היא אמרה אמת....

נדמה לי

New member
היא אמרה אמת....

ומה מתקפל צריך אחר כבוד לרדת... אז פתחנו חדש וזה המקום לשרשר שאלות תחת ההגדרה של "אמת" במשחק אמת או חובה.{יהיה מעניין לראות איך מתרגמים את החובה בעולם וירטואלי} אז לא להתביש, ולשאול את דגנית זה פה המקום.במידה ורוצים גם תשובה אנא שמרו זאת לעניין. כנתיים אני אחמם הקנה.... הנכונה השמועה שמה היה נגמר,ובמידה ואכן, מדוע ולמה?

שפנים..

אומרת השמועה..עושים הרבה.. דוקא מתאים לי..
ורק כדי לאמת

נדמה לי

New member
אומרת וחוזרת

אמת אמת ואמת ומהשאלה מתעלמת אולי בעצם מתכוונת לחובה?

חובה..

חובה עליך לשלוח לי לאימיל תמונה עדכנית ביותר שלך.. עכשיו נראה..

נדמה לי

New member
למדתי כבר ממזמן

אין שום דבר יותר סקסי מחמתה של אישה. כל מי שתרצה לקשר העניין לחמותי השאפה,או רוצה לטעון שמעודד אני אלימות על מול נשים,מוזמנת לעשות זאת לפני ובערום.

יערית

New member
החום

הוא טמפ' מאד טיבעית בגופי,לפעמים כמו הר געש ולפעמים זרימה מתונה חמה עד לשד העצמות.

מצוטטת

New member
לא לא בא לשאול

חובות זה רק וקודם לעצמי הם אלו שמנתבים לי כלפי האחר וחוץ מ'זה..... זמן למה לא עדיף בשיר, דיייי חי ממילים להיום
אם למישו יש גם את ה
היה זה מעלה לי
כפול
{אנ'לא מצליחה לעלות משלי}

אמת ש..

חובה זה אחד הדברים שהיא לא אוהבת.. שללכת לאיבוד בזה היא הכי שולטת.. אמת ש.. חלום אצלה..זאת רק עוד תוכנית לא משורטטת אמת ש.. לא תמיד יודעת מה היא מבקשת למה..ומי זה שידיה אליו מושטת אמת ש..מגע..זה משהו שאותו מבקשת..אך דוקא ממנו רועדת אמת ש.. כל יום לילה.. לפמי שעיניה עוצמת..מקשיבה לשקט..ורוקמת..את המחר יודעת.. היא עוד תגיע.. נוק נוק.. הנער חזר מהעבודה..<מי רוצה בורגר?>

למעלה