הטרדה?

תמירלה

New member
הטרדה?

היה קשר שנמשך כ-8 חודשים... בסך הכל בתקופה האחרונה היה חיובי... לווה בהרבה פרידות וחזרות... הפרידה הנוכחית היתה צורמת ודרך SMS-ים... מה שהביא לבחורה לומר שאין ליצור איתה קשר בשום דרך ואם זה יקרה היא תפנה לגורמים חוקיים.. בנוסף בשל בעיה טכנית (ללא התערבותי) נשלחו לה כ-20 הודעות MMS עם תמונות שנשלחו בעבר שוב בבת-אחת מספר ימים לאחר-מכן... האם ניסיון לסיים את מה שקרה יפה ע"י מכתב/מייל סיכום פייסני גלוי לב שלא במטרה להמשיך את הקשר אלא לסיימו בצורה מכובדת לשני הצדדים ? האם זו תהיה הטרדה לפי חוק ובכלל ?

chenby

New member
לא להגיב בכלל

ותמחוק את המספר שלה כדי שלא יחזרו הטעויות האלו שוב.

תמירלה

New member
כן , אבל מצד שני

התקלה הטכנית הזו לא בשליטתי - אם תקרה שוב זה לא בגלל המספר... אני צריך למחוק את ההודעות מהנייד, העניין בבדיקה מול חברת הסלולר גם... והשיחות מוקלטות לכל מקרה... לגבי הצד השני - בעבר הלא רחוק כ''כ - בשנה האחרונה, נפרדו דרכנו והיתה פעם אחת של יותר SMS-ים שנתפסו כהטרדה, והיו ניתוקי קשר מלאים, אבל תמיד חזרנו, נוצר קשר מחדש, ותמיד היה צורך לקחת את הטוב ולא לסיים כאוייבים... מאמין שגם הפעם זה כך.. למרות הכל

chenby

New member
שאלה

האם זו מערכת היחסים האידיאלית עבורך? פרידות וחזרות ואיומים, ואתה לא מסוגל לנתק קשר, וחושב על הדרך הכי קטנה ליצור איתה קשר למרות שהיא ביקשה ממך בלשון המעטה שלא תעשה? לי זה נשמע ששליחת ההודעות היתה מכוונת מראש. ואולי אתה כותב פה אפילו כדי לסנגר על עצמך. בכל מקרה גם אם כן וגם אם לא, תמחק את המספר שלה - א' כדי לנתק את עצמך מהאובססיה הזו. ודבר שני, אם היא תתקשר ולא תזהה את המספר ותשאל מי זה והיא תבין שמחקת - אולי זה ישדר לה שהקשבת לה, שכיבדת אותה והלכת עם זה עד הסוף ואז יהיה יותר סיכוי שתחזרו. למרות שלא הייתי ממליצה לא לך ולא לה. נשמע לי קשר חולה. בכל מקרה תקלה טכנית או לא, אם המספר שלה לא יהיה שמור בנייד שלה, אין סיכוי שזה יקרה.

תמירלה

New member
לצערי את לא מבינה

בעניין ה-MMS-ים - זו היתה תקלה טכנית מאוד לא צפויה,ממש לא רציתי שזה יקרה - בהן צדקי - גם בדקתי אם זה קרה (כל מי שקיבל ממני MMS עם תמונה קיבל שוב - בדקתי עם אחרים ואכן זה קרה) ושלחתי SMS התנצלות עם הסבר שלא התכוונתי ליצור קשר בלאו הכי... המספר שם או לא לא רלבנטי - הוא נשמר בתוך ההודעות גם אם הוא לא בספר - עזבי... פה אני סגור, חבל לטחון לגבי המהות - אין פה סכנה לאובססיה הפעם מכל הפעמים אני גם מרגיש שאין ממש סיכוי למשהו אבל סיום חיובי יכול להביא רק למשהו חיובי בין אם זה פרידה ''נקיה'' יותר (לתמיד אפילו) או חזרה אפשרית אי-פעם (כרגע אין ספור פעמים דרך אגב).. ככה הטעם הוא מאוד מר בפה עם המון פגיעה ותחושת עלבון וחוסר כבוד לפחות כך אני מרגיש אני לא חושב שהקשר היה חולני אבל כן עם קשיים, לא ''רגיל'', אבל היו דברים לא רגילים חיוביים גם... קבלי את זה כאילו בסך הכל - אם זה היה עובד זה היה טוב...

חבר - אתה חופר

אמרו לך, תמחק את המספר שלה ועזוב אותה במנוחה. דווקא טוב מאוד שאתה מרגיש קצת חרא ולא נוח מההתנהגות המחורבנת שלך כלפיה שאני מניחה שבאה לידי ביטוי לא רק באקט של לגמור איתה ב-SMS (בטח יש לה עוד סיבות שבגללן היא לא רוצה לשמוע ממך יותר בחיים). אם כואב לך אז אולי תהיה לך מוטיבציה ללמוד איך מנהלים מערכת יחסים ותקשורת עם בת זוג ובפעם הבאה שתיפרד תדע איך לעשות את זה בצורה שלא תוציא אותך חרא ועם הרגשה מחורבנת כלפי עצמך. הפעם זה כבר אבוד. נ.ב. היה וגורמי שמיים (או תקלה טכנית) יגרמו להודעות ישנות להשלח אליה, והיא תחליט לתבוע אותך על הטרדה, ותשבו בית המשפט ותדתדיינו על כך - או אז נחשוב על פיתרון יצירתי. ע.נ.ב. כשאתה כותב על עצמך, תעשה את זה בגוף ראשון, בהנחה שאתה לא ממשפחת המלוכה הבריטית.

