הטעות הגדולה בחיי

חורה

New member
הטעות הגדולה בחיי

עשיתי הרבה טעויות בחיים שלי
אתמול הרגשתי שעשיתי את הטעות הכי גדולה שעשיתי אי פעם

שכבתי עם גבר אחר

אחרי שבוע קשה של ריבים ואי וודאות ומחשבה על זה שהקשר שלנו כבר מת
הוא יודע
ואתמול הייתה לנו את השיחה הכי קשה שהייתה לנו אי פעם
אני הייתי בהתקף חרדה, הוא היה בהתקף חדרה
המשיך לספר לי על הקשיים שלו ולמה הוא לא יכול לתת לי את מה שאני צריכה
הייתה לי בחילה והקאתי
רציתי להקיא על עצמי
זונה מגעילה

אני לא מבינה למה הוא לא שיחרר אותי מזמן
למה הוא עדיין מתעקש עליי
זה לא מגיע לי
זה לא מגיע לו

הוא האהבה הראשונה והכי גדולה שהייתה לו, וגם אצלי כנ״ל

אני ממוטטת
אני לא מסוגלת לצאת מהמיטה
אני לא יודעת איך אני מחר אלך ללימודים
מזל שאני לא עובדת
ואני צריכה לעבוד על מופעים חדשים ואין לי אנרגיות לעשות את זה

אם הייתה לי אפשרות להחזיר את הזמן לאחור הייתי רוצחת מישהו בשביל זה

חוץ מזה אני אשמח אם תמליצו לי על מטפל/ת זוגי

חורה שמרגישה חולה מרוב חרטה

clastic

New member
(לוקח נשימה עמוקה)

האמת? יש לי כל כך הרבה מה להגיד, כל כך הרבה מחשבות על הסיטואציה והרגשות
שאת מתארת (הזדהות היא אחת מהן אגב, גם אם זה משהו מהעבר ולא משהו שבוער בי כרגע).

בגלל שאחרי 10 שעות של לימודי פיזיקה אני לא כל כך מאופס על עצמי,
אזרוק את המחשבות שלי לאוויר, אולי אחת מהן תשמש אותך.
במקביל מקווה שאף אחת מהן לא תרגיז/תעליב אותך, בוודאי שלא זו הכוונה.

1. מכיר את זה כל כך. את הקשר ההזוי, את הבגידות, את הבלאגן.

2. למה הוא מקבל אותך בחזרה אחרי שבגדת? למה לחזור למישהו שמוכן להשלים עם זה?
מה זה אומר עלייך? עליו? ובעיקר - על הקשר שלכם?
להילחם זה אחלה, כשיש על מה להילחם. אבל לא במקום לדעת לשחרר כשצריך. צריך?

3. (אולי היא צריכה להתייעץ עם קולדון?).

4. טיפול זוגי. המממ. כמעט הגעתי לשם פעם. בסוף הכל התפוצץ עוד קודם.
מה היה קורה אילו? דחייה של הקץ או אולי מהפך? באמת יש לי ספק בתהחשב באיך שהדברים נראו?

5. "למה הוא לא יכול לתת לי את מה שאני צריכה".
מה את צריכה? ולמה את חושבת שתמצאי את זה אצל מישהו אחר לפני שתמצאי את זה אצלך?
ובכל מקרה - אם הוא לא הכתובת (והוא אומר שהוא לא הכתובת) - הלו?

6. לא הייתי מחזיר הזמן לאחור. אבל זה רק אני והשטויות שלי של "הכל לטובה".
וכן, זה גם רק אני כשאני לא בסיטואציה מחורבנת כל כך.

7. חיבוק.

קולדון

New member
מותק,

קודם כל- חיבוק גדול, כי נראה שאת זקוקה לאחד.

יש המון המון דברים שאת תביני לגבי עצמך, לגבי מה שקרה, לגבי הקשר שלכם בכלל- רק במרחק של זמן. תנסי לא להיות כל כך קשה ורוצחת עם עצמך, כי יש סיבה לכך שפעלת ככה, זה לא קורה סתם ככה מתוך רוע לב, אני בטוחה בזה.

לפני כמה חודשים, קצת לפני שנפרדתי מהחבר שלי (ועכשיו חזרנו כבר וכל זה) התאהבתי בבחור אחר, ונתתי לדברים לקרות, ונתתי לעצמי להסחף, ואמנם לא שכבתי איתו כשהייתי עם החבר שלי, אבל לא חיכיתי יותר מידי זמן אחרי הפרידה.
אני יודעת במבט לאחור, שהיה לי ממש רע מידי עם חבר שלי, ושום דבר שניסיתי לעשות כדי לשנות את זה לא עבד ולא עזר, ובאיזשהו מקום חיפשתי דרך לפוצץ את הכל.
זה, אגב, גם בדיוק מה שקרה, ומה שגרם לחבר שלי להבין הרבה דברים, ולקשר שלנו להיות עכשיו במקום שהוא 180 מעלות מאיפשהו היה מקודם, מכל כך הרבה בחינות. שזה אשכרה הציל את הקשר, לצאת מהמקום הגרוע שהוא היה בו.

ואפילו יצאתי הרבה יותר גרוע מזה- כל זמן הפרידה שלנו והרומן החדש, תקופה של איזה חודש או חודשיים כמעט- נפגשתי עם החבר שלי (שהיה האקס לאותה תקופה) ושיקרתי לו בפנים לגבי זה- שזה אולי הדבר הכי נוראי ומכוער וגרוע שאני בכלל מסוגלת לעשות לאנשים. בסוף גיליתי לו, והוא עדיין רצה שנהיה ביחד ונעבוד על הקשר שלנו וכו וכו.

