך ומתחרפן ככל שההריון מתארך ומועד הלידה מתקרב.

9חודשים

New member
גם 16.8

שבוע 29, כאבי האגן בנתיים סבירים, יש עליות וירידות. בעוד שבוע וחצי הערכת משקל....סקרנית לדעת אם הוא באמת גדול יותר מאחיו שהגדול כשהיה ב"גילו" (כלומר בהערכת המשקל בהריון הקודם שהיתה בערך באותו שבוע) או שזו רק התחושה שלי. וגם חיסון שעלת אמורה לעשות כבר.

18.8.15

אמצע שבוע 29
הבדיקה האחרונה הייתה העמסת סוכר. הבאה - הערכת משקל ביום שני הקרוב
המרגש סבבה, טפו. ההיריון הזה ידע הרבה עליות ומורדות (מבחינה נפשית) אבל כרגע מחוזקת. הבטן ענקית ואנשים בטוחים שאוטוטו אני יולדת (יש מי ששאל אם אולי זה תאומים. אידיוט). עליתי עד כה 13 קילו ואני מתחילה לקבל את זה שככה זה כנראה בהיריונות שלי ושאחר כך יהיה בסדר... (בהיריון הראשון עליתי איזה 20 קילו, בשני קרוב לכך וכנראה שזה מה שיהיה הפעם...). גם הרבה יותר קשה לי פיזית. בהריונות הקודמים לא כאב לי כלום והייתי בעננים. בהיריון הזה הגב גומר אותי וקשה לי לעמוד יותר מכמה דקות בלי שתופסת אותי בחילה.
אני כבר מתורגלת הייטב בלידות קיץ, יש לי שני ימי הולדת לחגוג לבנים ביולי ובאוגוסט כך שדיר באלאק אם היא יוצאת לפני ומחרבת להם. אני מאשרת לה לצאת החל מה-10.8 (ורק אחרי שאסיים העברת המקל בעבודה כמו שצריך...), רק שלא תתמהמה יותר מדי... אני יולדת בד"כ בסביבות שבוע 40 . מקווה מאוד ללידה טבעית מהירה וטובה (לא מתקרבת לאפידורל לאחר לידת מלקחיים ראשונה מזעזעת ולידה שניה טבעית וטובה).

Banana244

New member
אני פה

תל"מ 15-9
מתה מפחד מהחום של אוגוסט את 2 הילדים שלי ילדתי בדצמבר..

למעלה