הטרגדיה שלי........................

הטרגדיה שלי........................

היא שלא הצלחתי למצוא בת-זוג,בגלל ההמנעות,הבושה,הסטיגמה הטיפולים!!מי צריכה יצור כמוני? ואני כבר בתחילת שנות הארבעים,חמוד וחכם לדעתי,אני מתחיל להרגיש תחושה של חדלון וזה לא מוצא חן בעיני!

מאידך גיסא היקר- ברוך הבא לפורום../images/Emo24.gif

קודם כל ברוך הברא לפורום. לפי דעתי ואין לך ממה להתבייש , ז ו הבעיה שלך ושל כולנו כאן ואין ממה להתבייש.כולנו עוברים מצבים של טיףפולים, תרופות, לחצים נפשיים- ועוד רבות מכך. למה הבושה??? ממה? אתה לא בן אדם? או קיי אז יש לך מיגבלה כמוני כמו שאר החברים כאן אז מה? רביםה אנשים בעליי בע יות עוד יותר חמורות מצאו את ה"מיכסה" שלהם, היתחתנו והקימו משפחה וילדים וכיום האושר עולה לעלך סבל הבעיות מועקות המחלה. מה ם גזשאני אישית סובלת מטיקים , מסיהדרום טוראט אם אתה מכיר את זה- טיים ותתנועות וקולות לא רצוניות שזה הרבה יותר קשהוהרבה מאוד יותר בולט לעין- ויש לי חברים טובים אומניםלא חבר קבוע כרגע מרצוני, אך מקבלים אותי כמו ש אני . אין לך ממה לס לוד מהחברה אולי אתה לא מספיק יוצא מהבית מחפש את אותה אישה שאתה כל כך מייחל לבואה? אף אחד לא נשאר לבד, מאחלת לך שלפחות כ מה מהמילים שלי הצליחו לעודד אותך, ישכאן בפורום חברים מאוד יקרים ש יוכלו לשוחח איתך מה בדיוק בעיה שלך- או סי די ??? א נשים חיים עם זה רק שאנ יישלי אוסי די בצורה קלה ויותר הרב ה טיקים כלומר טורא- תנועות וקולות כמו שהסברתי לך מיקודם. "הלאה צריך ללכת הלאה לטפס למעלה ולא להיכנע" זכור את המשפט הזה חבר יקר -נ.ב- קוראים לי מיקי נעים מאוד אוהבת- מיקי

סיזיפוס

New member
קודם תעבוד על עצמך חזק

שאין לך במה להתבייש. למה עשית משהו רע למישהו? רצחת? הרגת? גנבת? פגעת במישהו? כשמישהו פוגע במישהו אחר- הוא צריך להתבייש. אבל אם אתה סובל ממשהו שאתה אפילו לא אשם בו- למה אתה צריך להתבייש? מי שאומר לך שאתה צריך להתבייש- הוא זה שצריך להתבייש!!!לא אתה!!! עכשו אני אגיד לך מה שאמרו לי- שיש אנשים שדווקא מחפשים אנשים עם תכונות כמו שיש לך כמו רגישות, חוכמה , ובטח יש לך תכונות טובות רבות נוספות. ולא אכפת להם לחיות עם אחד כמוך. הרי אף אדם אינו מושלם. ודווקא יש כאלה שהאישיות שלהם היא כזו של אדם עוזר ותומך,שהבעיות שיש לנו, לא מפריעות להם לחיות בשלווה עם אנשים כמונו.(עובדה שיש בפורום הזה אנשים נשואים) למה אין אנשים שמתחתנים עם אנשים אחרים על כסאות גלגלים למשל, או במצבים קשים אחרים? אל תמנע רק בגלל שהפנמת איזו הרגשה שאתה צריך להתבייש, ממש לא. אז הלאה הבושה! קישטה! ושיהיה לך בהצלחה ובשעה טובה, וכמו שאומרים- בקרוב אצלך

סיזיפוס

New member
וגם שכחתי

אלו ש"מבקשים" ממך להתבייש , הם אלה שצריכים להתבייש ,כי הם לא מכבדים אדם "חלש" מהם,שלא אשם במצבו. ומה ששכחתי לומר הוא שאם בעיני מישהי לא ימצא חן שאתה סובל מזה, אז אל תשקיע באכזבה הזאת אנרגיות כי סימן שחיי נישואין כאלו לא היו טובים ממילא,כי היא לא היתה סובלת את הבעיה שלך ובין כה וכה זה לא היה עולה יפה. אז אל תתאכזב מכאלה מקרים וגם אל תתייאש, ובטח שלא כדאי להחליט ולהסיק מכך שעדיף להימנע. מקווה שעזרתי במשהו. גם חשוב איך שאתה מציג את זה: אל תגיד ,יש לי בעיה ואני נורא נורא נורא מסכן. תגיד משהו כמו: יש לי מגבלה מסויימת. זאת אומרת חשוב גם איך שאתה מנסח את זה, לא במטרה לרמות,אלא להסביר יותר טוב(קצת קשה לי לפרט לך, כי גם אני עוד לא למדתי בדיוק איך, אבל הבנתי מאחרים שדיברתי איתם שהניסוח חשוב.אבל גם כדאי שהניסוח הזה יבוא מבפנים, בשביל זה אמרתי לך בפתח הוודעה הקודמת שכדאי שתעבוד חזק על עצמך בנושא "הבושה".

למעלה