הטעם הטעם הטעם

SigurRos

New member
הטעם הטעם הטעם../images/Emo32.gif

פעם כשאהיה גדול,יצמחו לי שיערות שיבה.השיער כבר יהיה קצת קשה,מקורזל מן החום והיובש האורבניים.מן הזיהום האכזרי.הלובן יבצבץ ממנו בפסיקים של בגרות חודרת.תפעם בו רוח של למידה מוכרת,של ניסיון.אמירה של ידע.זוית העיניים תשאר מתוחה,עדות לחדות הנדרשת.אסור לפספס אפילו שנייה,הרי אני אהיה חייב להשאר מרוכז לנצח.לשמור על חיוניות נפעמת,על הומור סרקסטי,על כוחנות ומבט חודר.קצת שרמנטיות. וכשאבוא לאכול,אפגוש בטעם שלי.והנה הוא ישוב לו קצת מקופל,מחפש אחר תשומת הלב וההתייחסות לפרטים הקטנים.עדיין,כאילו לא בילינו גם יחד מאז ועד עולם,הוא יכירני ואני אותו.ואביט לו בעיניו השובבות שאולי כבה בהן משהו.ומבטן רגיש ומלא נוזלי כמיהה לטעם שהיו פעם.ומה אוהב?וכיצד אוכל?ומה ירגש?ומה יפעים?האם הטעם ישתנה מולי?האם לא? הצלחת המונחת יפה וצחורה,ועליה מונחות פרוסות נאות של אדמומיות מעורבבת. סיבים שתי וערב של נגיסת שיניים לחוצה הבאה לקשר עם שבבים של חריפות איטלקית שמנונית.טיפות שמן זית מעופפות מעל וגרגרי חרדל משתעשעים בשלולית האירוטית שמול עיניי הרעבות. העניבה לוחצת קצת והגרוגרת עייפה מבליעת הרוק.היתרתי אותה והנחתיה על משען הכסא ליד.הבטתי בטעם,הוא נראה לי קצת עצוב,קצת חסר תאבון.משחק בשלוליות האירוטיות בסכין וצר בהן צורות גיאומטריות מעניינות. קמתי והלכתי.אני אדם שליו,רוצה נחת,אמרתי לעצמי ושיננתי וחזרתי על כך בכל הדרך בחדר המדרגות. אויר קר פסע בשבילי הקרזול הלבנבן והאוטו נראה כמפלט.הוא יציב.ריח של וויסקי נשאר בינות לכסאות.התיישבתי בו והתחממתי.יש למנוע קול באריטון כל כך סקסי.את העניבה שכחתי בבית,אבל למי אכפת.אני חייב לנסוע,לתת לקרירות לפצוע לי חריש במצח.להשתחרר.

liti

New member
סיגור, סיגור, ריגשת אותי...

איזה קטע מרגש ונוגע ללב. רק תיקון אחד, ברשותך. כשתהיה גדול, שיערך לא יהיה מקורזל מן החום והיובש האורבניים כיוון שתישב כל היום במשרדך הממוזג. נכון או לא???

SigurRos

New member
תודה ליטוש

ולחשוב שפעם יהיה לי משרד ממוזג...קצת מוזר,לא?!:)))

SigurRos

New member
הטעם-פרק ב'

הישיבה במכונית התחילה לעייף אותי.רצו לי כל מיני מחשבות בראש והרוח כבמטה קסמים פסקה מלצנן והחלה מתאבכת,הופכת פירורים פירורים של אבק ומעצבנת.הישבן שלי כבר קפא במקומו,קיבלתי דביקות בקצה העין,מן קורים של אופקים מכסיפים החלו מבצבצים על ארשת פניי המחורצות.עייפתי כבר מכל הלהט היום יומי,ואיפה הטעם האבוד שלי?!מה קרה לשמחה שבו?!האם מבטא הוא את שאבדה נפשי?האם נמוג הוא כמבטא את העלמותי שלי? פתאום נזכרתי בדוכן המיתולוגי שפעם כה אהבתי.עוד לפני שהתברגנתי.ההוא עם הידיים השעירות והקול הסדוק שהיה לו חיוך קצת אינפנטילי וידע להכין מכלום את מה שפעם כה אהבתי.זכרתי כי הוא פתוח כל שעות היממה,אמרתי לעצמי,סע כבר,סע יא חתיכת פדלאה.נסעתי.

wan

New member
מקסים ומרגש, סיגור אתה פשוט מקסים

בוודאי שיום אחד יהיה לך משרד ממוזג. איך לא? ואני כבר מקנאה בלקוחות שלך.... וכל מי שיקשיב לנאומיך חוצבי הלהבות.....

SigurRos

New member
תודה wan

אגב,את לא חייבת לקנא בלקוחות הפוטנציאליים, אני כבר מכניס אותך לרשימה הנרקמת...{"נעשה" לך מחיר טוב..
}....

SigurRos

New member
הטעם פרק ג'

התחלתי לנסוע ברחובות השוממים.אורות הכרך נצבעו בצדי המכונית במעורבב ושיוו לה תואי מיסוך צבעוני לנסוע בו כאילו בסק'יה בכבודו ובעצמו רכן עליו ועמל בהקזת הצבע מן השפופרות בשפריץ מופרע וצרחות רקע. האספלט הנדרס נראה שחור מתמיד וכמעט בולע,הכל סביב בטון.הנוף אורבני וגבוה ושמיים מעל המטירו היום מטח של אסטרואידים להבעת משאלה פנטסטית נוספת שלא תבוא על מקומה לעולם.טענתי דיסק מלודי.רווי בצלילים דרמטיים,הנפש החלה סוערת,הדמעה זולגת ועמה רסיסי מלח שבאו אל פי לאט לאט,בתנועה חשאית ואירוטית. הנחתי את היד על השפה העליונה,לא התגלחתי היום,כמה זיפים עקשניים הביעו התנגדות לתנועתה של הפולשת בממלכתם והסנטר עקץ והתעקש במיוחד.עוד מעט,עוד מעט אפגוש בטעם שלי,כך חשבתי,עוד מעט אראה אותו מחייך את החיוך הרגיל והשובבי שלו וארגע.הבטן כבר כאבה לי.

למעלה