הטרדה או מטרידה

mri10

New member
הטרדה או מטרידה

תגידו,זה נשמע לכם רציני?!

באה לה גברת אחרי 15 שנה ונזכרת ששר המדע דאז סילבן שלום הטריד אותה מינית.

לפשר ההצתה המאוחרת היא הסבירה במשטרה כי היא היתה מוכנה לסבול עד כה כשהוא עודנו בתפקיד שר, אך משנודע לה על כוונתו להתמודד על משרת הנשיאות,החליטה כי לא עת לחשות ולכן בלית ברירה(עלק) היא מגישה את התלונה.

בואו נניח רגע לסילבן האומלל ולמשרת הנשיאות ההולכת ומתרחקת ממנו,בואו רק נחשוב על הזילות והפיחות שאותה גברת גורמת למושג 'הטרדה מינית'

תחשבו על נשים אחרות בשירות המדינה מזכירות,פקידות ויועצות שכפופות למרותו של פוליטקאי מטרידן,הרי ברור לכולם שהריח הרע הנודף מהתלונה הנוכחית רק ירחיק אותם מלהגיש תלונה,אותן מתלוננות פוטנציאליות ימשיכו לנצור את לשונם ולסבול בשקט פן הן יצטיירו בעיני הציבור כשרלטניות ורוקחות קנוניות נגד הממונה עליהם.

והכל בגלל אותן מטורללות שלוקחות את הנושא הכ"כ טעון וכאוב של 'הטרדה מינית' והופכות אותו לכלי נשק זול במלחמות אגו ויצרים,משרות וכיבודים.

נ.ב.גם אם הסיפור יתברר כנכון,אין שום כוונה לגב' ג'ודי המסורה לסיים את הקשר.
להכניס גבר חדש לחייה זה אומר עוד שם משפחה בנוסף ל17 שכבר יש לה, וזה כבר לא מתקבל על הדעת.

נכון

ונראה כבר שאנשי ציבור ילכו לשכב בחול ואולי עדיף להם כך!!!
כנראה שהיא קלטה את הגל או ששילמו לה או שהיא רצתה קידום ולא קיבלה בגלל הסקס שהיא נתנה, נשק המין הוא נשק חזק, וכבר הנשיא לשעבר במקום לשלם לה שלא תגור עם אימא ולהיות בשקט בפינה העדיף להוציא ולהפסיד!! כיום אורלי בונה ציפורניים מראלשית קומבינטורית!!

בגידות קורים שם חזק ואולי גם לגודי היה מישהו או לא יודע מה, כבר אתה לא יודע מה לחשוב!!

החוק הזה קטלני ברמות לכל מי שבתפקיד ולא שם תחתיו מקורבת שתסתום את הפה!!!!

לכל חד יש חבילה וזה רק מראה על הטבע האנושי שרוצים סקס ועושים וזה כבר בימינו גם אם יש הסכמה לא מומלץ לא בריא לא רצוי, נטו יחסי עבודה רק!!!!!

שחום, שתה איזה כוס מים, תירגע קצת

אפילו ג׳ודי לא לוקחת את זה קשה כמוך.

וכמויות סימני הקריאה שאתה מעיף לכל עבר - אתה עוד עלול לפגוע במישהו ולהוציא לו עין.

Take it easy.

בוקר טוב:)

בקרים של מיילים והודעות תגובה דרך הסמרטפון!!
כונתי על הקלות בלהרוס חיים של כל אדם באשר הוא, הוא לא מעניין אותי או העניין אותי וגם לא גודי, ולכן אני כק מוציא דרך הכתיבה את התרעומת על המצב במדינה בכמה תחומים

dori78

New member
כאדם שמעיד על עצמו שהוא מסורתי/דתי

מאוד מוזרה הקלות שבה אתה מקבל את השימוש של בעלי עמדות בנשים תחתיו לסיפוק היצרים המיניים.
הסיבה היחידה להמנע מכך, כפי שאתה מציג את זה, היא החוק למניעת הטרדות מיניות.
לא, נניח, המוסר, או ההבנה שאישה היא לא כלי לשימושך האישי.

