היא הגיעה!

לוסטי1987

New member
05.01.16

הי!
בשבוע 7 גילו אצלי 2 שקי הריון עם שני עוברים חמודים ודופק אצל שנהם. לצערי אתמול במעקב, אחד לא התפתח ולא שרד. אני עדיין מאושרת מהעובר המקסים שנותר לי אבל אין ספק שזה קצת עצוב. אחרי הרבה חפירות על תאומים, אני עוברת להריון רגיל וצרכה להכנס למוד חשבתי חדש. בטח יקח לי עוד כמה ימים אבל אתגבר, סהכ זה שלב מאוד מוקדם (שבוע 9) ויש עובר שכן מתפתח טפו טפו טפו בנתיים יפה מאוד.

אז מבחינת הרגשה- היו לי המון תופעות לוואי- בחילות ותשישות וחוסר תאבון. החל משבת אני מרגישה קצת יותר טוב, והיום אפילו חזר קצת התאבון. מחכה בקוצר רוח לשקיפות.

ומחכה להצתרף לקומונת ינואר :)

mitmit11

New member
יש כבר תל"מ פברואר 2016

mitmit11

New member
פינת יקירות ומכורות הפורום

אז מה ככה וזה

מה שלום הילדודס

thekt

New member
מיד פעם כאן ובא לי להתפקד

חזרתי לעבודה, כבר חודש ומשהו, בהתחלה היה לא משהו ועכשיו דווקא די נחמד.
הקטנטונת במשפחתון וכיף לה (מלבד צינון שלא עוזב) שיניים עדיין אין, אבל נראה כי הן אמורות לבוא בקרוב
וה"גדולה" מדהימה אותי כל פעם מחדש. חגגה 3 בשבוע שעבר.
שיהיה החודש כיפי!

mitmit11

New member
מפליא איך שהם נהיים "גדולים"

הדובון עוד שבועיים חוגג 5
מתי זה קרה...

thekt

New member
מטורף!!

ואיזה הספק מרשים יש לך.
3 ילדים בפחות מ5 שנים. שאפו!

mitmit11

New member
משתפת בפנינה של הצפרדעון

בשבת בבוקר אנחנו מכריזים על "זמן פינוק" וכל הילדים נקראים למיטה שלנו לחצי שעת חיבוקים והשתוללות. הצפרדעון הגיע ראשון. הדובון עודד את הפשושה להגיע לכיוון (התחילה לזחול לפני שבוע בערך ותפסה תאוצה) ונכנס למיטה. פתאום הגברת מגיעה לדלת, קולטת אותנו וזוחלת בטירוף תוך כדי צחוק מתגלגל לכיווננו.
הצפרדעון: פשושית זוחלת כמו תנין

נפלנו מצחוק

sarazvzv

New member

הרסת אותי, איזה מתוקיםם
ואגב, מאמצת את הרעיון המתוק והחכם "זמן פינוק" לבננות שלי..

גם אני פה כמובן

לא מספיק כמו שרוצה אבל פה. הימים פשוט עפים לי!

הגדול מדהים ומדבר מלא, זה כל כך כיף!!! והקטן כבר בן חודשיים היום ואני עוד בכלל לא קולטת שאני אמא

Mis Anna

New member
נראה לי שעכשיו צריכה להתפקד פה

תלמ יולי במקור, ילדתי חודשיים לפני בשבוע 31+2 המתוקה שלי בפגיה, לאט לאט עולה במשקל. מקווים להשתחרר בקרוב

למעלה