הטענת ה-iPod

Megaslash

New member
הטענת ה-iPod

קודם כל, רציתי לבשר לכם שסוף-סוף ה-iPod שהזמנתי לפני כחודש (!) מארה"ב הגיע. משום שהזמנתי מארה"ב, התקע של המטען הוא אמריקאי ולא אירופאי (כמו שיש בישראל). אז צריך ממיר או שיש דרך נוספת להטעין את ה-iPod? תודה.

דבר ראשון מזל טוב ../images/Emo24.gif

שנית: המטען יעבוד לך גם בארץ אבל עם הוספת מתאם קטן מאמריקעי לישראלי שעולה 3 ש"ח. שלישית: אפשר להטעין דרך המחשב בusb2 או firewire אבל מומלץ ישירות מהחשמל בפעם הראשונה שלך איתו. בהצלחה.

Megaslash

New member
תודה

רציתי לשאול עוד משהו, האם ישנה תוספת ל-iPod המאפשרת לחבר כרטיסי זכרון חיצוניים (כגון Compact Flash) לצורך העברת תמונות (יש לי מצלמה דיגיטלית) אל ה-iPod? תודה.

benler

New member
יש כמה אופציות

שני אביזרים של בלקין - תסתכל כאן. אם המכשיר החדש הוא הפוטו, אז יש גם את ה camera connector של Apple - תסתכל באתר של Apple. בן

Megaslash

New member
עוד שאלה\בעיה

ראשית כל, תודה על העזרה שלכם. התקנתי את תוכנת ה-iTunes שבדיסק שקיבלתי עם ה-iPod שקניתי (אגב, יש לי 20GB דור רביעי). כשהפעלתי את התוכנה לראשונה, נוצר הרושם שהכל כשורה. אך לאחר כשעה קלה ניסיתי להפעיל את התוכנה שוב, אבל היא לא עבדה. היא פשוט לא הגיבה, כאילו לא עשיתי כלום. אני לוחץ על האייקון - המחשב חושב קצת וזהו, לא עושה יותר כלום. הסתכלתי ב-Task Manager ולא ראיתי שום Process של iTunes. יש לי Win XP. מישהו יכול לעזור לי? תודה.

prue3

New member
קרה לי משהו דומה...

עשית ריסטרט אחרי ההתקנה כמו שהוא מבקש?

Megaslash

New member
עשיתי ריסטרט, כמו שביקשו

ישנן דרכים אלטרנטיביות להעברת השירים ל-iPod? כי גם בלי קשר לבעיה, iTunes נראית לי תוכנה כבדה למדי. שמעתי שיש איזה פלאג-ין ל-Winamp... זה יעיל?

למעלה