הטסת גזייה במטוס

הטסת גזייה במטוס

יש לי שאלה. יש לי גזייה (אתם יודעים, הכתומות של אמישראגז). היא כבר חוררה. האם מותר לי להטיס אותה במטוס? האם התשובה היתה שונה אם היא לא היתה מחוררת? תודה על העזרה.

Yo-man

New member
"בשום אופן" זה קצת גורף...

לא ששיתפתי מישהו בהחלטה הזו, אבל כשחזרתי מברזיל דרך ארה"ב (לפני 9/11) הייתה לי בתרמיל גזיה מחוברת לבלון ובלון נוסף. התרמיל עבר שיקוף בשתי הטיסות ולא אמרו לי מילה. יכול להיות שזו היתה מקריות, יכול להיות שאם הייתי שואל היו אומרים לי להוציא את הגזיה, אבל בסופו של דבר הגזיה הזו עברה איתי 20 שעות טיסה.

kogawa

New member
אחרי נפילת התאומים

שלחו אותי לחיפוש מיוחד כי העזתי לשאת איתי גוזז ציפורניים בתיק.. אבל להביא אמגזית לארהב זה באמת מיותר, לקנות שם גזיה לה יש מלוי בכל חנות עולה גרושים ולא יעמיד אותך במצב של חשש מבדיקות מיוחדות המיועדות לעזייתים הסוחבים בלוני גז במטוס.

kogawa

New member
יליד היבשת "עזייה"

כמו שחלק מהעולם רואה (ואולי בצדק?) את אנשי המזרח התיכון, ודומה לאיך שאנחנו רואים את תושביה הערבים של הדיקטטורה באזור ניסנית-פיתוח.

משה ברם

New member
גזיה - דליפה!

באחד מטיולי נשאתי בתוך התרמיל גזייה. בשלב מסוים הרגשתי קצת קר בגב. הסתבר שמהטלטולים הברז של הגזיה נפתח!! תאר לך שזה היה קורה בבטן המטוס!! ההמשך ברור...

Yo-man

New member
משה, אל תהיה כל כך דרמטי.

אז נפתח ברז הגז. התפוצצת ? תאר לך שזה היה קורה בבטן המטוס - הוא היה מתפוצץ ? לא כל כך בקלות. זה לא שדלק מטוסים מוזרם לתא המטען של המטוס וניצוצות חשמל מופעלים על טיימר רק כדי לוודא שאין גז בסביבה... ברורה לי ההחלטה של חברות התעופה לא להעלות חומרים דליקים למטוסים ללא אמצעי זהירות, אבל בוא לא נהיה קיצונים בענין.

pazro

New member
כך כתוב בחוק...

"אם נתפס אדם, עובר עברה מסוג...." פרשנות: החוק תקף רק אם נתפסתה(מה שאומר שמותר לעבור עברה, אבל אסור להיתפס). אם תפסו אותך אז אסור, סביר שתעלץ להיפרד מהבלון גז שלך. או לא תפסו אותך אז כמובן שמותר. בהצלחה.

למעלה