הטרור הימני

antreprize

New member
הטרור הימני

הטרור הימני קיצוני ניצח,המנהלים נכשלו. זהו,זה נגמר,הימנים הקיצונים סיימו את ההשתלטות על הפורום,בכל אשכול,בכל עמוד,הם שם. מאז שהם הגיעו הפורום הפך לפורום "שנאת ערבים",הם גירשו כל מי שהעז לחשוב אחרת,לומר אחרת,לעשות אחרת. כל מי שלא היה ימני קיצוני,כל מי שלא רצה לגרש עבים,כל מי שלא רצה להקים אימפריה יהודית במזרח התיכו כמו שהתנ"ך מבטיח,כל מי שדיבר בהגיון,מיד,תוך שניות או דקות חטף מתח של קללות וגידופים ולא עברו יותר מכמה שניות לפני שהופיע טרוריסט אחר וקרא לאותו אדם "שמאלני אנטישמי",להן הגענו?לאן אנו הולכים?מפורום שבו שולטת תרבות דיון ושדיון שקטים ורגועים היו הדבר היחיד שניתן למצוא בו הפכנו לפורום של הימין הקיצוני שבו רק דעה אחת מושמעת,הפורום הזה הוא רק ההתחלה,עם נוותר להם היום,נוותר להם מחר ומחרתיים וככה נאבד את המדינה לטובת השנאה והטירוף,לטובת חירחור המלחמה ולטובת השנאה חסרת המעצורים שלא תעצור עד שכל מתנגדיה יושמדו,איפה המנהלים?!איפה?!למה אינכם משמיעים את קולכם?!למה אתם לא חוסמים מהפורום את משחיתיו?למה אנחנו,בעלי הדעות האחרות,צריכים לסבול?

princes15

New member
איזה שטויות!!

השתלטנו על הפורום?עכשיו כשחושבים על זה אף פעם השמאל לא היה פה הרוב... למה אתה קורא בדיוק "טרור ימני"?לחלום ה7 שלך? אם לא שמת לב, כל ההצעות האלה שלך- הם במטרה להשתיק את הימנים, אתה לא חושב שאתה חצוף?אף אחד לא "גירש" את השמאל כנראה הוא החליט לעזוב מרצונו.. ולא, לא אנחנו אלה שנאבד את המדינה, אלא הערבים יעופו מפה בסופו של דבר בזה תהיה בטוח

יוטו2

New member
אני מרגיש נחמה שעדיין הצעירים

ברובם ציונים (ימניים ) ומעטים מאוד שמאלנים , זו הסיבה שאני אופטימי לגבי העתיד של המדינה .

יוטו2

New member
והמציאות היא שהשמאל טעה ב100% בכול

הניסיונות ההזויים \הבוגדניים שלו , מאוסלו המקולל שגבה אלפי הרוגים ועד הבריחה מהגוש שגבה מאות הרוגים (כן המלחמה נגרמה מזה .) שלא לדבר על הפונויים הרבים שאח"כ יצאו מאותם אזורים (שלפני כן הוגנו ע"י יהודים שגרו שם ) מחבלים .

antreprize

New member
איזה נחמד כשאפשר לקחת

נתונים לא רלוונטים ולנכס אותם לטענות שקריות.

השמאל טעה

כי הוא לא הבין עם מי יש לו עסק... יש לו עסק עם אנשים שרוצים הכל לא רוצים שטח פה שטח שם הם רוצים הכל כל עוד הם האויב שלנו חושב ככה רק הימין יכול לעמוד מולו..

matron

New member
כללי נורא

עם מה שלמדים בבתי ספר- דברים יכולים להשתנות בקלות אצל הנוער

antreprize

New member
את מעוותת את המציאות.

אני חטפתי לא מעט קללות רק בגלל דעותיי,כך גם frigilation,השמאל אולי לא היה הרוב,אבל גם הימין הקיצוני עד עכשיו.השמאלנים עזבו את הפורום כי הכריחו אותם,לא מרצונם,וגם המנהלים(לפחות אחד) סבלו מהצקות וקללות. הערבים יעופו?אני מבקש לחזור לנושא המקורי של הדיון ולא לעבור לפנטזיות ואשליות.

antreprize

New member
...

א.אני לא אמרתי שהיא קיללה אותי. ב.אני לא אינפנטיל,י אינפנטיל זה מישהו ילדותי וזה ממש לא אני.

princes15

New member
דיי כבר

למה נראה לך שמשהו יעיף פה משהו?איך אפשר בכלל אם אתה לא מנהל? ואם באמת יש כאן משהו שעף בגלל דעות של משהו אחר - סורי אבל הוא דיי טיפש..

antreprize

New member
רואה,הדיון רק התחיל וכבר קראו לי

בעקיפין ערבי ושלום עכשיו הפכו ל"S.S. המאה העשרים ואחת".

princes15

New member
חח מה אני גננת?

אז הם אומרים...so what?באמת כדאי שתפסיק להתייחס לכל דבר שאומרים לך...אף אחד פה לא בא לכנע אותך להחליף את הדעות שלך, אולי פשוט מנסים להראות לך את האמת

יוטו אין ספק שהשמאל טעה

אבל חבל שהעם עדיין לא קלט את זה נקווה שלא יקלוט כשיהיה מאוחר מדי אבל תכלס אין עכשיו מישהו שמתאים להיות ראש ממשלה ויעשה מה שנכון אגב שוב אציין צדקת לגבי ביבי אני עדיין לא מאמין שתמכתי בו

תפסיק לבכות

תלמד להתמודד עם מישהו שחושב אחרת אתה היית מעדיף שהם יהיו בשקט ורק אותך ישמעו תעשה רעש כמוהם ואם הם עוברים על איזה חוק שהמנהלים יחסמו אותם..

antreprize

New member
אני לא בוכה,אני מוציא את האמת לאור.

הם עברו על החוק שאוסר על ניוסיון או פגיעה במשתתפי הפורום פעמים רבות,ואם אתה לא מאמין,תבדוק בחוקי הפורום. אני מתמודד יפה עם דעות אחרות,אבל אי אפשר לעבור בשתיקה על פגיעה בחופש הדיבור שהוא אחת מהזכויות הכי חשובות שיש לכל אדם. למה צריך לקרוא לי נאצי רק בגלל שאני חושב אחרת?אתה יכול להסביר למה?כי אני לא. המנהלים לא חוסמים אותם לא כי הם לא רוצים,כשהתלוננתי עליהם בפני עמרי(Fleddermaus) הוא אמר לי שהם קיללו ואיימו עליו,עכשיו אתה מבין למה לא חוסמים אותם?

למעלה