הטריינקייס שלי

איזה אוסף מהמם, מסודר ונקי

וכמובן איכותי ומתוקתק, כראוי וכיאה לך

מותק, אני יודעת כמה את נהנית לרכוש את הממתקים האלה, ואני מאחלת לך, שלעולם לא יגמר לך הכייף הזה!
מחכה כבר לרייר על הסמקים (פטיש משותף
)
תודה על השבת הצבעונית והכייפית שהענקת לנו.

alubash

New member
וואו, אחד האוספים המגניבים

מצפה בחוסר סובלנות לסמקים, אולי כדאי יהיה לפתוח שירשור חדש כי זה ממש תפח

לוטוס7

New member
איזה אוסף מושלם

נהניתי מאוד!!
ממש תאווה לעיניים

מחכה בקוצר רוח להמשך..(גם אני חולת סמקים..)
תודה רבה על ההשקעה

לימי43

New member
וואוווווווווווווווווווווווווווווווווו הראוטר

שלי נשרף אני מחוסרת אינטרנט וראיתי מהאייפון את התמונות וזה פשוט מדהיםםםםםםםםםםםםםםםם האוסף הכי יפה שראיתי!
הכול יפה ושמור היטב.....

irisw2

New member
גברתי האוסף שלך גדל פלאים מאז שהייתי אצלך

בפעם אחרונה, מתגעגעגת ומחכה גם אני למפגשנו ולאוסף המרשים שבטח לא תביאי את כולו לכאן.. ואיזה כייף לשמוע ממך כאן את פשוט

ליבי לב

New member
הכל בגללך איריס. כשאני לבד בחנות

אין מי שיעצור אותי

מתגעגעת גם:) אין כמו המפגשי מאק שלנו!

אוסף מקסים מקסים!!! תודה על השיתוף וההשקעה.

ליבי יקרה, איזה אוסף כייפי ואיכותי. רואים שכל פריט בו נרכש באהבה ובטעם משובח. תודה רבה על ההשקעה בהעלאת התמונות ופירוט המוצרים. בכל פעם שאני רק מתחילה לחשוב על הרעיון להעלות טריינקייס אני מתייאשת עוד לפני שהתחלתי. ברור לי שזה המון עבודה.
מאחלת לך עוד שנים רבות רבות של הנאה מהאוסף והמשך הרחבתו

כבעלת אוסף בסדר גודל דומה לשלך, מזדהה מאוד עם ההגדרה שלך - זו הנאה גדולה ותחביב נפלא וכייפי.

ליבי לב

New member
תודה רבה! אני אמשיך לצפות ליום בו אכנס

לפורום ואראה שאת מעלה את הטריינקייס שלך. אין לי ספק שזה הולך להיות מרהיב

ראר איזה אוסף!

יואו כמה שנים לקח לך לאסוף את כל זה?לדעתי גם עוד 20 שנה זה לא יתחיל אפילו להסתיים והסמקים בכלל(סמקים זה האהבה שלי חחח)

aimy42

New member
מצטרפת מצטרפת מצטרפת לבקשה שתעלי

גם את את הטרנקייס שלך.... אני יודעת שתצטרכי בשביל זה יום חופש, מה שאצלך כמעט בלתי אפשרי, אבל לדעתי זה יצטרף לפנתיאון של האוספים המקסימים האיכותיים והמרהיבים שהועלו.
גם אנחנו כצופות נצטרך איזה שעתיים של התייחדות עם הצג כדי לצפות בו כהלכה... או מה שיותר נכון - להאריך את הויש ליסט האישי של כל אחת מאיתנו בהרבה מאוד פריטים נוספים...

aimy42

New member
האמת אלכס? האוסף שלי ממש ממש לא גדול, וזה

כי אני מחלקת / תורמת הרבה מאוד מהמוצרים שאני לא משתמשת בהם לחברות טובות או למקלט של נטע.
נכון שיש לי "לא מעט" מברשות, אבל מבחינת צלליות, סמקים וכו' וכו' - יש לי כמות מאוד סבירה... (טוב, סביר ביחס לבנות כאן ולא נשים "רגילות").

נדמה לי שאת בדיוק באותו מקום כמו שלי, לא??

alubash

New member
כן, אני גם אוהבת לחלק :)

כל האיפור שלי נכנס לקופסא אחת (קצת יותר גדולה מקופסת נעליים) כי אני לא מחזיקה שום מוצר שאיני משתמשת בו באופן קבוע.

יקירתי, אני לא מתחייבת ולא מבטיחה שום דבר

אם מתישהו אצליח להתפנות לזה - אפתיע, אבל... don't hold your breath ממש קשה לי להאמין שזה יקרה בקרוב

למעלה