וגם אני חשבתי- איך הוא יכול לקבל אותי בחזרה. איזו נוראית אני ואיך לא מגיע לו משהי כזו רקובה כמוני ומה שאת לא רוצה.

ובטיפול הזוגי בכלל רק התחלתי להבין כמה היה לי קשה איתו בקשר, כמה הוא לא שם עליי בכל התקופה האחרונה, כמה לדברים יש לפחות שני צדדים...

אני די בטוחה שאם חבר שלך היה מקדיש לך קצת יותר ממה שהוא עושה, לא היית מוצאת את עצמך עם מישהו אחר. אני באמת לא חושבת ממה שיצא לי לדבר איתך שהוא יותר מידי ניסה להלחם על זה שתרגישי קצת יותר טוב איתו.
החולשה היא כמובן לא להיות מסוגלת להפרד ממנו, ולהגרר לעשות מעשים בוגדניים... אבל עדיין "הפשע" שלך לא מגיע משום מקום. ואני מאמינה שמגיע לך יותר טוב ממה שהיה, שמגיע לשניכם.

ואת חייבת לסלוח לעצמך ולהבין שיש דברים שלפעמים אנחנו עושים כדי לפחות לפוצץ את המצב הקיים- יהיה מה שיהיה, כי לא טוב לנו וככה לפחות יש סיכוי שמשהו ישתנה, אחרי תקופה ארוכה של יאוש וחוסר שינוי.

"אם זו אהבה אז למה היא לא טובה"

אני מאמינה לך שיש שם אהבה ענקית, שלך כלפיו ושלו כלפייך. אני גם חושבת שאת ראויה לאהבה ענקית וראויה לזה שילחמו עלייך, כי יש על מה.
ובכל זאת נשמע שהקשר הזה מכיל הרבה מאוד קשיים וטלטלות, דברים שדוחקים אותך לקצוות שנשמעים לא כל כך בריאים.
אהבה זה חלק מאוד מרכזי בקשר אבל צריכים להיות שם עוד דברים חוץ מאהבה, דברים שיהפכו את הקשר למשהו שעושה לך טוב, מאפשר לך להיות רגועה ולנשום, נותן בטחון וכו' וכו'.
טיפול נשמע לי כמו רעיון מצוין,
אבל נראה לי ששווה לך לשקול טיפול רק לעצמך, לא טיפול זוגי.
בסה"כ מה שקורה לך בתוך הקשר הזה קשור אליו אבל הוא קודם כל של עצמך, והדברים לברר הם קודם כל של עצמך עם עצמך, מה קורה לך שם ולמה, איך הגעת לקצה הזה ומה באמת את רוצה...

פעם בתוך איזו פרידה אמרו לי משפט שהחזקתי אחר כך הרבה זמן-
לא משנה מה יקרה, תזכרי שהייתה לך אהבה גדולה כזו, תזכרי שמישהו אהב אותך ככה.
הייתי רוצה בשבילך שתצליחי לראות את הדבר המדהים שקרה לך כאן, בלי קשר למה שקורה מעבר לזה, ושתצליחי להתחזק מהמחשבה הזו.

levshavur

New member
לחורה טריגר

שלום לך
יכול להיות שהוא לא מוותר עלייך משתי סיבות או שבאיזשהו מקום, למרות הריבים הוא עדיין אוהב אותך או שהוא מפחד להישאר לבד.
זה היה אצלי האקס שבגד בי (עם חברה שלי...ואפילו הלך לזונות..).החזקתי עדיין בקשר הלא בריא הזה , כי פחדתי להישאר לבד...אפילו שמדיי פעם הוא אנס אותי!!! ניסיתי לתת לקשר הזה הזדמנות נוספת והלכנו ביחד לסקסולוגית . הוא לא רצה לשתף פעולה וחשב שרק אני צריכה טיפול בגלל הפוסט טראומה שלי הוא בכלל לא הבין שהוא רק עושה את הפוסט טראומה יותר קשה בשבילי. הוא החליט להתגרש ממני אחרי 16 שנים ביחד מתוכם 10 שנות נישואים! בהתחלה קיבלתי את זה קשה אבל בסוף הבנתי שזה היה רק לטובתי.ועכשיו יש לי בעל חדש טוב בהרבה...

אוליי אפשר עוד לשקם איכשהו את הקשר שלך איתו אם באמת שניכם מוכנים לשתף פעולה...האם הוא יודע שהיית עם גבר אחר?
שרק יהיה לך טוב זה מה שחשוב כרגע...(נראה לי ככה...)
לבשה.

חורה

New member
תודה לכן על התגובות

לבשה, מצטערת לשמוע על מה שקרה לך

דיברנו הרבה
הרבה בכי, אשמה, חרטה
החלטנו לפתוח חלון חדש
הוא סיפר לי הרבה דברים שלא ידעתי
על כל כך הרבה קשיים שלו ועל הסיבה האמיתית שבגללה שוחרר מהצבא.
האמת, אני חושבת שפתאום הוא התעורר.
אולי הוא הבין שהוא צריך להשקיע בי יותר אחרת הוא יאבד אותי.
הוא בחור מדהים ואני מאחלת לכל אחת שתהיה לה אהבה כזאת
ולמרות הכל, עדיין יישאר בזיכרון של שנינו מה שעשיתי.
אני עדיין מרגישה מחוללת

למעלה