היאוש תקף אותי....

• פותח הנושא snup
  • פורסם בתאריך

snup

New member
היאוש תקף אותי....

הרמתי ידיים, אני לעולם לא אצליח להבין אתכן, בנות.. היא הידידה המקסימה שתמכה בי לאורך כל הבעיה שנמשכה 4 שנים(לא משנה מהי), היא הידידה שאני חייב לה המון,יש פה שפע של אהבה וזה לא שייך לרומנטיקה, אבל - היא יודעת להציק לי, ולמה ? כשהיא ביקרה אצלי בבית בפעם הראשונה - היא רצה מחדר לחדר וזה כולל שירותים ומקלחת ומטבח, לא עצרה לרגע מדלת הכניסה עד לרגע שמדדה את כל הבית, ומה התוצאה?, פליטת פה של "לא משהו". עכשיו היא שכרה דירה וכמו כל הבנות היא גם אשה בנפשה ואומנם היא הזמינה אותי לבית שלה אבל עצרה את ההזמנה ולמה (?), בגלל סיבה מטופשת(בכל אופן בעיניי), וזה כי כל המגפיים והנעליים מפוזרים כי אין איפה לשים אותם(עניין של פרפקזיוניזם), וזהו - אני אובד עצות. וכדי שתבינו מה עשיתי לכו לקישור, אבל גם זה לא מחליש את כל הרגע הזה של יאוש.

ס22ית

New member
לא נשמע כאילו היא "רק" ידידה

נשמע שיש לך אליה קצת יותר. קורה שיש שריטות לאנשים וזה אולי האופי שלה מה שתיארת וזאת היא ואחרי 4 שנים אתה אמור להכיר את הצדדים האלו. (מה גם שהם לא כאלו גרועים..זה לא שגילית שהיא היתה גבר או חלילה רוצחת) נראה לי שיותא מציק לך שיש לך רגש כלפיה..אז או שתגיד לה או שתעלים אותו..אחרת תמשיך לתהות תהיות כאלו ואחרות.

snup

New member
נשמע לי....

שאת ממש טעית בכיוון, אם את פסיכולוגית אז אני אשתוק, אבל לא נראה לי שבגיל שלך כבר הספקת להיות כזו, אלא אם את מחוננת. אני לא חושב שלהביע דעה על אנשים שלא מכירים אותם זה מנומס. רוצה לבקר אותי , בבקשה, אבל להחליט בשבילי איך אני אוהב אותה, זה כבר מוגזם.

Vdrums

New member
היא לא החליטה שום דבר, פירסמת

הודעה בפורום וקיבלת תגובה מסויימת, זה לא תוכנית כבקשתך, יש אנשים שחושבים אחרת, היא הביעה את דעתה וזה מה שקורה בפורום.

ס22ית

New member
תגובת הפסיכולוגית:

אם רצית רק לשפך את הלב ללא תגובה היית מציין את זה ולא הייתי מגיבה. אם יש תגובה מסויימת שאתה מחכה לשמוע תגיד איזה ואני אכתוב אותה ככה שתהיה מרוצה. רשמת את הבעיה שלך וחשבתי שאתה מצפה לשמוע דעתינו אז חוויתי דעתי..אני לא פסיכולוגית ולא מתיימרת להיות..סתם בחורה פשוטה עם דעה. ודרך אגב, מתעצבנים על האמת
שיהיה לך בהצלחה

snup

New member
שוב... איזו אמת?

האמת היא שממש לא קלעת... אז היה פעם שקנינו יחד נרות לה ולחבר שלה, אז היה פעם שקנינו יין לי ולחברה שלי, היו פעמים שדיברנו על כל ה"ז..." שלנו עם האחרים, ואיך ניתון לשפר, ואיפה טעינו, והאם כדאי לעשות משהו נועז?, כל אחד עם הצמוד/ה שלו. היו עוד פעמים של שיחות נפש, שיחות של הצלת חיים, מעשים שרק ידידים בנםפש יכולים לעשות. לא היה מגע פיזי וגם לא יהיה. אין את המשיכה הזו, אבל יש , יש בכמויות, שפע של אהבה.

ס22ית

New member
אז אם אתם כלכך פתוחים...מה הבעיה?

מה הדלמה? ההתנהגות שלה? אם סיפרת לה מה עשית ובאיזו תנוחה וכנ"ל היא לך אז אתה לא יכול לדבר איתה בחופשיות על הדברים שהזכרת???

Vdrums

New member
כמו שאמרתי יש כאן קצר

וזה באמת יכול לנבוע מאיזה רגשות שפותחו אצלו או אצלה. נראה לי שהוא פשוט מדחיק את זה.

snup

New member
הסיבות...

1. כי לפעמים צריך את גורם ההפתעה כדי ליצור הפתעה. 2. כי ההפתעה לא תהיה הפתעה אם לא תישמר בסוד. 3. כי כשמדברים יותר מידי על מערכת יחסים אין מערכת יחסים. 4. כי כשדשים ב"מה שבינינו" יותר מידי הנושא לעוס. 5. כי כל היופי הוא בזה שזורמים. 6. כי כל עניין שמירת הפרטיות האחד של השני מאדירה את הכבוד וההערצה שהאחד רוחש לשני. רוצה עוד ?

snup

New member
טוב, נגמרו לי המילים...

אני ממש לא מבין, מה רק דברים רומנטיים יש לכם בראש? מה עם ידידות?

Vdrums

New member
שמע, יש ידידות אבל מה שאתה מתאר

לנו לא ממש מצביע על זה, יש בינכם מתח ויודע מה? לא חייב להיות מתח רומנטי, יכול להיות אולי משהו אחר. אבל בתור שני אנשים שנמצאים בסוג מסויים של קשר (ידידות) כבר 4 שנים אני חושב שאתם יכולים לשבת על כוס קפה ולדבר על זה.

ס22ית

New member
פעם אחרונה שאני אומרת דעתי

כי אני מרגישה שאני חוזרת על עצמי... אבל המשפטים שאמרת לא נשמעים עמו ידידים..נשמע משהו לא רגיל מערכת יחסים (יש קשר ידידותי), מה שביניכם לא אמור להיות לעוס כי ידידים לא דנים בזה כל הזמן (ואם אתם כן אז זה יותר מידידים) אם משהו מפריע מדברים על זה וסוגרים עניין ולא עושים מזה כזה רעש..סה"כ ידידה..ואם הכל פתוח גם זה אמור להיות. בקיצור..המשפטים שלך לא נשמעים משפטי ידידות הם נשמעים כאילו מאחוריהם יש רגש. זו דעתי.. תרצה תקבל לא תרצה אל תקבל.. תמשיך להדחיק.

snup

New member
בין ידידים...

אין רגש או שאני פשוט לא חי בעולם הזה?

אפשר להתערב??

טוב, אני האמת מצליחה להתחבר אליך. גם י יש ידיד טוב כבר שנים. אדם שאין לי כל קשר רומנטי איתו אבל הוא חשוב לי מאוד. מה שאני לא ממש הבנתי זו מה בדיוק הבעיה? אני כנראה הלכתי לאיבוד בשרשור...

למעלה