הטעות של שי

billc

New member
הטעות של שי

אין ספק שהוא שלט בשבט לפחות עד היום אבל הוא העיף את הבן אדם הלא נכון אבי היה בברית עם אינה, טל בן דויד, וטומי שי יודע שאינה וטל בן דויד כבר בחוץ, אז הברית של אבי התמוטטה והוא כבר לא מסוכן הפעולה של שי נבעה בלי חשיבה קדימה. עכשיו שיש איחוד הוא מאבד קצת מהכוח שלו.

הוא כבר מתחיל להעיף את החזקים...

גם לדעתי ההחלטה שלו להתנקם בו על הברית עם אינה וטל ב"ד קצת מוזרה, כי שניהם כבר לא במשחק. ולדעתי אבי היה יכול להיות הרבה יותר נאמן לשי מליאורה, שהיא סוג של פרילאנסרית , שלא נמצאת באף ברית ובסה"כ יכולה בקלות להתחבר לחבורה אחרת ולדפוק את שי (וכבר ניסתה...) אז או ששי נדבק בגישה הבריאה של "לשלם מהר ובמזמן" של עבדאן גיסנו, או שהחליט פשוט להתחיל להעיף את החזקים החוצה כדי לסלול לעצמו את הדרך לגמר

השורד

New member
אם היה מעיף את החזקים - היה הולך על אנגלנדר

שהוא הרבה יותר חזק מאבי. (הוא הלך על אבי לפני שאנג' זכה בחסינות אישית)

השורד

New member
כן ולא

לאור הנסיבות קשה לשי לבטוח באבי. ואולי טום התחבר לאנשים אחרים וימשוך את אבי אליו מבלי ששי יהיה מודע לכך? כנראה ששי בוטח באנגלנדר יותר מאשר באבי. ובכל זאת לא סגר איתו ברית מפורשת ככל הנראה - שזו טעות. בין אם ניסה ואנג' התחמק, ובין אם לא ניסה בכלל.

שי רצה להוכיח שהוא "גבר גבר"

כאילו לרמוז לאחרים שאם יבגדו בו הוא יתנקם בהם כי הוא לא שוכח. חמום מוח.

Anett

New member
שי מתנהג כמו שובניסט וערס..

המשחק שלו מעורר אצלי גועל

yellow38

New member
שום טעות

אל תשכח שאבי הצביע ליעל על דעת עצמו בלי להודיע לאף אחד. אבי הוא נחש אבל נחש טיפש ובגלל זה הוא הודח.

יניבל1

New member
ההדחה של אבי נבעה מ2 סיבות

1)אחרי שאבי חשף פתאום את הברית הסודית שלו האמינות שלו הפכה למפוקפקת . ריקי ואנגלנדר אמנם עוד לא הוכיחו עצמם כאמינים מספיקי, אבל לפחות שי לא תפס אותם משקירם לו, ככה שזה עדיין שם אותם ברמה אחת מעל אבי. 2)למען יראו ויראו .

monni1234

New member
עצם זה שאבי לא סיפר לשי, חנוך והדס

על הקשר שלו טל בן דוויד, אינה וטום מראה שאי אפשר לסמוך עליו. ב"מהדורת השבט" גם היה ברור לי סופית שהוא רשם את השם של יעל כדי לסכסך. ולא צריך לזלזל בקשר שלו לטומי. אפילו טומי יהיה באישהו מחנה באיחוד.

אבי קורבן של הרגע ללא קשר לקשר...

נכון, הוא שגה, אך ההדחה הייתה למען יראו וייראו. טקטיקה של הפחדה, שהצליחה יפה. גם האחרים לא נאמנים, כמו אוהד וריקי, ואלה מהשורדים שעדיין לא עמדו בפני הדילמה הזו, יעמדו בפניה בקרוב. ואם שי וזיו, האוהבים הנעימים, יאלצו להצביע האחד לשני, לא יעשו זאת? יעשו גם יעשו.

monni1234

New member
אני לא חושב שהמטרה היתה למען יראו וייראו

שי, חנוך והדס פחדו שאבי יבגוד בברית וכשבוגדים אז גם מספרים את הסודות של הברית הקודמת. לבן דוויד לא היתה בררה שלא לצרף את אוהד. שי כן יכל להרשות לעצמו להפטר מאבי.

אבל אלו סודות יש להם?

לי נראה שאת הסודות שלהם הם מספרים למצלמה בלבד. כמו אוהד, שאמר שהוא בברית עד להודעה אחרת.

monni1234

New member
הסוד למי הולכים להצביע לדוגמה

והסוד אם יש פסל חסינות לדוגמה. בעונה הקודמת אופיר סיפר לאריק שלעידן יש פסל חסינות, אז אריק עשה פיצול קולות ועידן הודח.

הבנתי

אני חושבת שבפרק האחרון הורידו חלקים בעריכה, מפני שפתאום עברו למועצת השבט, ואני לא מצליחה עד עכשיו להבין למה ריקי הצביעה בסוף ליאורה וכן הלאה. אני רגילה שהם מנפקים הסבר לכל דבר. לי היה ברור שנוצרה ברית בין ריקי לליאורה, ופתאום... ומעניין האם ליאורה הבינה שאין בעצם ברית בין הבנות, כי גם הדס לא הצטרפה בסוף.

monni1234

New member
ריקי הצביעה ליאורה כי אנגלנד לא נתן הסכמה

להצטרף לברית של הבנות, אז ריקי חשבה שזו או היא או ליאורה שתודח. ליאורה הבינה רק במועצת השבט שאבי על הכוונת ובגלל זה היא הצביעה לאבי.

נ ג ט י ב

New member
שי לא מאבד אפילו טיפה מהכוח שלו. להיפך.

ברגע שהוא מתאחד עם זיו, כל אחד מהם יכול להביא לתוך הזוגיות הזו את הבריתות החדשות שהקים, כל אחד בשבט שלו, ובסה"כ ליצור ברית אחת חזקה של משהו כמו 7(!!!) שורדים. אבי רק היה מפריע לו בדרך. זה היה הזמן המושלם להעיף את אבי, שיכול היה להסתובב לו שם בין הרגליים ולקחת חסינויות אישיות.

למעלה