היא ברחה!!!

הבריחה הייתה ממש פתטית!

אוף.. מתחילים להרוס ת´סדרה!!!! החלק הכי אהוב שגידי מעיף את כלנית אח זה היה רגע מענג לעניים!!! אהבתי שסמדר גילתה ת´פרצוף האמיתי שלה בפני רונה ואלי מרקו שלח לסמדר ת´בקבוק עם השיר.. הופה יש שם בהפקה משורר! "אני לא אומר לא למרלו" "אם לא תביאי ת´כסף בזמן את תגמרי כמו המן" חחחחח!!!!! מחר אני אראה ת´חוזר ואכתוב תחמשירון....

swirrrly

New member
שירו של אלישקה+תמיהה בקשר למיכאלוש

השיר (בערך): כשבקבוק יין בפתח כולם במתח אם לא תביאי את הכסף בזמן (או: תביאי את המזומן) תגמרי כמו המן להזכירך תלו אותו על עץ ואני לא מתלוצץ התמיהה: איך הוא מרשה לורדה, שאין ביניהם קשר משפחתי כלשהו, לשלם בשבילו 5000, כשלדורון, חתנו לעתיד לא נתן לשלם אפילו גרוש?? כנראה, כי ורדה הספיקה לשלם, לפני שמיכאל התנגד, כלומר בלי ידיעתו או משהו כזה... אבל חשבתי שלקבל תרומות זה לא הקטע שלו.

נועה84

New member
תקלטו, זה לא אלי מרקו שכתב את השיר

תנו קרדיט לתסריטאי! נגה --------------------------- מתי אטלס פשוט מדהים אבנר כוסון גידי שווה יונתן מושלם

Pinki Girl

New member
אוי באמת

בסדר כל המשפטים ההורסים זה התסריטאים אז מה? נרשום פה התסריטאי הקול וגם השחקנים יש כאלה שמשחקים מפגרים ובמציאות הם לא כל כך מפגרים (בניגוד לעומר ברנע) וגם שאומרים פה "איזה כלבה ספיר" אז מה נגיד "איזה כלב התסריטאי שאמר ליעל דואני להגיד את זה"

אבל אמרו שזה אלי מרקו כתב.../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בכל מקרה, כל הכבוד לתסריטאי על השיר המהמם והגאוני. פשוט כל הכבוד לו. "...להזכירך, תלו אותו על עץ / ואני לא מתלוצץ!..." חריזה גאונית!

../images/Emo6.gif... כי כשהיה סיכוי לחתונה...

של רונה ודורון (ולמזלנו עכשיו כבר אין), מיכאל עוד שמר על כבודו העצמי. ואיפה הכבוד? הלך לטיול באירלנד! ואולי, כמו שגידי אמר: "רווווף, הכבאאד הזה! הכבאאד הזה!"...

tootik

New member
איזה באסה

שאני לא יכולה להזדהות איתכם בפרק של היום, אני תקועה בעבודה מול מסך מחשב.... מקווה שהיה פרק טוב!!

למעלה