"לכל אחד יש חבילה וזה רק מראה על הטבע האנושי שרוצים סקס ועושים"
אז זהו, שלא. לא עושים, בטח לא עם מישהי שאיננה אשתך. לא ככה, בתור אדם דתי?

קדימה

דברים על הכל:)

אז ככה ברור שזה לא מוסרי לבגוד וכו, וכל אדם לפי יראתו מהבורא והרגשתו, תמיד יפזלו לצדדים, לא כולם בנויים למסגרת הזאת גם מטבעם, הלוואי ולא יהיה בגידות והרס משפחות וכו, גם אנשים מאמינים דתיים, במקום להתמודד בוחרים ללכת על הדרך הזולה ולנהל רומן חסר תכלית ולנאוף אבוי לנו עם נשואות!!

כלל זה לא מוצדק ולא מצדיק זאת, ברמות האלו של קשר בין המינים, טוב אז הייתה גם פתיחות, היום חוץ מבוקר טוב אני לא מדבר אף אחד גם אין אנשים מעניינים סביבי, יש סטייליסטים, יש סוחרים יש גייז ומעצבי אופנה!!

אז ככה שכיום אין קשר מחוץ לעבודה חברים בבית, ואני מתאר לעצמי שכיום יותר נזהרים, ושוב מעצם זה שאני גבר ואת אישה ואנו ביחד גם בלי איפור רמזים או סימנים וכו יכול להיווצר מצב של התעוררות רגשות, שוב אני מדגיש מעצם היותנו גבר ואישה, גם איתי מחוץ לכותל התחילה איתי נשואה עם כיסוי לפני 4שנים מה זה אומר? שהטבע האנושי רווי בצרכים כלשהין, לגבי המקרה הזה אני חושב שכל בחורה שהולכת עם מישהו למלונית אמורה להבין שיקקה שם סקס, כמו שאני יודע שהזמנה לקפה קסום בשעות הערב מובילה לחיבוקי ונישוקי:)

וכמו שאני פגישות עבודה לא נפגש בקניון עם נשים לא פנויות ולא מפחד לסקס , אלא מתוך ערכים ואמונה, אז ככה גם בחורה נורמטיבית לעלות לבית זר או להפגש במקום שקט מאוד עלול להיווצר משיכה או זרימה!!

היום למשל אתה משלם על שירות כלשהוא מכספך, ולא מצליח להשיג את המוקדנית כי מעבירים אותך מאחד לשני, ואתה מתקשר כמה פעמים ואופס יש לך סעיף הטרדת בזק על כלום, אני הייתי בהלם ששמעתי על כך אז, אז ככה יש הבדל בין להיות מחוזרת בטעם טוב לבין להיות מוטרדת בצורה גועלית על ידי גברים ברחוב!!

ושוב חבל שעל חיזור לא מוצלח של גבר, וכשאתה לא בזוית טוב בעין על זה יכולה להיות לך שיחת שימוע בעבודה על הטרדה ועל כלום מה נקרא!!!

ולכן המדינה כבר בטירוף!! אני לא אוכל למנוע מאיש ציבור לעשות סקס כראות עיניו, מפריע לי ברמות על כשהוא פוגע ושוכב עם נשואה והורס משפחה, אז גם אותי כאזרח הוא ירמה!!

והמדינה ברמות של אנטי כלפי השניה על כלום, ולשכב כו לדבר על זה עם דולגות לעבודה, זה פשוט מפגר, יש גבר בין 50 שאני לא מצליח עדיין לגמול אותו מהערות סקסיטיות ולהחמיא ולדבר על סקס בעבודה

mri10

New member
היא טוענת

שעל כבודה היא מוותרת אבל על כבוד הנשיאות היא כבר לא מסוגלת לוותר.

