הטסט שלי...

crazy bitch17

New member
הטסט שלי...

טסט שני בראשון נכשלתי על"יציאה מהירה מידי מחנייה ואיבוד שליטה"(בגלל שהרגל לא הפסיקה לרעוד לי!!!) אז ככה דבר ראשון הוא לא הוציא אותי מהעיר לכביש מהיר אלא רק נהגתי בתוך העיר. כל הטסט היה טוב אבל היה לי קטע שנתנו לי זכות קדימה וגם אני עצרתי לתת ואז הוא אמר לי למה לא נכנסת אז אמרתי לו שלא הייתי בטוחה שהוא עוצר אז העדפתי גם לעצור ולתת לו. שניה לפני הבית ספר לנהיגה הוא ביקש חנייה, חניתי טוב וכשיצאתי שוב רעדה לי הרגל על הקלא'ץ(כמו בטסט הראשון!!!!)אז אמרתי לו שהיא רועדת ושאני נכשלתי על דבר כזה כבר פעם אז הוא אמר לי תרימי את הבלם יד תרגעי ואז תצאי...יצאתי טוב והגעתי לבית ספר לנהיגה. מה דעתכם?

costaet

New member
גבולי

הייתה לך זכות קדימה או שסתם נתנו לך לעבור למרות שהיית צריכה לתת את זכות קדימה? אם לך הייתה זכות ולא נסעת זאת יכולה להיות סיבה להכשיל כי את לא משתלבת טוב בתנועה.

aviGODFATHER

New member
הקטע של הזכות קדימה...

אם את צריכה לתת זכות קדימה ויש רכב\הולך רגל את חייבת לעצור. אם במצב כזה מישהו נתן לך את הזכות מומלץ מאוד לשאול את הטסטר אם לעבור או לא - חבל לקחת סיכונים. אם הזכות קדימה היא שלך ונתנו לך אותה אז זה יכול להיות סיבה להכשלה כי עיכבת את התנועה. כמובן שעל הקטע שרעדה לך הרגל הוא לא יכשיל אוך, להפך, הוא אולי יתחשב בזה שאת לחוצה ומתרגשת...

costaet

New member
לשאול את הטסטר לא מומלץ

לא במקרה כזה לפחות. הטסטר רוצה לראות איך אתה מסתדר בהשתלבות בכביש, לא בביצוע פקודות שהוא נותן לך.

aviGODFATHER

New member
אז מה אתה היית עושה?

בקטע שאתה אמור לתת זכות קדימה למישהו, אבל הוא עוצר. יש כזה משהו בק. ביאליק ויש מצב שאני יעבור שם ויקרה את זה (עברתי שם פעמיים בשיעור האחרון ובשני הפעמים זה קרה)

costaet

New member
תלוי במצב

לא מכיר את המקום... אפשר ליצור קשר עין ולנסות להבין מה השני עושה. תשאל את המורה שלך מה אתה אמור לעשות בטסט באותו מקום ספציפי.

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

המורה אמר לי שבמצב כזה בטסט אני לא ממשיך לנסוע, ושאלתי אותו אם כדאי לי לשאול את הטסטר והוא אמר שעדיף שכן. הנה הסיטואציה בערך... ויש קשר עין עם הנהג, והוא סימן לי לנסוע... (אני יודע שבנהיגה רגילה עוברים במצב כזה, אבל בטסט על שטויות כאלה יכולים להכשיל אותך)

8-AN

New member
אם מישהו עוצר

בשבילך בוודאות ונותן לך לעבור - תעבור ! הטסטר לא יכול להגיד כלום, אם אתה רוצה עוד נק' בונוס תגיד לטסטר "אני יודע שלא הייתה לי זכות קדימה כאן, אבל ראיתי שהנהג נתן לי את זכות הקדימה ועברתי."

aviGODFATHER

New member
יש עוד בעיה שיכולה להיגרם במצב כזה

אני הרי עוצר כי אני אמור לתת זכות קדימה. הבן אדם מסמן לי ואני מהסס בהתחלה (כי זה טסט). הוא רואה שאני לא יוצא תוך 2-3 שניות ומחליט לצאת בדיוק בזמן שאני יוצא, ואז שנינו ניכנס ביחד ויש מצב שהטסטר יבלום אותי (אמנם במהירות של התחלת נסיעה אין סיבה שאני לא אספיק לבלום, אבל עדיין...)

8-AN

New member
בגלל זה רק כשאתה בטוח במאה אחוז..

שזה מושג רק באמצעות קשר עין וסימון תודה עם היד\הראש לפני שאת נכנסת לצומת.

aviGODFATHER

New member
שוב, אני בן...

אבל אני מבין איך כינוי כמו "אבי הסנדק" יכול להטעות

8-AN

New member
מהההה?? חחחחחח

איפה ראית שפניתי אליך בלשון נקבה?

8-AN

New member
והסוף לא נחשב ../images/Emo3.gif

הסתכלתי רק על הכותרת חחח

aviGODFATHER

New member
אני לא כ"כ מכיר את האיזור...

אני חושב שזה ממש קרוב לכביש הגדול של ה-70 קמ"ש. בטח המגרש חנייה יכול לעזור לך להבין בערך על מה אני מדבר (יש במגרש עוד יציאה מהצד השני אבל לא ציירתי את זה כי זה לא רלוונטי למקרה)

ShMo0LiKiPoDa

New member
זה באיזור של

גלי גיל בערך. אביהסנדק- בטסט תעצור שם. רוב הנהגים לא יודעים שזה לא מעגל תנועה רגיל וחושבים שאין לך שם תמרור מתן זכות קדימה (קרייתים חכמים
). אני עד עכשיו כל פעם שעוברת שם עוצרת ונותנת להם לעבור, גם אם הם עוצרים לי.. ותמיד עוצרים שם.

ShMo0LiKiPoDa

New member
אה אופס.. יצאתי ../images/Emo163.gif בעצמי

חשבתי שזה הכיכר
.. המיקום לא נכון, ההערות לא נכונות.. הכל לא נכון. עדיין במקרה של טסט עדיף לעצור ולהראות לטסטר שאתה יודע שאתה אמור לתת זכות קדימה. בסוף הנהג יבין.. בסוף.

למעלה