היאכטה/אוניה מוכנה

1הילונת

New member
מיכל, זה מדהים!!!!

איך עשית אותה... את לא אמורה עכשיו לעבוד קשה על יום ההולדת של אריאל????

אז זהו, שיום ההולדת של אריאלי

תהיה ביום שבת וכבר תכננתי מה לעשות (כמה עוגות...). מה שלא תכננתי זו שפעת שנחתה עלי אתמול. מקווה להספיק הכל, בכל מקרה מתכננת היום לאפות ולצפות עוגה שעליה יצוייר פינוקי. שאר העוגות יהיו לעוגות "רגילות", פאי שוקולד של ג'יימי, מאפינס הפתעה, קונוסים עם גנאש שוקולד לבן ומקפא קצפיות ותות. ו- תודה, מיכל

1הילונת

New member
חתיכת יום הולדת, אה? ../images/Emo6.gif

כיבוד לגדוד.... אני לא אהיה כאן מהיום עד שבת... אז אני מאחלת כבר עכשיו - מזל טוב!!!!!!!!!!!!

anat15

New member
איך את מספיקה הכל?!

העוגה- משגעת!!!! וההכנות ליום ההולדת... מאחלת לך בהצלחה וכמובן מזל טוב!!!

ניסף

New member
מאד מאד יפה אהבתי את הרעיו של

גלגל ההצלה ושחשבת על כל הפרטים הקטנים

בעלי יודע! מול העוגה של שבועות הוא

נשאר המום. הבעיה היתה בפרופורציות, גם אני יודעת את זה. לא נורא. ענת - זה בצק סוכר! רגיל. אפילו את המפרש עשיתי מבצק סוכר, לא הספקתי להכין את הבצק המיוחד לבדים שלך. ומישהי שאלה על זמן עבודה (תידי, זו את?) אז ככה - ערב ראשון - ציפוי דופן ורצפת הספינה. הכנת העמודים, המבנה (הלבן, עם החלונות, לא זוכרת איך קוראים לו בשפה המקצועית) והסככה. אה - ושכחתי - העצבים על הדופן וקילופו. ערב שני - שוב - הכנת הדופן והרצפה, הרכבה, בריכה, גלגלי הצלה, סולם והתחלה של החבלים. בוקר יום שלישי המפרש (ואז מתקבל הטלפון שאנחנו חייבים לצאת) אז ב23.00 המשכתי עם החבלים והים והגלים. ועוד משהו חשוב שלמדתי - זו פעם ראשונה שמרחתי נוטלה על עוגה, אם צריך לצפות אותה בחלקים, למרוח משהו אחר שהוא פחות מלכלך.

למעלה