תמירלה

New member
מוזר

דווקא היא זו שהחליטה לגמור ב-SMS בהתנהגות מחורבנת כלשונך.... בניתוק טוטאלי בבת-אחת בגלל מסקנות שהגיעה אליהן לבד עם עצמה בלי לקיים שיחה, אפילו לא רק בשביל לשמוע מה שיש לי להגיד, לא שזה היה משנה... הכוונה היתה להגיע לקחת את הדברים שלי יפה ולשתות קפה אולי ולהפרד אבל בסוף זה הגיע לשקית שקיבלתי לא דרכה ישירות ודרישה לא ליצור קשר כי יתפרש כהטרדה על מה? עד עכשיו אין לי מושג... אבל ככה היא - מאוד הפכפכה ולא צפויה - ולכן גם מכתב כזה יכול להתקבל דווקא בחיוב... למרות הכל

אייבורי

New member
הבנתי

אז יש לך צורך להוציא ולומר לה אתה הצד שלך ומאחר והיא איננה מעוניינת לשמוע אז תשתמש שנו תוציא, תספר לנו את הצד שלך ותרגע. <ביננו, בשביל מה אתה צריך אותה?>

שילה1

New member
ואך על פי כן ולמרות הכל,זו היתה דרכה,

מסיבות שלה,לסים את הקשר. ולכן-יש לכבד,לנצק כל קשר,ומיד. וקשקושים על דרך חיובית שתוביל למשהו חיובי בעתיד מבטאים את חוסר ההשלמה שלך לנושא הפרידה.בכל מקרה-הפרידה קימת,כעת עליך להתמודד,ולבד. ויפה שעה אחת קודם!

תמירלה

New member
זה בדיוק מה שאני רוצה - להתמודד

אני באמת חושב שיש גם דרך ''נכונה'' להפרד או לפחות קווים מנחים ולקבל הודעה על ניתוק ב-SMS זה מעליב, פוגע, לא מכבד - בקיצור לא הדרך המכתב גם ככה לא יקבל תשובה, ויהווה סגירה גם לי וגם לה לא רואה בזה רע יכול להוביל רק למשהו חיובי הפרידה קיימת ושרירה וכנראה לצמיתות הפעם אבל מהניסיון - למה לחזור? כי יש הרבה חיובי בקשר, וזה לא קל למצוא פרטנר/ית לחיים, לכן לוותר בקלות זה לא מה שאני עושה מצד שני - מקבל את הפרידה ואומר שלום, אבל יפה בצורה מכובדת ובוגרת (אפרופו)

מריוס זכריה

Member
מנהל
אתה אלוף המסרים הכפולים

כן ולא. גם וגם. רוצה אבל מצד שני. היה רע אבל מאידך. אז דע לך שמסר כפול הוא דבר רע. זה לא עובד. אתה לא יכול גם וגם.

עכשיו זה הצחיק אותי

"הדרך הנכונה להיפרד". הפרידה כבר התרחשה, תפנים. אתה חושב שיש וועדה שאוכפת את אופן הפרידה ובודקת אם היא נעשתה לפי קווים מנחים?

אם זה ככה, אז על אחת כמה וכמה

עליך פשוט לעזוב את כל העיניין, מה בחור כל כך אצילי, מתחשב ואדיב כמוך צריך עניינים עם פסיכית כזאת?

תמירלה

New member
לכולם יש חולשות ומגבלות כולל אותי...

המצב לא אפשרי שאי אפשר לקבל אותן... בינתיים הצלחתי לקבל את שלה.. אמרתי, היה הרבה טוב, ואני בטוח שאם יהיה קשר עוד 20 שנה אפילו יהיה טוב... זה לא מה שאני רוצה כרגע בכל אופן, רוצה שקט ממנה... אבל גם להגיד יפה שלום.. לא חושב שזה אצילי כל-כך אלא הדבר הנכון לעשות

נונה17

New member
הדבר הנכון לעשות זה לכבד את רצונה

גם אם הוא לא מתיישב עם הרצון שלך.

מריוס זכריה

Member
מנהל
סיום חיובי? בהקשר הזה זה נשמע רעיון לא חכם

תראה, על פי כל מה שאתה כותב פה, הקשר היה מלא בדברים לא טובים שלא אמורים להיות בקשר (חוסר כבוד, פגיעה ומי יודע מה עוד). זאת מהות הקשר. שום סיום חיובי ומתוק לא ישנה את זה, כמו שלשים דובדבן על ערימה של חרא לא יהפוך אותה לעוגת קצפת. הטעם רע? הריח גם? תפוס מרחק. יבואו העובדים של העיריה וינקו את זה. לך הלאה.

שילה1

New member
זה לא בדיוק מה שנתת להבין....בחור!קח אחריות.

הקשר הסתים בדרכה ולא בדרכך. דפדף..לטובתך.

למעלה