היא אמרה

ophra

New member
תגידי לה ש...

זה לא העצמאות זו הקנאות לעצמאות או במילים אחרות: הפחד לאבד את העצמאות, שמשתק ומעכב עפ
(
עצמאית
)

לא יודעת

מסכימה שהקנאות לעצמאות גובה מחיר, אבח זה לא רק זה.. יש גם את הפחד של הצד השני, פחד מהעצמאות.

michaly44

New member
הפחד להכניס משהו לחייך- המרחב.

את לא מאבדת מהעצמעות או האינדיבידואליות שלך אם את מכניסה מזהו אחר לחייך. יש מה שניקרא: מרחב אישי. הפחד הוא זה שמעכב. ובן הזוג אם מפחד מהמרחב אין לו מקום. זה הכל, שימי סדר עדיפיות ברשימת הקניות שלך. כל אדם זקוק לפינה שלו ולשקט שלו..

*יערית

New member
לא חשוב מי אמר ...

מצטערת..גם אני מחשיבה עצמי לעצמאית מה שלא מתנגש בזוגיות שלי....{אולי קצת מוותרת מרצון} קוראות בקפה האלו....{
}
זה גם שלב שיבוא חיפוש
את רק בתחילת הפריחה שלך....

היא אמרה

וכנראה היא יודעת פעם היה אחד שאמר לי גברים מפחדים מהעצמאות שלך

r e d head

New member
.....

יש את העצמאות יש את הפחד לאבד אותה (להיות תלויה). יש גברים שמפחדים מאישה עצמאית. ויש גם להפך, גברים חלשים שמחפשים אותה אישה עצמאית שתחזיק אותם. אני למשל מאוד רוצה שיבוא גבר כלבבי שיפנק אותי, יטפל בכל עיניני הניירת של הבית שאני מתעבת, שידאג לכל מה שצריך לסדר. לנוח קצת מאחריות לכל העולם. כנראה שבין רוצה למאפשרת יש הבדל. או שכן או שלא.

michaly44

New member
רד-לא מתפשרים

יבוא יום שאת תמצאי את האחד והיחיד. הרי התפשרויות כבר עשינו בפרק א', לא?

מייקי69

New member
ואני אומרת

שהכרתי אחת - איך שהתגרשה, באו ההורים והתישבו אצלה בחיים. טיפלו בילדים, קנו במכולת, כיבסו וקיפלו. אין לדעת.... יכול להיות בסוף יעשו לה טובה - יתחתנו איתה. (אם כבר אז כבר.) ואני אומרת: תזרקי לפח את מה שהיא אמרה. סמרטוטים קונים בשקל בכל סופרמרקט!

וואללה חיפוש...

חשבתי על זה לא מזמן... ותהיתי.. איך משלבים, בין העצמאות להנחת הראש? הי.. אל תרדפי אחרי אין לי מסקנות ....

למעלה