הטסת דאון אמיתי

gabimaor

New member
הטסת דאון אמיתי

שלום היכן ניתן להטיס דאון בטיסת היכרות? מה המחיר של טיסת היכרות כזו? מה משך הזמן? כל מידע אחר שנראה לכם רלוונטי יהיה מצויין. תודה רבה

YHS

New member
שלושה מרכזי דאיה בארץ

במחניים, במגידו ובשדה תימן. הקישור של מגידו מכיל גם את הכתובות האחרות. מחיר טיסת הכרות כמה מאות שקלים. איני זוכר את המחיר. נדמה לי כ 400. מישכה כ 45 דקות. מגיעים בשבת (מחניים כל שבת שנייה, כדאי לברר קודם לכן), אומרים שלום, אני רוצה לטוס ולרוב זה מסתדר. כמובן שכדאי לתאם מראש. בהצלחה. (יוחאי- תורך....
)

gabimaor

New member
תודה רבה.מה הכוונה

עד לחצי שעה? (זה מה שנכתב באתר?) כלומר ברור לי שיש תלות במזג האויר אבל האם יכול להיווצר מצב בו אנחת 10 דקות לאחר ההמראה?

YHS

New member
זו כבר שאלה קשה

אני מציע שתשאל שם. אבל בכל מקרה, לדעתי אם אין תנאי דאייה טובים יגידו לך זאת מראש ובכלל לא תעלה.

גבי שלום

בהמשך לשאלתך : אני חניך במרכז הדאיה במגידו במידה ותרצה טיסת היכרות אוכל למסור לך את מספר הטלפון של הבחור אצלנו במועדון שמתאם טיסות שכאלו למיטב ידיעתי המחיר - בסביבות 350 ש"ח לחצי שעה - אתה טס עם מדריך שזה אומר שאתה יושב במושב הקדמי והמדריך במושב האחורי חוויה שאין כדוגמתה - מנסיוני מומלץ בחום
קח בבקשה בחשבון שאתה עלול להתמכר ...... במידה ותרצה פרטים נוספים , אשמח לסייע. אני מצרף תמונה שלי באחת מהטיסות יוחאי

למעלה