יש פה באמת הרבה לא שפויים...
זה למה הורדתי מאוד מאוד את המינון של הכתיבה שלי בפורום... הן בגלל הצבא והן בגלל שהרמה פה נמוכה בצורה חריגה.. אפילו לפורום משחקי אינטרנט שמנוהל על ידי ערס בן 8. יש ימניים שפויים, ויש ימניים שהקשר בינם לבין המציאות הוא מקרי בהחלט עד לא קיים, אנשים חושבים שאם יעלה איזה מרזליסט לשלטון אז הוא יכול להנהיג אימפריה יהודית-ישראלית שתשלוט במזה"ת באגרוף ברזל. זה לא הולך ככה, אנחנו תלויים בכל כך הרבה דברים, בכל כך הרבה מדינות ובעצם, אין לנו דעה יותר מידי משקל בהחלטות שקורות לגבינו.. תתחברו למציאות ותבינו שהקיצוניות המטורפת שלכם לא תוביל לשום מקום. כמו שאני חושב שאנשי תנועת "שלום עכשיו" הם פנאטיים מטורפים ולא שפויים, אני חושב שגם הימין הקיצוני פה מטורף כמוהם. כל אחד והצד שלו. אם לא יערכו פה מספר חסימות ואפילו ניתורים, הפורום הזה משול למת. ואני אומר את זה בתור אחד בעל דעות ימניות. יש גבול לשיגעון ול"אהבת המולדת" כמו שזה נקרא. בגלל קיצוניים, לכאן ולכאן, מושחטים מכל הצדדים ומטורפים מכל פינה, לא מגיעה לעם היהודי בכלל מדינה. היינו צריכים להישאר בגלות עוד כמה דורות ואז כשרוב היהודים יחזרו לשפיותם, נקים פה מדינה. ארץ ישראל - כן, מדינת ישראל - לא. ככה זה נראה, לא מגיעה לנו ומדינה. הרבה בגלל אנשים כמו שיש פה. שתיהיה שבת שלום ובהצלחה לנבחרת הכדורגל.