הטקס היה מדהים!

J To The Lo

New member
הטקס היה מדהים!

מישהו ראה? ג´ניפר זכתה...והיא לא באה עם החייזר בן אפלק, אלא עם בני מדינה המנהל שלה. היא לבשה מן ג´קט שחור כחולצה, שהיה סגור באמצע ואז פתוח וכמובן אצל ג´ניפר מחשוף עמוק, וחצאית שחורה, והשיער שלה היה מאוד יפה, אבל הבגדים היו קצת מאכזבים, ציפיתי מג´ניפר למשהו יותר פרובוקטיבי או שצועק " אני דיווה, תסתכלו אליי". היה חצי שיר של ג´ה רול ואשאנטי, וביחד איתם את נאס, גם איזה 4 שורות מהשיר, ההופעה של שלושתם היתה נורא עלובה,זה לפחות נגמר יפה כשג´ה רול יצא בלי חולצה וצרח "murder inc",שזה כמובן חברת ההקלטות שלו. המנחה היה חביב חוץ מהקטע בהתחלה שהוא חיקהאת אנריקה איגלסיס, עם כזה כובע ושומה שגדלה כל רגע..קטע שהפיל אותי, ובאמצע ההופעה הוא בא ביציאה " הרגע נמסר לי שפאט ג´ו אכל את אחת מהתאומות אולסן", שגם זה היה מצחיק מאוד זהו, כללית היה מאוד נחמד, פאפי ניראה מדהים( כמובן, מה השאלה פה???) ראיתם? מה אתם חושבים?

jlo9

New member
ראיתם את הטקס????!!!!!

אני ראיתי: ישבתי מ1:30 בלילה עד 6:30 בבוקר והקלטתי את הטקס. לפי דעתי היה טקס מדהים! ג´ניפר היתה מדהימה והיא גם לקחה פרס! כל הכבוד לה - זה מגיע לה! נורא אהבתי את ההופעה של אמינם ופאף דדי! וזהו סה´´כ היה אחלה טקס ולפי דעתי הוא היה שווה כל רגע של צפייה! נ.ב אל תשכחו לראות היום בערוץ E את התוכנית על המסעדה של ג´ני "מ´דרס". ולמי שלא ראה את הטקס אתמול תראו מחר בשידור חוזר! I Love You Jennifer!

J To The Lo

New member
נכון...

אבל חוץ מההופעה של פאפי, ראיתם איזה הופעה מדהימה שאקירה דפקה?? איזה כישרון לרקוד, לג´ניפר יש מתחרה רצינית, שאקירה הייתה מהממת,ג´ניפר היתה צריכה להופיע ולהוכיח שגם היא יודעת לזוז. יש מחר ב12 למי שלא ראה איזה קטגוריה ג´ניפר הציגה?

היא לא הציגה קטגוריה אלא את...

רודולף ג´וליאני (ראש עיריית ניו-יורק לשעבר) שנאם קצת... רודולף הודה לג´ן 3 פעמים!

Urban Legend

New member
שאקירה הזאת....

אני לא מבין מה ההתלהבות מהזמרת הזאת היא שרה שיר שאף אחד לא מכיר ורקדה כאילו שפשפו אותה מאיזה מנורה... פשוט מגעיל!!! היא דיי מאכזב לשמוע שהשמועות שג´ניפר תשיר התבררו כלא נכונות... אבל כשהיא זכתה בפרס היא כ"כ התרגשה וראו את זה עליה.... אני נורא שמח!!! נ.ב אור...
מתי אתה מתכוון להכניס לאתר את הדומיין החדש?

Urban Legend

New member
שאקירה הזאת....

אני לא מבין מה ההתלהבות מהזמרת הזאת היא שרה שיר שאף אחד לא מכיר ורקדה כאילו שפשפו אותה מאיזה מנורה... פשוט מגעיל!!! היא דיי מאכזב לשמוע שהשמועות שג´ניפר תשיר התבררו כלא נכונות... אבל כשהיא זכתה בפרס היא כ"כ התרגשה וראו את זה עליה.... אני נורא שמח!!! נ.ב אור...
מתי אתה מתכוון להכניס לאתר את הדומיין החדש?

אני ראיתי..

הופעה של שאקירה בטלויזיה.. והיא מזה מזייפת בשירים שלה חבל"ז!!!!! איכסססססססס! מאז לדעתי..אולי בקליפים משנים קצת ומורידים את הזיופים.. אבל להפויע היא לא יכולה!

J To The Lo

New member
תגידו לי מה הבעיה שלכם?

ההופעה של שאקירה היתה מדהימה, איפה שמעתם זיופים? זה נשמע כאילו אתם מקנאים...

למעלה