הטריילר השני!!!

הטריילר השני!!!

מישהו כבר ראה אותו? הורדתי אותו היום לריל פלייר והוא ממש יפה, סופסוף שומעים שם אנשים מדברים! אני חייבת לציין שהאגריד ממש לא נשמע בריטי ורון נשמע ממש חמוד! ופרסי נשמע טוב גם... -ליאת-

וכמובן...

מאדאם הוץ` (שנראית נורא צעירה), נוויל (שבאיכות של הטריילר במחשב אצלי נראה כמו דאדלי והרמיוני (שדבר אחד טוב אפשר לומר על מי שמשחקת אותה, יש לה את הקול המתאים). דמבלי-דור נשמע מוזר ואלן ריקמן רוקס! (אבל ממש לא נראה מתאים)... -ליאת-

Vilia©

New member
ואיך פרד וג`ורג`?

רואים אותם בכלל? אני דורשת לדעת באיזה אתר הורדת את זה!!! טלי פוטר

לא...:(

הורדתי מ``דה ליקי קאולדרון`` ויש לשם קישור מ``הארי פוטר גאלריז``...וצריך ``ריל פלייר`` בשביל זה...הייתי צריכה לחכות שעות עד שזה ירד לי (הריל פלייר) רק בשביל לראות את הטריילר הארור...אבל הוא היה ממש יפה...בכל מקרה, שומעים את: האגריד (שאין לו מבטא בריטי בכלל!) הארי (שנשמע כמו בת...לא נורא...!) רון (שנשמע ממש חמוד ^_^) הרמיוני (שנשמעת טוב, אבל אני עדיין חושבת שהשחקנית פוצה) מקגונגל (נשמעת...המממ...בסדר...) דמבלי-דור (כנ``ל) מאדאם הוץ` (כנ``ל...) פרסי (שנשמע די טוב, אבל זה עדיין לא ישנה את מה שאני חושבת על איך שהוא נראה...!) מר אוליבנדרז (אף פעם לא ממש דמיינתי את הקול שלו, אז אני אובייקטיבית {מחסור במילים טובות יותר}) וזהו, עד כמה שאני זוכרת...אהההה! אני בשעת ההתלהבות היומית שלי היום ואני לא בסדר..התעוררתי לפני חמש דקות! למה זה מענין מישהו, לכל הרוחות?! -ליאת-

נכון

תודה כבר שנה בערך לא קראתי הארי פוטר מאז החופש הגדול הקודם, אז כבר שכחתי קצת...

Hermione

New member
אוף!!

זה לא פייר. לא סתם שחלומי להשתתף בסרט התנפץ לרסיסים קטנים שאי אפשר לראות ואי אפשר לטאטא ואז הם נתקעים ברגל ואי אפשר להוציא אותם, גם את הטריילרים אני לא יכולה לראות. את הראשון בקושי הצלחתי לראות כי המחשב שלי דפוק ואיטי באופן טראגי, ואת השני חבל לי בכלל לנסות לראות, אני סתם אתבאס מזה שיש אותו אבל אני לא יכולה להבין מה הולך שם. החיים מתאכזרים אלי!! ``אולי תרצה משהו לשתות?`` ``אהה... אולי איזה כוס מים עם שקיק תה, שניים סוכר ולא הרבה חלב`` ``אולי בכל זאת תה?`` ``לא, לא, רק מה שאמרתי``

גם אני ראיתי! :)

והוא מדהים! הוא הרבה יותר עשיר מהטריילר הראשון... ``Mr. Longbottom! Exactly where do you think you`re going?``

^_^

אבל באיכות שזה היה במחשב שלי, נוויל נראה כמו דאדלי...אני אפילו לא לגמרי בטוחה שזה היה נוויל...! :( -ליאת-

shai.m

New member
הוא באמת הרבה יותר טוב מהראשון...

כדאי לראות! ואפשר לראות גם בהאריפוטר.קום

למעלה