הטראק שלנו VOL2

LySrgic

New member
הטראק שלנו VOL2

ניסיתי להמשיך את הטראק הקודם ופשוט לא היה איך...אישית אני חושב שהוא גמור אז החלטתי לעשןת אחד חדש.... השתמשתי באותם סימפלים עבור הרדרום וגם עבור הבאס... בכל מקרא אתם יוכלים לשנות את זה ולהמשיך את הטראק כמה שאתם רוצים אפשר לראות בבירור שהוא לא גמור אז יאללה לעבודה להזכירכם....צריך לשנות את סיומת הTXT לRNS

Kobi Good 2 See

New member
>>

אהבתי מאוד. בכלל הסגנון שלך מוצא חן בעיניי. המשכתי טיפה והוספתי כמה דברים. חבר'ה שכל אחד ינסה לעשות משהו עם זה
(מי שיש לו את התוכנה, כמובן.) גם כאן אפשר לראות שהטראק לא גמור
וכמו תמיד לשנות את הסיומת ל-txt.

LySrgic

New member
הרשתי לעצמי להמשיך את זה שוב

פשוט כל כך זרמתי עם זה... לדעתי צריך להוסיף עוד צליל שיהפוך להיות הlead בהמשך אבל פשוט לא מצאתי בכל מקרא הנה...

Kobi Good 2 See

New member
שוב, המשך- ונראה לי גם סיום

המשכתי את זה, רק לא הסתדר לי למה שינית את ה-majoric pad- שיניתי אותו בחזרה לאיך שהוא היה. נראה גם הוא גמור, רק צריך "לעגל פינות" להוסיף קצת אפקטים וזהו. אני מאוד אהבתי את הקטע
. אם מישהו רוצה להוסיף משהו, שירגיש חופשי לשנות

CyBear

New member
הלו, גם אנחנו רוצים לשמוע!!!

אולי מישהו יעלה את הקטע המוגמר בפורמט MP3? אם לא כאן אז אולי תפתחו יוזר באוזן אמן (www.o-zen.com) ותשימו שם את הקטע ותפרסמו את הלינק? סתם רעיון...

Kobi Good 2 See

New member
אבל זה לא גמור.

כל חברי הפורום צריכם להשתתף בזה- אז זה לא גמור עדיין, למרות שאין כל-כך מה להוסיף
אולי אני יעלה את זה עוד כמה ימים, אני יכול לשרת שלי לא ב-o-zen או איך שרושמים את זה (שכחתי איך כותבים
)

למעלה