הטעייה מכוונת

אהובה.א

New member
הטעייה מכוונת

בקיץ ברצוני לנסוע עם משפחתי לחופשה בארה"ב למשך חודש. השבוע חיפשתי דילים . נכנסתי לאינטרנט ומצאתי פרסום של אל על , לדיל מיוחד. זוג לניו יורק ב 899 דולר. את הפרסום ראיתי ביום שישי בערב בלבד. יומיים קודם חיפשתי באותו מקום ולא היה שום דיל ושום טיסה בקיץ. הקיץ עדיין לא היה סגור מבחינת טיסות. היום בשעה 8:10 בבוקר , התקשרתי לאל על והם אמרו לי לפנות לסוכני נסיעות. פניתי לסוכנת נסיעות שעימה אני בקשר בכל נסיעה שלי. 1. היא לא שמעה כלל על הדיל הנדון. 2. הדיל נגמר לפני שהתחיל. פניתי לסוכנות אחרת והם נתנו לי את אותה תשובה. ואז הם ניסו להציע לי משהו אחר. אני , מרוב כעס על ההטעייה המכוונת של אל על , אמרתי שאני לא מתכוונת לטוס אל על בשום פנים ואופן אם הם מתנהגים כך אל לקוחות. התברר שאל על ניסו לשבור את השוק בגלל התחרות שיש להם על קו תל אביב - ניו יורק. הציעו 15 כרטיסים במחיר מגוחך. גם הכמות מגוחכת הרי. הערב נכנסתי שוב לאינטרנט במטרה למצוא שוב דילים. ושוב אל על מככבת בדילים לניו יורק. הפעם היתה לי אפשרות ולכן רשמתי עצמי ושילמתי בכרטיס אשראי. לא ויתרתי. נראה מה יהיה מחר ומה יאמרו לי בסוכנות. אחלו לי בהצלחה

Mוניk

New member
../images/Emo50.gifאהובה../images/Emo160.gif

הסיפור שלך מוכר לי וידוע קרה לנו משו דומה בקיץ ות'אמת,, מאז אני לא נוסעת בדילים אני אוהבת להיות בטוחה לגשת למשרד נסיעות אמין ושם לסגור הכל אפילו שיעלה לנו פי שניים לא סומכת על דילים בנט, נקודההה ושתהיה לכם נסיעה טובה ובהצלחהההה אהובההה
מוניק

טאKילה

New member
בהצלחה חמודה,../images/Emo9.gif

קפלי אותי קטן קטן לתוך המזוודה,גמני רוצה חחחחחח

חן (*_*)

New member
אהובה, אם נרשמת ושילמת, לדעתי-

מקומך מובטח. חבל רק שכך מתנהלים העניינים בחברת אל-על. גם אנינו דרך אגב, נהיה בניויורק בקיץ (יולי), מצחיק יהיה אם דווקא שם ניפגש חחחחחחחחח............ . (שנקבע להצגה ברח' ה-42 או בסביבה?
)

אהובה.א

New member
יאאאאאא חן

אבל אנחנו נהיה חודש באורלנדו. יודעת מה זה חודש באורלנדו? ועם הילדים? אאאאחחחחחחחחח דיסני על כל חלקיו , עולם הים , קרקסים ומה לא? העיקר שסבא וסבתא יהנו מהם. אחלה יום לכולם

למעלה