הטריילר של אקס מן 3

MeetLofe

New member
עכשיו אני באמת עצבני

צירפו את ביס צירפו את אנג'ל אפילו פיירו שם וקיטי גם אבל שיצרפו את גמביט?מה פתאום^%&$#^%$#@$#@#$@!$

Evil Beast

New member
ה"ביסט" חזר לחצי שעה מהקפור.

WTF!?!??? אנג'ל>גמביט. יותר מזה, ביסט>>>>>>>>>>>>>>>>>>גמביט. גמביט סאקס, וזאת תהיה טעות להביא אותו לקולנוע.

DDN

New member
אם וולברין הוא הרוק

גמביט הוא ג'ון סינה. נסיון לחקות את המקור

Evil Beast

New member
לא יכולתי למצוא מילים יותר מדויקות.

שכמובן חצי מהפורום לא יבינו.

DDN

New member
אתה פה, מיטל פה, זוהר פה, יאיר פה

ואני פה. הייתי אומר שאנחנו מתקרבים להיות רוב בפורום

Evil Beast

New member
חחח לא.

עדיין יש פהאת כל השאר. וזה מזכיר לי גבי, איפה את1~?!?~??

knite

New member
ביסט לא היה גם בסרט הראשון?

מי זה זה שהיה בכלא וקרא ספרים?

DDN

New member
לא חושב. אבל היה איזה האנק מקוי בסר

או בשני.

dsa100

New member
ד"ר האנק מקוי , היה בסרט הראשון ,

התראיין בטלוזיה ברק על בעית המוטנטים , ושיחק אותו האנק עזריה.

DDN

New member
מאיפה הבאת את זה?

כרגע הרצתי חיפוש בIMDB, מצאתי את האנק מקוי רק בסרט השני, ושיחק אותו שם סטיב באסיק (ראדה מאנדרומדה)

DDN

New member
להאנק עזריה אין שום נגיעה לסרטי

האקסמן. לפחות לא לפי IMDB

dsa100

New member
אופס, סליחה על הטעות

התכוונתי לסרט השני, והייתי בטוח שזה האנק עזריה, אתמול צפיתי שוב בסרט הראשון ונוכחתי שאני טועה.הבושה....

AceMagician

New member
ד"ר האנק מקוי היה בסרט השני

בסצינה בה מבקש השומר שלאחר מכן 'מנוצל' ע"י מיסטיק, לכבות את הטלויזיה בבר, בטלויזיה עצמה רואים את ד"ר האנק מקוי.

gloria23

New member
סוף סוף!

ראיתי את הטריילר ממש בצורה איטית, כי זה לא עבד לי כאן אז הייתי צריכה לראות במקום אחר, אבל די לקטר...יפה יפה יפה, ואחותי, שבד"כ לא מתה על אקסמן, עוד הוסיפה הערה שזה נראה לה יפה, אז בכלל לשמוע עוד ממנה מעלה את הערך אצלי עוד יותר. אהבתי את זה שסוף סוף הוסיפו את חיה (יש עידו!!!!
) ואת קיין, יש לי ציפיות מאוד גבוהות, כי נראה לי שאני היחידה כאן שאוהבת את הסרט הראשון יותר מהשני, בקיצור אני מתה כבר לראות את זה.

Evil Beast

New member
גם אני אהבתי את הראשון יותר.

וכן, ביסט כל כך שולט! קלסי גרמר מושלם לתפקיד. אפילו אם הוא זקן ולא אקרובטי. הסרט השני היה טוב, אבל לא קשור לכלום בשיט. הוא היה הכי טוב, אם היו מצרפים שם את הסנטינלים בתור נשקים מיוחדים של סטרייקר או משהו.

למעלה