הטרק שלי מהיום

חגי

New member
הערות על ההמראות

ההמראה שלי - כמובן מדהימה ...שימו לב לעבודת הרגלים הזריזה. גיא - הצלחנו לשמע בעיקר את ה- WOW WOW ונראה כאילו המראת בכלל מתחת לעמדה. יורון - ניתוק מעט מוקדם מדי ובעקבותיו מש קצר ויציאה . אהההה... שלומי- רץ כמו משוגע וממריא תוך כדי צלילה ימינה כאילו הגלשן לא לוקח. להערכתי הבעייה העיקרית שלך היא - חוסר מתח ברצועת התלייה . אתה מחזיק את הגלשן תוך כדי המראה עם אף נמוך מאד ורצועת התלייה שלך לא נימתחת והגלשן פשוט רץ קדימה במהירות גבוהה כשכל מה שחסר זה קונטרה מצד המשקל שלך (דרך רצועת התלייה) ושחרור האף לקראת סוף המדרון. הבלתי מזוהה הוא ברטוסט או ולנסי שכמובן רץ עם אף קצת גבוה בהתחלה אבל מתקן בשלב הניתוק ע"י מיכה קלה. גם בהמראה זאת רצועת התלייה נמתחת רק ברגע הניתוק. אלישע - מאבד שליטה על מצב האף תוך כדי מעבר מידי למצב שכיבה. המהירות נבלמת בבת אחת והגלשן יכול היה בקלות לעשות 180 ימינה . רע . אילן - ממריא כאילו לא מזיז לו בכלל שהוא ממריא. .. אבל יצא טוב. שימו לב לזוית אף הגלשן ביחס לאופק שנשמרת בצורה עקבית לאורך כל תהליך ההמראה - כך עושים זאת נכון.

Bartov Alon

New member
הבלתי מזוהה

זה ולנסי,שבהחלט ביצע נחיתה עם ציון גבוה! עזבנו יחד את זכרון מאוחר, ולנסי מעט נמוך שהצליח להחזיק פחות זמן טיסה ,ומייד עבר ל mode נחיתה באזור לא נחית במיוחד. הייתי מעליו באזור ה-750 מ' , ועקבתי אחרי תהליך הנחיתה (אמת הייתי קצת מתוח), שדה לא גדול כשחלקו הדרומי והמזרחי חסום בקוי מתח גבוה. למרות זאת הנחית בשקול דעת וללא טעות בגישה. יפה מאוד! אני מבין שזה אותו שדה שנחתו בו גיא ואלישע.

אם כבר הערות...אז חגי,כמו שכבר

אמרתי לך יש מקום לשיפור,אתה לא מתכופף מספיק למשיכה מהרצועה.כך את ירון לדוגמה לאיך מושכים בריצה...רק שירון עושה טעות אחת כל פעם,וזה המעבר למשיכה כבר בצעד הראשון וזה עוד לפני שהגלשן צף. לדעתי אילן מראה המראה מעולה,לא כל כך ברור בצילום אבל רואים את ההדרגתיות בהמראה,בניית מהירות שהגלשן יושב על הכתפיים,ומעבר למשיכה שהגלשן צף.

למעלה