היא אני חדשה מה המצב אני חדשה...
מ מתוקה777 New member 8/8/03 #2 שאאאאאלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif היי ברוכה הבאה אני מור ואני בת 13 וחצי מאיזור תל אביב תהני בפורום מש"ה
שאאאאאלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif היי ברוכה הבאה אני מור ואני בת 13 וחצי מאיזור תל אביב תהני בפורום מש"ה
G GrEeN AliEn New member 8/8/03 #3 היי וולקאם סליחה שאני לא מוסיפה הרבה פשוט זה עניין די פעמיים ביום הוולקאם והאצבעות שלי מתחילות להתעצבן שהם מקלידות את זה.. אקיצר אני פסיכית ושמי נגה!
היי וולקאם סליחה שאני לא מוסיפה הרבה פשוט זה עניין די פעמיים ביום הוולקאם והאצבעות שלי מתחילות להתעצבן שהם מקלידות את זה.. אקיצר אני פסיכית ושמי נגה!
A aYaLoLy New member 9/8/03 #5 helloP ../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif שמי בישראל הוא אילה - אך אני סולדת ממנו ולכן את יכולה לקרוא לי יולי אממפ.. אני בת 14 וחצי מת"א....... ו.......... בוווווווווווווליי
helloP ../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif שמי בישראל הוא אילה - אך אני סולדת ממנו ולכן את יכולה לקרוא לי יולי אממפ.. אני בת 14 וחצי מת"א....... ו.......... בוווווווווווווליי
P popit New member 9/8/03 #6 היי! my name is שרון... תזכרי טוב טוב! חח סתם... ובת 14 כמעט ממודיעין... ו...זהו נראה לי! תהני בפורום... וגם ברוך הבא גדול לכל מי שהגיע לאחרונה פשוט היו כל כך הרבה כבר לא היה לי כוח לכתוב את אותו דבר שוב ושוב ושוב...אז סורי...וולקאם!
היי! my name is שרון... תזכרי טוב טוב! חח סתם... ובת 14 כמעט ממודיעין... ו...זהו נראה לי! תהני בפורום... וגם ברוך הבא גדול לכל מי שהגיע לאחרונה פשוט היו כל כך הרבה כבר לא היה לי כוח לכתוב את אותו דבר שוב ושוב ושוב...אז סורי...וולקאם!
O oO yUvAl Oo New member 11/8/03 #9 ../images/Emo24.gifוולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif