היאוש גובר

shirinm

New member
היאוש גובר

ערב טוב, אתמול היהל י שיעור נהיגה מספר 41, ולא רואים את הסוף..כל פעם עד שאני נוהגת נורמלי, באים 1-2 שיעורים שאני נוהגת גרוע והמורה אומר שזה יקח עוד הרבה זמן...יש מספר שיעורים רצופים שאני נוהגת כמעט ללא טעויות והכל טוב ושיעורים שבהם נחרץ גורלי מראש, קצת קשה להסביר אבל יש ימים שאני רק נכנסת לאוטו, עולה על ההגה, ובקושי מתחילה בנסיעה וכבר המורה מחליט שאני לא נוהגת טוב ו"מה קרה לי היום" עוד לפני שבכלל הספקתי לנסוע, מהרגע הזה ואילך כל שאר השיעור ממשיך ממש גרוע. אני לא יודעת אם זו בעיה שלי והמורה יכול לקלוט על השנייה שהשיעור היום הולך להיות רע או שזו השפעה פסיכולוגית שמאותו רגע הורסת לי הכל..זה כבר ממש מדכא ומייאש. הייתי חייבת לשתף.

talush2005

New member
אוייש נהיגה.....

מי כמוני יודעת כמה סבל זה?? תראי, קודם כל זה לא בסדר שהמורה אומר לך ככה ,נסי לדבר איתו ולהגיד לו שאת זקוקה עכשיו לעידוד ולא להורדת ביטחון , מה זה מה קרה לך? יש שיעורים טובים יותר יש שיעורים טובים פחות זה לכולם ככה ותמיד יהיה ככה עד הסוף,הוא לא צריך להלחיץ אותך ולהגיד לך לא רואים את הסוף וכאלה , עדיף שלא יגיד כלום וישתוק או ינסה לעודד-יהיה בסדר , נסי להגיד לו שזה עוד יותר גורם לך לנהוג גרוע. דבר שני והכי חשוב- לא להתייאש!! כן זה מעצבן,זה מייאש,מלחיץ,מעייף,מבלבל , מוריד את הבטחון , ומה שאת לא רוצה אבל אסור להץייאש ,תהיי מרוכזת כמה שיותר בלנהוג הכי טוב בלי לעשות את הטעויות שאת חוזרת עליהן ואל תחשבי על הייאוש והתסכול שלך כי זה רק מוריד את הרמה,מניסיוןו- כל כך הרבה שיעורים נהרסו לי כי סתם הייתי עצבנית ומיאושת שלא הולך לי והמורה שלי כל הזמן אמר לי את זה גם, אז אל תעשי את הטעות שאני ואל תבזבזי שיעורים בייאוש תחשבי קדימה , ץעשי את כל המאמצים תהיי הכי מרוכזת ותנסי לטעות כמה שפחות וגם ללמוד מהטעויות ולא להתעצבן מהם. בסוף כמו כולם את תסיימי עם זה ויהיה לך רישיון ולא משנה כמה שיעורים זה ייקח חייבם להתאזר בהמון המון סבלנות ! אל תספרי שיעורים גם ,זה גם מזיק, אני כבר מזמן הפסקתי לספור הבנתי שזה רק מלחיץ אותי יותר. בהצלחה לך

למעלה