הטסת ציוד באל על

kleinas

New member
הטסת ציוד באל על

היי אנחנו טסים עוד שבועיים לואל טורנס. טסים לג'נווה עם אל על. הבנתי שהמדיניות הרישמית של אל על השתנתה. לפי שיחה עם נציגם מותר להכניס תיק אחד עד 23 קג לבטן המטוס. עלול להיות בעייתי למי שטס עם ציוד מלא מהארץ. מחבר שחזר לא מזמן הבנתי שהם לא מקפידים, בייחוד בטיסות שיש המון גולשים. מניסיונכם השנה זה נכון?

eliavt

New member
שבוע שעבר טסנו בצ'רטר של ארקיע ולא שקלו בכלל

ולידנו למי שטס באלעל הקפידו על כל קילו (אני שמעתי הרבה מירמור מהדלפקים של אלעל) גם בחזור לא היתה כל בעיה בטיסת הצ'רטר של ארקיע. לפי דעתי זה גם מה שמעוז פירסם פה לפני כמה שבועות - אלעל - טיסה סדירה אבל מקפידם על ה 23 קילו, ארקיע צ'רטר אבל בגלל שזו טיסת סקי יעודית לא עושים בעיות טלטיב

longboy1000

New member
לפני שנתיים ערקיע מאוד דייקה עם המשקל במינכן

הצתרכתי לשלם דיי הרבה כסף (ורק בדרך חזרה לארץ)

gadgad

New member
חזרנו לפני כמה ימים מאישגל עם אל על

והם עשו את הקטע המסריח והשחילו 90 דולר תשלום עקב תיק נוסף של ציוד . היינו 13 חברה שהגיעו לשדה בשתי קבוצות שונות : ל- 9 שהגיעו ראשונים הם השחילו 90 דולר לבנאדם . ל-4 שהגיעו אח"כ הם ניסו . קצת מיקוח והופ אין תשלום . בקיצר - שייחנקו אל על !!! לא טסים איתם יותר תעשו מרד צרכנים . טוסו עם אחרים . סוויס לא לוקחים על ציוד , אחרים לא לוקחים על ציוד .....

tot010

New member
מקפידים ועוד איך

לפני שבועיים טסנו למילאנו הרוב במטוס היו גולשים ואלעל הקפידה וגם הצליחה לגבות קצת כסף מאנשים. המזוודה שלי שקלה 22 ק"ג ואת תיק הנעליים לא נתנו לי לשלוח אלא עשו לי טובה בכך שהעלתי אותו למטוס. בחזור גם זה לא התאפשר ולמזלי חברים שהיה להם פחות משקל לקחו את זוג הנעליים אליהם.

למעלה