היאוש תקף אותי....

• פותח הנושא snup
  • פורסם בתאריך

ס22ית

New member
תקראי..ואז תביני...

נכון, יש קשרי ידידות טובים של שנים...אבל לדעתי איך שהוא מגדיר את הסיפור ונרתע ממנו..יותר מידי משמעויות..קשה להבין..אז לי לפי מה שסיפר נראה שיש לו רגש יותר חזק כלפיה מידידות והוא מוחה על זה.

snup

New member
תודה....

ממש תודה, אין לי מה להגיד לשניים האלה שרק תוקפים אותי. כנראה שאף פעם לא היה להם מערכת יחסים שכזו כל מה שמתחיל אצלהם עם בן הזוג השני כנראה נגמר במיטה. ממש צר לי שאני נשמע בוטה אבל זהו הרושם שהם עושים עליי. רק להזכירכם - יש לי רגש גם לאמא וגם לאחות, אז מה זה אומר? חבל שאתם לא מבינים את העניין, ואני גם לא חושב שכדאי לשכנע אתכם. ממש תודה לך ילדת הכוכבים, עכשיו אני מרגיש שאני לא לבד.

Vdrums

New member
חוכמולוג, קודם כל אני יודע מה זה

ידידה, ולא כל דבר נגמר במיטה, אל תשפוט אנשים שאתה לא מכיר. שוב, באת והעלת איזה בעיה, שני אנשים אמרו לך את אותה דעה מה אתה נעלב? כנראה שציפית למישהו שיזדהה איתך והנה יש, אז מה אתה מתבכיין? אני מקווה שעכשיו אתה מבסוט כי אתה די מקובע מכיוון שאתה מחפש לשמוע מישהו בדעה שלך ולא מסוגל לשמוע אנשים אחרים. אף אחד לא תקף אותך אתה פשוט לא מסוגל לשמוע מה שאתה לא מקבל. תפתח ת'ראש.

Vdrums

New member
עוד משהו

עובדה שילדת הכוכבים שמזדהה איתך, הבינה אותך כי יש לה ידיד טוב אבל עדיין לא הבינה את הבעיה שלך. בן כמה אתה בכלל? 16? ממש קדוש מעונה...

קודם כל , אל תראה את התגובות כתקיפה

אני לא מאמינה שהם התכוונו לתקוף אותך אלא רק להביע דעה, וזה טיבעי כשאתה מעלה נושאים באנטרנט. הרבה פעמים יהיו תשובות שלא ימצאו חן בעיניך או כאלו שלא בדיוק הבינו את הכוונה כי הם לא מכירים אותך. זה טיבעי! שנית, כן אני מבינה את הקשר, אבל אני עדיין לא מבינה את הבעיה. ניפגעת כי היא לא אהבה את הבית? היא באופן קבוע פוגעת בך? אני לא מבינה מה בדיוק קרה?

snup

New member
אז אני אסביר שוב..

ומאוד קצר - הפתיעה אותי שהיא הזמינה אותי אליה לבית החדש ששכרה ופתאום חזרה בה, והסיבה - הבית לא מסודר ואין לה איפה לשים את כל הנעליים והמפגפיים שלא נכנסים לארון נעליים, אז אמרתי - עניין של פרפקציוניזם ולא הוספתי. בעיניי הוא ממש ציני, ולהגיד את האמת - גם על הגיל שלי הוא מהמר. הוא ממש סוטה מעצם העניין - הוא בוחן את הידיות ביני לבינה ולא את הבעיה, שהיא בעצם - האם אני אמור להבין אותה או לא?

Vdrums

New member
או, עכשיו הבאת את הבעיה שלך.

אולי היית טורח לרשום מהתחלה את הבעיה שלך ולא לספר סיפורים מסביב. האם אתה אמור להבין אותה, אחרי 4 שנים של ידידות חזקה אתה אמור להבין אותה, אתה אמור להכיר אותה, אתה אמור להיות מסוגל לדבר איתה על כל דבר שמפריע לך בין אם זה קשור אליה או למשהו בחיים שלך.

זה הכל?

אז היא הרגישה לא בנח כי הבית לא מסודר, אז מה? יש הרבה אנשים שלא אוהבים לארח עד שהם לא מתארגנים על הכל.

פאריי

New member
צר לי לאכזב אותך אבל פה הטעות שלך

לפעמים יש רגש, שאנחנו בכלל לא יודעים שהוא קיים, זאת אומרת לא מפרשים אותו כרגש, כי אנחנו כביכול "ידידים", רק "ידידים". תוק תוק, תבדוק.. עם המערכת יחסים היא רק ידידות לך לא היה מפריע מה הסיבה שהיא לא נותנת לך לבוא אליה. מה שכן, בדוק ובטוח, קשר בין בני שני המינים לא יכול להיות על בסיס ידידותי בלבד, זה תמיד מתפתח לכיוון השני, ובדרך כלל זה אצל הגבר יותר מאשר אצל האישה, בגלל העובדה שהצרכים שלהם שונים משל הנשים. וסליחה עם גם אני נשמעת כמו פסיכולוגית, אולי אם הגיל שלי אני יכולה לקבל את האישור שיכול להיות שאני כן.

snup

New member
איך בודקים ?

