הטקטיקה שלי

JuveFan

New member
הטקטיקה שלי

סוף סוף, לאחר עזרתו של ליטן, אפשר להעלות קבצי טקטיקה (TCT). אז הנה אני מעלה את הטקטיקה שלי שאני "פיתחתי" ואני משתמש בה עוד מ-CM 98/99. לדעתי היא מצויינת ואני לא מחליף אותה בשום מצב (רק במהלך המשחק עצמו במידה וצריך יותר לחץ או הגנה). לא יעזור, גם אם אין לי שחקן מתאים שיאייש את עמדת החלוץ המרכזי, אני אשים שם אפילו בלם! אני לא מחליף את הטקטיקה הזאת! הטקטיקה בנויה על 4-2-1-3. בבקשה תנסו אותה ותנו דיווחים. בהצלחה.

JRM

New member
לאט לאט ובזהירות

וברצינות תוריד, שים בתיקית הTactics שבספרית המנג´ר, פתח את המשחק, לך למסך הטקטיקה, תעשה לואוד טקטיק ותעלה אותה

ליטן א

New member
איך להוריד קבצי טקטיקה ואימונים

מהפורום... (ההודעה הזאת בהמשך תהפוך למאמר.. כשיהיה לי זמן..
) לחצו על הקובץ המצורף. כאשר ישאלו אתכם מה ברצונכם לעשות עם הקובץ (לפתוח אותו, לשמור אותו, וכו´), בחרו ב"שמירה". שימרו את הקובץ בתיקייה tactics (במידה ומדובר בקובץ tct. אם מדובר בקובץ tsh, שימרו אותו בתיקייה training). בהפעלת המשחק, בעמ´ הטקטיקה שלכם, בחרו בTactics, ושם בLoad. בחרו ברשימה שם את הטקטיקה ששמרתם. כעת אתם רואים את הטקטיקה של המשחק, ישירות במשחק, ואתם יכולים מיידית להשתמש בה. כדי לשמור טקטיקה ולהעלות אותה לפורום: יש לגשת, בעמ´ הטקטיקה שלכם, ללשונית Tactics, ושם לבחור ב-Save As. כעת הטקטיקה שלכם שמורה בתוך קובץ בתיקייה Tactics. כשאתם כותבים את ההודעה בתפוז, בצירוף הקובץ, בחרו את הקובץ הנ"ל, והעלו אותו לפורום. הערה - ההסבר הזה תקף גם לגבי הורדת והעלאת קבצי אימונים, בעלי סיומת tsh. ותודה לטכנאי הראשי של תפוז, על הזמן שהוא מצא בכדי לאפשר העלאת קבצים כאלה, בתוך כל הלחץ והעומס (שכפי ששמתם לב לאחרונה, עם כל העידכונים שנעשו בפורומים, ואיתם גם האיתחולים שהיו מדי פעם). אם יש לכם עוד בקשות, טענות, או שאלות בנוגע - אתם מוזמנים להפנות אותם אליי...

ליטן א

New member
ושכחתי להעלות קובץ שקצת יותר

מסביר מה עושים בתוך המשחק עצמו..

זו גם הטקטיקה שלי...

תאמין או לא, אתה לא היחיד שגילה את השיטה המצויינת הזו...
כרגע אני עם ל´צה במקום ה-1 אחרי 4 מחזורים... השיטה הזאת היא השיטה הכי טובה שיש...

JuveFan

New member
זה לא רק איך שהשחקנים מסודרים

זה גם ההוראות שאתה נותן לכל שחקן.

JuveFan

New member
הצעה

אולי ליטן יעשה אגף טקטיקות בפורום ואנשים יוכלו להעלות את הטקטיקות שלהם לשם?

ליטן א

New member
מבחינתי, תשלחו את הטקטיקות שלכם

לפורום (רצוי בצירוף תמונה) ואני, פעם בשבוע או משהו כזה, אעלה את כל הטקטיקות למקום אחד... אני עוד צריך לחשוב איך אני אעשה תמונה, שהקישור שלה תוביל לקובץ TCT שלה, אבל אני מאמין שאני אסתדר.. תודה על ההצעה..

Psycho MC

New member
איכסה... טקטיקה מגעילה...

סתם בצחוק... לא ניסיתי האמת, אבל אני לא אוהב אותה, כי רצוי לפחות 4 קשרים... אבל לא משנה... אם זה עובד אצלך אז שיהיה לך לבריאות... בטקטיקה שלי, אני עושה 4-5-1 והיא עובדת די טוב... זה ההרכב שאני מציב מול יובה (משחק הבא שלי), והוא הכי חזק אצלי... נראה לי... ד"א... אינזאגי נעדר לא בגלל פציעה או משהו אחר... מכרתי אותו לסאנדרלנד ב-22.5 מיליון דולר...

קיר קמט

New member
כי צרפת למילאן את כל השחקנים

שהגיעו אליה השנה, אבל לא הוצאת את אלה שעזבו.

קיר קמט

New member
דונאטי לא במילאן השנה...

הוא בהשאלה אבל זה לא קשור עכשיו... וזה די תמוה בעיני שיש לך כסף גם להביא את פרנצ´סקו קוקו וגם את דיוויד בקהאם.....

Psycho MC

New member
כן יש לי כסף...

וד"א מכרתי 7 שחקנים על סך 68 מיליון דולר... ועוד קניתי עכשיו את לונברג ב-20 מיליון דולר...

למעלה