הטסה בכנרת

Flat spin

New member
בדרך כלל אנחנו מטיסים בכנרת ../images/Emo22.gif

כל יום שישי שני. כלומר פעם בשבועיים. בשישי האחרון הטסנו בכנרת, משמע המפגש הבא יהיה בשישי הבא, 31 באוגוסט. כמובן שאם תרצה, תוכל להגיע ולהטיס ללא שום מגבלות וסייגים, למעט שמירה על תנאי בטיחות בסיסיים.

YHS

New member
אני מבקש להזכיר

שב 31 לאוגוסט יש מפגש בבאר שבע.

YHS

New member
"אנחנו" זו חבורה גדולה

שלחלקה טיסנים מתאימים ולחלקה מנגלים מתאימים שנפכשים שם פעם בשבועיים. לרוב החוויות מונצחות כאן בפורום בתמונות ואתה מוזמן לחפש ולהנות. בשרשורים גם תמצא חלק מהשמות של מי שמגיע.

YHS

New member
אה, אני גם מתנצל

שאני עונה בשמו של הסחרור. לרוב הוא "ראש הקנוניה" אבל לקחתי לעצמי הפעם את הרשות להיות דוברו, כי הוא בטח ב"שלאף שטונדה".

Flat spin

New member
כמו שהשיב לך YHS אנחנו זו חבורה ../images/Emo22.gif

מגובשת של חברים, הנפגשים בכל מיני מקומות לאורך כל השנה. בקיץ, כמצופה, חוף הכנרת הוא מקום המפגש המועדף. אנחנו מגיעים עם טיסנים ימיים, בחלקם עם מצופים במקום גלגלים ובחלקם גוף סירה. אנחנו מעבירים את הזמן בהטסה, בארוחת בוקר, ברחצה במי הכנרת, שוב מספר הטסות, ארוחת צהרים על האש והביתה. החברים מגיעם מכל רחבי הארץ. מהצפון, מהמרכז וגם מהדרום הרחוק. המאמץ רב, אבל התמורה שווה. יש בינינו גם שאינם בעלי טיסנים ימיים והם מגיעים כדי לחלוק עמנו את החוויות כצופים מהצד. לעיתים הם גם מטיסים טיסנים של אחרים. אני מקווה ששאלתך "מי זה אנחנו" אינה מתייחסת לרשימה שמית. עקוב אחרי הפירסומים בפורום. אתה מוזמן להצטרף אלינו, בחפץ לב, בכל עת שנהיה שם.

למעלה