החברים פה האירו את עיניי. אזרתי אומץ ללכת למסעדה עם ידידה שמכירה את שנינו וגם היא אמרה תבדוק, כי אם היא היתה חושבת שהיא ידידה שלך עצם זה שהבית מבולגן לא היה צריך להפריע לה. היא לא רצתה לפרט. אני מרגיש שזה כמו משחק של ילדים וזה ממש לא מוצא חן בעיניי. שוב - אני לא מבין. מה אני צריך לעשות ?

ס22ית

New member
עכשיו הוחלט שיש משהו בדברינו?

והבעיה זה איך בטוחים? לא מבינה כלכך מה מה עכשיו השאלה

snup

New member
אני חוזר...

אם בן אדם אחד אומר שטעית, אולי יש משהו בדבריו, אבל אם שניים אומרים אז זה ממש בטוח שטעית. הנקודה היא שאם הידידה לא הזמינה כי הבית מבולגן אז היא לא חושבת על ידידות כי בין ידידים צריך להבין, אם היא היתה מזמינה למרות הבלגן הכל היה נראה אחרת, אז אני שואל - מה אני לא רואה נכון? האם זה עניין שפשוט לא ידעתי שהיא ממש נלחצת מזה שמישהו שיקר לה מגיע והדברים לא במקומם? ובמילים אחרות הכל חייב להיות מושלם כי הוא מגיע, וזה בית חדש(ששכרה) וכ' וכו'. או שמצד שני קיים בין שנינו איזה מתח שאני לא רואה, אולי הידידות כבר לעוסה ומישהו רוצה משהו מעבר לידידות?

ס22ית

New member
דעתי...

1. אנשים לא אוהבים שבאים אליהם כשהבית מבולגן..בין אם זה בן זוג, חברה, ידידה, קרוב משפחה, שכן, נציג מכירות..ככה זה. (כמובן, שיש אנשים יוצאי דופן שלא אכפת להם שיש בלאגאן בבית..אבל לרובנו אכפת). 2.לגבי אם מישהו רוצה יותר מזה..לא יודעת מי מכם...לא מכירה אותה..אבל עצם זה שלקחת את זה כלכך קשה וכלכך ללב..ועוד דברים כמו ההתבטאויות שלך בהודעות הקודמות גרמו, לי לפחות, לחשוב שאולי לך יש איזה רגש שפותח ואתה לא מודע לו או לא רוצה להיות מודע לו. לגביה אני ממש לא יודעת.

אז לדעתי זה קצת מסוכן לאמר משהו

אם אתה לא בטוח שניכם יכולים להיפגע. ואם לך אין רגשות כלפיה אז אני בכלל לא רואה סיבה להעלות את זה

snup

New member
שוב טעות...

ודאי שיש לי רגשות אליה, ודאי שאכפת לי ממנה. אני מחייך כשהיא עושה שטויות, אני צועק כשהיא מעצבנת, אני תומך כשעצוב לה, והיא מנגד מחזירה את אותו הדבר - כשעצוב לי אז היא יודעת לומר את המילים המתאימות, כשאני צוחק היא צוחקת, כשאני רוצה להתייעץ עם מישהו היא יודעת לייעץ בצורה הכי טוב ולא משנה מה הנושא. הדבר היחידי שאני יכול לומר הוא שבמישור הפיזי אין משיכה, אבל במישור השכלי כל דקה איתה שווה זהב - הויכוחים על ענייני דיומא, שיחות הנפש, העברת רעיונות, אין אין אחת כמוה(בשבילי כמובן). אני יודע שזה מוגד לחוקי הטבע. אבל ככה זה יצא. ולתשובתך - אני לא מתכוון לומר משהו בנושא ואני מקווה שגם היא לא, יש דברים שכדאי לחשוב לפני שאומרים, זה עלול להרוס את הכל, להיפך - כדאי להנות מכל רגע וזאת במיוחד שאין מתח באויר(אני בכל מקרה לא מרגיש מתח באויר).

ofir s 2004

New member
תשמע מה דעתי. . .

הייתי במצב כמו שלך , ואני עדיין נמצא בו... פשוט אין לי אומץ לעשות את מה שאני הולך לכתוב... בשורה התחתונה , אתה צריך לחשוב אם אתה מעדיף להישאר במצב שלך (אבל אני לא חושב,כי אז לא הייתי מפרסם כלום בפורם),או שאתה מוכן להסתכן לאבד אותה בשביל התענוג שתהיה שלך(עד שהאחר יחתוף לך אותה ...וכן הלאה) תעשה לה הפתעה,משהוא מעניין,שתזיל איזה דמעה או שניים ותגרום לה להבין שאתה רוצה אותה...יש סיכוי שתהיה שלך. אבל גם שתאבד אותה כליל. מקסימום,תאנוס אותה...או שאולי ככה לא בונים חומה(?)....(סתתתתתתתם)

למעלה