היא אשה

ניקו 45

New member
היא אשה ../images/Emo79.gif../images/Emo25.gif

היא מחממת את מיטתי , היא אשה . היא מציפה את נישמתי , היא אשה . היא מלטפת את גופי , היא אשה . היא עורגת אלי ביום ובליל, היא אשה . היא משמחת את ליבי , היא אשה . היא מניעה כל אברי גופי, היא אשה . היא מתישה אותי עד כלות ... היא אשה . היא אוהבת אותי בכל נימיה , זו האשה .

Mוניk

New member
בוקר טוב רומנטי'כאניקו../images/Emo25.gif

שיאוווווו אהבתי יומטופ וסוף שבוע ניפלא

שירן41

New member
בוקר טוב ולנטינו../images/Emo140.gif

שוב ושוב עושה עושה אתה לי זאת על הבוקר ובמיוחד אהבתי "היא מניעה כל אברי גופי" באמת ניקו מה העשה בך על הבוקר? שהייה לך המשך השראה ולנטינו שולחת מלא אברים המונעים על הבוקר.

ואוו איזו ../images/Emo39.gifאישה |כלניתהבאת ניקו

אישה מאת עדינה .ו אישה---זועקות מילותיו של האיש, -------היחידה שתגרום לו להרגיש, -------רווי במילים,רווי באותיות -------האם זה הכל? או זועק הוא לעוד? אישה--זועקות מילותיו של האיש ------כותב לך את אשר אני מרגיש ------שממה גדולה אצלי בפנים ------לך אומר הכל...לא אעמיד פנים. אישה--תמלא ותפרה את בדידותו בה תמלא ------כל ניר בו תשקה, עד שרווי יהיה ------האישה שוב-אל אישה תשוב ------והאיש גם הוא, רווי אל השממה ישוב. אישה--זועקות מילותיו של האיש

אישה כיין../images/Emo140.gif

אישה כיין מאת עדינה .ו אישה אישה כיין טוב משתבחת עם הזמן. ללגום אותה אט אט להנות מכל טיפת יין אם ראשך סחרחר עליך אל נא באפך, כשם שיין עתיק הוא טוב כך גם... האישה

אני ...האישה שלך../images/Emo23.gif

אני האשה שלך, אני אהובתך, אני יחידתך, אני כל כולי שלך. אני האשה שלך, ומחשבותיי נתונים רק לך. אליך כמהה יומם ולילה, כה חסרה אותי, ברגעים של מרחק וציפייה. אני האשה שלך, רק אותך עד מאוד אוהב. את לבך אמלא באהבתי, את נשמתך אציף ברגשותיי. אני האשה שלך, ורוצה להעניק לך רק רגעים של אושר, את גופך אלטף, אחמם, אעורר, ולא רק ברגעים של כושר. אני האשה שלך, רוצה להעלות בך רק חיוכים ושמחה, ובגופך במגעי להעלות גלים של תשוקה, תשוקה שבאה מתוך עצמת האהבה, האהבה העזה, שאותך ואותי בקוּרֵיהַ קישרה. אני האשה שלך, וכזאת אהיה תמיד, כל עוד אל ליבך אותי תצמיד. אני האשה שלך. אני....האשה. אני...אוהבת אותך!!!

למעלה