הטרק שלי מהיום

חגי

New member
הטרק שלי מהיום

שימו לב לסחיפה כשהרוח הופכת צפונית יותר ויותר כשבטרמיקה האחרונה בעפולה אני עוזב מאחר והכיוון שאני נסחף רק מרחיק אותי מהתבור (די התעקשתי להמשיך לתבור משום מה כשבפועל אולי יכולתי לתפוס גובה בדרך לבית השיטה ומשם לחתוך צפונה)

minititi

New member
אפשר לשמוע קצת יותר

פרטים לגבי הליגה מה היתה המשימה ומי הגיע ולאן

חגי

New member
המשימה היתה זכרון מבוא חמה

משימה קשה מדי לטעמי ואכן רב משתתפי הליגה התבזו ונחתו בעור שיניהם סביב רדיוס של 5-7 קמ מזיכרון. היחידי שקימבק היה יורון שפתאום חזר לטרמל כמו בנאדם אבל את שלב ההחלטה הנכונה עדיין לא הפנים כשנחפז לעזב עילוי קל בו היינו ביחד. בהמשך הטיסה ראיתי אותו נחות דרומית מזרחית לעין השופט. התותחן הכבד כרגע בארץ - אילרם , הביא טיסה מצויינת עד סוף רכס יבנאל ובתנאים של רוח חזקה ולא תומכת. חבל חבל שאינו משתתף כיוון שככל הנראה היה מנצח את הליגה . לסיום אקורד שלילי של נחיתה בתוך מטע של אלישע באזור המחצבה , מקום בו נחת גם גיא שמתדרדר מבחינת ביצועיו. הנזק - יד שבורה באזור הפרק ונזקים לגלשן בהיקף קל כנראה. רב הדיבורים מאחורי גבו של אלישע התמקדו בנושא של מעבר לגלשן מתקדם ותחרותי שאינו מתאים לרמת הטיסה שלו ולנסיונו וחוסר החלטיות בשלב הנחיתה. זיכרון הוא אתר שמחייב רמת טיסה טובה וניסיון - גם לגבי אלטרנטיבות הנחיתה הבעייתיות וגם לגבי תהליך היציאה לקרוס שיוצר מחסור חמור בשדות נחיתה נוחים ברדיוס הראשון של -6-7 קמ מהיציאה.

אוסף ההמראות משבת

יסלח לי מי שלא הצלחתי לצם אותו. אפשר ללמוד המון מניתוח הצילומים אני מקווה שזה יעזור למי שצריך לתקן את הטעויות, אם לא ברור אני אשמח לעזור 09 8822363 ותמונה של מקום הנחיתה של אילן על רכס יבניאל. ללחוץ על הלינק ולהוריד אל המחשב נמרוד

טעות שלי!

איפה שכתוב וולנסי זה כנראה אלישה וה UNKNOWN זה אולי ולנסי? אגב משהו יודע מה שלום אלישה?

K a r i n M

New member
תשובה למיקי

אדון וייס היקר, כל הכבוד על ההבחנה החדה אתה צודק החנות באמת פתוחה ואפילו בכוונה למרות שבטיסה זו לצערי הרב לא היה שימוש באיבר. אבל כן מה לעשות אני נוהג להטיל את מיימי באויר. בגובה, כשהשלפוחית לוחצת והקור עז אין כמו הרגשת ההקלה. זוהי טכניקה ישנה שרכשתי לפני כ-15 שנה באחת מטיסות הגובה הראשונות כחניך במבוא חמה. היה זה יום קיץ חם פגשתי בעמדה בחור צעיר ויהיר שהיה ברשותו ציוד מתקדם. אני זוכר שהוא לבש מלא שכבות (נראה לי כמו אסטרונאוט), לשאלתי הוא ענה בזלזול שבגבהים אליהם הוא מגיע קר מאד, והבטיח שכשאגדל אבין. המראנו כולנו לטיסת רכס ולמזלי עם הלייט המצוקמק שלי ישבתי הכי גבוה, אחרי כחצי שנה החלטתי שהצורך להשתין אינו סיבה מספיק טובה לנחות... בעודי משתין חלף מתחתיי השחצן. קול הטפטוף על המפרש שלו ותחושת ההקלה גרמו לי לתחושת התעלות אדירה. מאז לביטוי משתין עליך מלמעלה יש משמעות אדירה עבורי

חגי

New member
איזה סיפור ! ואני חשבתי שיהיה לי

משעמם על הבוקר עם החוזים על היורו...

avron

New member
לפי תורת דארווין והסרטון

לפי תורת דארווין והסרטון צפויה הכחדת גולש האויר הישראלי.

shlomi toples

New member
יום קשה

היתה לי הרגשה חרה עם טיסה בזיכרון . השמים נראו מבטיחים אבל בפועל טרמיקות עם מוקדים מאוד צרים וסינקים חזקים וארוכים גרמו לקושי רב בצבירת גובה ושמירה עליו לי אישית ממש לא הלך מאוד התקשתי לטרמל בלב מסויים חשבתי ללכת לנחות בסוף יציאה בטמיקה שנעלמה לי ב550 מטר החטה מהירה שזה לא היום שלי לוקח כיוון איביאל ונוחת שם בשדות בתקוה לליגה מוצלחת בפעם הבאה. אילן שוב הראה שהוא בדרגה אחת לפחות מעל כולם כאש ר תוך 10 דקות הוא עוזב את זיכרון גבוה ומסיים ליד יבניאל. תותח אוויר.....

shaniya

New member
נימי..יש בעיה עם הקובץ...

אני חושב שמישהו הוריד אותו.

למעלה