הטרור הימני

iRoNBaLLz

New member
יש פה באמת הרבה לא שפויים...

זה למה הורדתי מאוד מאוד את המינון של הכתיבה שלי בפורום... הן בגלל הצבא והן בגלל שהרמה פה נמוכה בצורה חריגה.. אפילו לפורום משחקי אינטרנט שמנוהל על ידי ערס בן 8. יש ימניים שפויים, ויש ימניים שהקשר בינם לבין המציאות הוא מקרי בהחלט עד לא קיים, אנשים חושבים שאם יעלה איזה מרזליסט לשלטון אז הוא יכול להנהיג אימפריה יהודית-ישראלית שתשלוט במזה"ת באגרוף ברזל. זה לא הולך ככה, אנחנו תלויים בכל כך הרבה דברים, בכל כך הרבה מדינות ובעצם, אין לנו דעה יותר מידי משקל בהחלטות שקורות לגבינו.. תתחברו למציאות ותבינו שהקיצוניות המטורפת שלכם לא תוביל לשום מקום. כמו שאני חושב שאנשי תנועת "שלום עכשיו" הם פנאטיים מטורפים ולא שפויים, אני חושב שגם הימין הקיצוני פה מטורף כמוהם. כל אחד והצד שלו. אם לא יערכו פה מספר חסימות ואפילו ניתורים, הפורום הזה משול למת. ואני אומר את זה בתור אחד בעל דעות ימניות. יש גבול לשיגעון ול"אהבת המולדת" כמו שזה נקרא. בגלל קיצוניים, לכאן ולכאן, מושחטים מכל הצדדים ומטורפים מכל פינה, לא מגיעה לעם היהודי בכלל מדינה. היינו צריכים להישאר בגלות עוד כמה דורות ואז כשרוב היהודים יחזרו לשפיותם, נקים פה מדינה. ארץ ישראל - כן, מדינת ישראל - לא. ככה זה נראה, לא מגיעה לנו ומדינה. הרבה בגלל אנשים כמו שיש פה. שתיהיה שבת שלום ובהצלחה לנבחרת הכדורגל.

niv1990

New member
מסכים, למרות שיותר חסר קשר למציאות

זה הצלחה במשחק היום

iRoNBaLLz

New member
ככה אולי קל יותר להבין את הממשלה

שלנו... גם לה אין הרבה קשר למציאות...

רוני13

New member
מסכים../images/Emo45.gif

בגלל זה אני מגיב רק עכשיו...כי אני כמעט ולא נכנס לפה...מזל שהתלוננתי על שרירי בהנהלת תפוז-אחרת הוא היה ממלא את הפורום הזה בעוד "הודעות כהנה".

matron

New member
../images/Emo31.gif

אם אנחנו כל כך תלויים די ברור שיהיו לנו יותר בעיות וזה צורך קיצוניות

the mnm factor

New member
כן, הפורום הזה מת מזמן.

גם מזמן לא כתבתי בו- בכל מקרה אם אתה ימני חביב אני אשמח אם תכתוב בפורום נוער מרצ- אנחנו מקבלים בברכה את כולם כל עוד כולם שומרים על אווירה נעימה ושפה נאותה (וגם אצלנו חוסמים די בקלות). אני מאוד מזדהה עם כל מה שכתבת, אני מודע לזה שיש המון ימנים אנטלגנטים שיודעים לדון- פשוט בפורומים זה פחות בא לידי ביטוי כי כל פנאט יכול לפתוח שם משתמש (וכנראה כמה פנאטים פותחים עשרה).

iRoNBaLLz

New member
דיי ברור למה אף אחד לא כותב..

לפני קרוב לשנה חשבו פה בפורום שהוא בשפל יחסי שהיו אז רק 2-3 פנאטיים... הם התרבו פה כמו חצ'קונים.... זאת הבעיה.. אנשים לא מבין שהפורומים נועדו לדיונים ולא לריבים, התהלמויות ושאר הדברים בסגנון הזה... משני צידי המתרס יש אנשים שלא יודעים לדון, גם שמאליים.. שיצא לי לפגוש כבר.. אבל הקיצוניים באמת באים מהימין.. התאוריה שלי בנושא זה משום שהשמאליים הבאמת קיצונים, כמו מרזל רק הפוך, לא חיי בארץ ומעבירים את הביקורות מחו"ל.. למרות שם שלום עכשיו קיצונים מידי לטעמי.. והימניים הקיצוניים מטבעם יחיו בארץ.. וזה יותר קל לצעוק "מוות לערבים" ודברים בסגנון מאשר "לחלק את י-ם" "מדינה דו לאומית".. כי זה מצריך פחות חשיבה כנראה.. הימניים הקיצונים חושבים שבמיצמוץ אפשר לגרום לכל הערבים להעלם וכך יהיה טוב.. למזלנו דברים כאלו לא כל כך פשוטים. אבל כבל מאריך שיחבר את הקיצוניים משני הצדדים למציאות לא יזיק. אגב, מה שבאמת מחליא אותי זה שאנשים שופטים אנשים אחרים לפי הדעות הפוליטיות שלהם. אני מכיר המון אנשים, שמבחינתי הם ממש ממש אחלה אנשים, שהדעות הפוליטיות שלהם מנוגדות לגמרי לשלי, אבל אלו סה"כ דעות, ושום שאנחנו במדינה דמוקרטיות, זה לגיטמי בעליל להיות בעל דעות שונות. אבל לשפוט אנשים לפי דעות שונות.. אני לא יודע כמה לגיטמי זה באמת.. וחבל שאנשים עושים את זה... לי בכל מקרה לא יהיה זמן להיות בפורומים.. אני מתחיל טירונות ( שוב.. עד שעברתי לתותחנים מחימוש עם סיפור ארוך מאחורי זה ) ככה שאני אטחן 12-2 כל הזמן... אבל אגיב פה ושם.. אני אקפוץ לפורום נוער מרצ בהזדמנויות.. אני מקווה שיקבלו אותי למרות שהדעות שלי שונות מאוד משל המפלגה ולא יהיה עליי עליהום... בינתיים שתיהיה שבת שלום ושבוע / שבועיים טובים..

iknow

New member
באמת חבל

אם הייתי טיפוס רגשן אולי הייתי אומר אפילו משהו כמו "כואב הלב לראות מה שקורה פה".

למעלה