הטלפון

Sublime1

New member
הטלפון

ההודעה הבאה מיועדת לפתטים או לנאיבים בינינו (או איך שתרצו לקרוא לזה): אני מדברת על דבר שכולנו יודעים מה המשמעות שלו, אבל תמיד פועלים לא לפי ההיגיון כשזה מגיע לזמן אמת. הטלפון, רבותיי..... לכאורה זה ניראה כמכשיר המאפשר קשר בין שני בני אדם (או יותר), אבל כשזה מגיע ליחסים זוגיים,הוא אשכרה משקף את המציאות. נוכחתי לחוות על בשרי מספר פעמים אכזבה מקשר ותמיד ניסיתי ללכת עם הראש בקיר ולא להקשיב לעובדות שבשטח. האמת היא ש: אם הוא לא מתקשר- הוא לא רוצה!!!! תמיד ניסיתי לתרץ את הסיבה שהוא לא מתקשר וגם הוא היה מתרץ: הוא היה אומר לי שלא היה לו זמן, שהוא היה עייף, שהוא נורא עסוק, בלה בלה בלה...... הכל בולשיט!!! כל מי שקורא את ההודעה הזאת ונימצא בסיטואציה דומה: של תהייה לגבי רצון המשך הקשר מהצד השני, חייב להבין שאין דבר כזה שלא היה לו זמן ואם את חשובה לו הוא כבר היה מתקשר. אני לא אומרת שאני מציעה לנתק קשר אחרי שפעם אחת הוא לא התקשר, אבל בפעם השנייה דווקא כן!!! אין מצב שהוא ישכח אתכן פעמיים אם אתן חשובות לו. ואם אתם באמת לא חשובות לו, אז מה לעזאזל יש לכן לחפש איתו??? * ה"עצה" הידידותית נכתבה בלשון נקבה, אך מיועדת גם לגברים- למרות שקשה לי להאמין שזה יעזור לכם במשהו... : /

../images/Emo6.gif כנראה שאני בצרה צרורה

עד עכשיו בכלל לא חשבתי על זה שהדייט שלי לא התקשר אליי היום, ועכשיו כשאני חושבת על זה - זה לא משנה לי - כי בעצם, גם אני לא התקשרתי אליו. :) אנשים מייחסים לזה יותר מדי חשיבות. אני לא קשורה לנייד שלי יותר מדי, וגם ככה אני מעדיפה לפגוש אנשים פנים מול פנים מאשר להגדיל את הקרינה במוח. בכל מקרה, למרות העובדה שהטלפון שלי לא צלצל היום ובצד השני הופיע הבחור, אני לא מרגישה שהוא לא רוצה אותי. לא הצלחת להחדיר בי רגשי נחיתות. חוץ מזה, אם אני לא התקשרתי אליו אז הוא גם צריך להתחיל לחשוב את אותם דברים? (סליחה על הניסוח הצולע, אני לא בפוקוס) :)

Sublime1

New member
תגובה

היי....... לא. דיברתי על סיטואציה מאוד ספיציפית (או על כמה).... דיברתי יותר על סיטואציה של חוסר בהירות בקשר הזוגי. כשאחד לא בטוח שהשני מרגיש אותו דבר... ואז, כשהוא מבטיח להתקשר ולא מתקשר ועוד חוזר על זה יותר מפעם אחת- יש סיבה לדאגה... לגמרי לא התכוונתי לזה שצריך להיות דבוקים אחד לשני ולדבר כל הזמן בטלפון. יש זוגות שכמעט לא מדברים בטלפון... רק רציתי להבהיר שיש משמעות גדולה לזה שהוא לא מתקשר (בסיטואציות זוגיות מסויימות) וד"א, לא ניסיתי לשכנע בכלום- שכל אחד ייעשה מה בראש שלו, רק כדי בשבלב מסויים של החיים להתפכח ולצאת מהעיוורון.... :)

ygili

New member
יש בזה משהו ...

נוכחתי לדעת ממספר קשרים לא ארוכים במיוחד ( לא סטוצים!!), שברגע שהיא לא מתקשרת או לא עונה לטלפון פעם-פעמיים -> היא כבר לא נמשכת אליך והקשר בדרך להסתיים. אני באמת לא מבין למה אי אפשר למצוא דקה או שתיים ולו רק בשביל לומר ש-"יש לי יום עמוס ונדבר כבר מחר"... ואני אומר את זה בתור בן אדם שלא אוהב לדבר הרבה בטלפון.

zukik

New member
באמת ???

ואם היא לא מתקשרת ??? אז זה גם שהיא לא מעוניינת ???

Paranoid Eyes

New member
לא תמיד נכון

לפעמים יש באמת אילוצים. אלא אם כן זו התעלמות טוטאלית של הרבה זמן :) ולא אחרי הפעם השניה שהוא לא מתקשר.

למעלה