הטעות של מאט ליינרט

• פותח הנושא ESPN
  • פורסם בתאריך

ESPN

New member
הטעות של מאט ליינרט

כשמאט ליינרט שוחרר מאריזונה וחתם תוך יום וחצי בערך להיות הק"ב השלישי של יוסטון, נדמה לי שזה היה מייקל וילבון שאמר בPTI שהוא סתם ממהר, כי תמיד יש איזשהי קבוצה שמהר מאוד מוצאת את עצמה צריכה קווטרבק אחר ממה שיש לה. אז הנה הרשימה של הקבוצות שיתחילו את שבוע 3 עם ק"ב אחר מזה שהתחילו איתו את שבוע 1 (בגלל פציעות, ספסולים וכו'): קרוליינה - קלוסן יפתח במקום מור שסופסל אוקלנד - גרודקאוסקי מחליף את קמפבל שסופסל דיטריוט -היל במקום סטפורד הפצוע פיטסבורג - באטץ' במקום דיקסון שפצוע שבמקום לפטוויץ שפצוע שבמקום רוטלסברגר שמושעה... פילדלפיה - ויק במקום קולב ש.... כולם יודעים שכחתי מישהו? אם מורידים את פילדלפיה ששם הדבר האחרון שחסר להם זה עוד ק"ב, לדעתי כל הקבוצות האחרות ברשימה היו עשויות להסתכל על ליינרט כפתרון זמני לפחות, והוא היה יכול לקבל הזדמנות להראות ב2-3 משחקים לליגה מה הוא שווה מחוץ לאריזונה (שיכול להיות שזה לא הרבה, כמו שהוא הראה באריזונה...). מה דעתכם?

ESPN

New member
חחח... ועכשיו ראיתי שיש גם כתבה על זה

בESPN.COM - על כל הקבוצות עם QB issues. אפשר להוסיף את קליבלנד לרשימה למעלה. אם כי יכול להיות שדלהום חוזר השבוע.

אסי12318

New member
קליבלנד

החומים עושים בשכל שהם לא זורקים את קולט מקוי למגרש ישר.. הוא עדיין לא בנוי פיזית ל-NFL ובתור קוורטרבק צעיר וחסר נסיון הוא יספוג מכות על ימין ועל שמאל, צריך לתת לו להתפתח מנטלית ופיזית וכשהוא יהיה מוכן אולי שנה הבאה לתת לו לפתוח. אף אחד מהקוורטרבקים שנמצאים כרגע לפניו בקבוצה לא יוביל אותם לשום מקום, בטח לא השנה, דלהום נמצא שם כדי להעביר את העונה, לא יותר מזה, וקליבילנד לקחו את זה בחשבון כשהם החתימו אותו.

אסי12318

New member
ליינרט ועוד..

אני מניח שליינרט עוד יקבל הזדמנות לפתוח בליגה, אם לא ביוסטון אז במקום אחר. ההיסטוריה מראה שקוורטרבקים שנבחרו כל כך גבוה כמו ליינרט ונכשלים בקבוצה אחת מקבלים עוד הזדמנות בקבוצה אחרת אלא אם כן הם מקרה מזעזע כמו ג'מרקוס ראסל. לעומת זאת, אני חושב שלליינרט פשוט אין את האינטליגנציה כדי להצליח כקוורטרבק ב-NFL, המכללות זה עניין אחר לגמרי ורק קוורטרבקים ח-כ-מ-י-ם מצליחים בליגה הזאת. ליינרט כנראה יטייל קצת ברחבי ארה"ב במהלך הקריירה שלו, ויהיה מחליף לעת צרה. מישהו שאני דווקא כן טולה בו ציפיות הוא קלאוזן. גם קולב מוכשר מאוד ועוד ישתפר, ושון היל יכול להיות פותח-מחליף סולידי בסגנון מארק בולג'ר או ג'ייק דלהום.

למעלה