צלשלספק

New member

mri10

New member
הבן שלה כתב בפייסבוק

"תצפו מאיתנו לפייט הולם"

Aberforth

New member
זה פשוט נסיון להכניס כל מקצוע תחת המטרייה הזו

היה לנו נשיא, זמר, בדרן ועכשיו מגיע תורו של הפוליטיקאי.
בינינו? אני בז לנשים המטורללות הללו.

ירון ברלנד

מסכן קנה לה בגדים וכו ובגלל אייפון 5 כמעט התאבד!!
תשמע זה עצוב ברמות, שאפילו נגד שרוטות ופצועות שמתלוננות שווא כמעט אין לך מה לעשות עם זה ששמך מוכפש!!
מדינה בטירוף פשוט!!

dori78

New member
באמת?

אתה בז לנשים שמתלוננות על הטרדה מינית, עוד בטרם התברר אם ההטרדה היתה או לא היתה?
מעניין. גם לך יש מוסר יהודי חזק כמו לשחום נאה 36?

כן, יכול להיות שמדובר בפסיכית שממציאה הכל כי לא בא לה לראות אותו מתמנה לנשיא.
אבל גם יכול להיות שהוא באמת הטריד, חברה שלה שהיא עורכת דין יעצה לה בזמן אמת לא להתלונן (כי הגיהנום שעוברות בבית המשפט המתלוננות, בעיקר נגד אנשי ציבור, בטח לפני 15 שנים לפני שהיה החוק למניעת הטרדות מיניות - הוא לא פיקניק) ולכן היא מתלוננת רק עכשיו.

תהיי מפוכסת

בחייך אחרי 15שנה וכשהוא מועמד לנשיאות פתאום נזכרה, ואם הוא לא היה אז גם לא היה יוצא החוצה!!

אני לא תומך שלו אבל ראבק כל אחד שאולי לא קיבלה תפקיד ונתנה סקס תחליט לסבך?

ושוב גם לגבי התלונות

שווא שגברים עוברים והחוק לא מגן על זה, הכונה מה יעשו לאדם ששיקר בחקירה, תלכי לבית משפט ותיראי!!

ולמה אותי לא הטרידו או את אחיותי בכל עובדתם במהלך החיים עד כה? ולמה צריך להגיע למצב שלהיכנס עם גבר זר למלון?

ולסיכום הנושא הזה

מאוד חשוב ונכתב לא מעט על כך, חשוב לשמור על עצמנו שני המינים, אני יוצא מבלה אני רואה וראיתי הכל, והדור שלנו יצר המין מאוד חזק, וגם הנשים עושות שטויות או לא מודעות או שהחברות משפיעות, וכמה חשוב לנפש האישה לא לחוות כל דבר או לראות, ויותר חשוב שאימא ואביה שישמרו עליה יותר ויותר מהסכנות שבעולם שלנו!!
מצער לשמוע על זה שזה פוגע במשפחות ואנשים נופלים על כלום או כקורבנות סחיטה או כנקמנות וחבל מאוד!!
יש מחיר להגשת תלונה ומי צפי להיות שגרירה אולי לא מבית הנשיא ולהגיע להיוץ בונה ציפורנים כי אף אחד לא רוצה להתעסק איתה, אז צריך לקחת בחשבון גם את זה והשלכות והפחד למעסיקים ממתלוננות אמת, שווא, נקמנות, ומה לא.

ובזה סגרתי את הנושא הזה

mri10

New member
ספציפית בסיפור האחרון

כן,אני בז לה,אני לא קונה את התירוצים שלה בקשר לעיתוי.

אבל באופן כללי אני קנאי לכבודן של בנות ישראל,אולי אפילו באופן מוגזם.

dori78

New member
בקיצור

עשית לה משפט שדה בלי לדעת את העובדות.
לא לעניין, בטח לא מבחור אינטליגנטי כמוך.

למעלה