הטלפון צילצל

פני פiקר

New member
הטלפון צילצל

"הי" היא אמרה "אני צריכה דוגמא מחדר הדוגמאות שלכם, נוכל להיפגש שם עוד 5 דקות"
"אין בעיה" עניתי "אני אחכה לך שם"
היא הגיעה לשם דקה אחרי ואני כבר פתחתי את הדלת. תמיד יש שם ריח שעושה לי טוב על הנשמה. הבטתי בה כשהיא נכנסה.
היא שקטה כזו ולא מהאלה שבדרך כלל מפלרטטות. תמיד יש חיוך כשאני רואה אותה, ו"הי, מה שלומך" אבל לא יותר מזה.
אני מודה, אני נוהג לעקוב אחריה במבטים מידי פעם כשאני רואה אותה במשרדים כי יש בה משהו מעניין, משהו בפנים, אף מתוק כזה. גם הישבן שלה עגלגל כזה. אבל למען האמת אני תמיד בוחן נשים כך שזה לא ממש משהו מיוחד.
גם עכשיו כשהיא נכנסה לחדר, בחנתי אותה. שמתי לב שזו פעם ראשונה שאני עומד בקרבה כזו אליה. החדר לא ממש גדול ואחרי שהיא מצאה את הדוגמה שלה, בחנו אותה שנינו ליד השולחן היחיד שעמד בחדר.
הרגשתי את החום שקרן ממנה. זה די הפליא אותי ביחס לשקט שלה. לא ציפיתי לזה. בזמן שהיא בחנה את הדוגמאות אני בחנתי אותה. הבטתי בשפתיים זזות כשהיא דיברה, בשיער השטני האסוף שלה ובעור הפנים שהיה מעט סמוק. בחנתי את הצוואר שלה והרגשתי פתאום איזה חום פנימי מתפשט לי בגוף. די מפתיע אם להתייחס לזה שלא ציפיתי לזה בקשר אליה.
ואז היא התכופפה להניח את הדוגמאות על השולחן. הרגשתי את החום הפנימי שלי פועם. השדיים שלה נראו ברורות בתוך המחשוף, קטנות, עגולות ומתוקות. המחשבה הראשונה שעלתה לי היתה שאני רוצה להרגיש את השדיים האלה בפה שלי. הלב דהר בפראות, הנשימה נעשתה כבידה והחום הזה התנקז לתוך החלציים שלי...
לא רציתי להילחם בתחושה הנפלאה הזו שזרמה כמו גלים בכל הגוף שלי. הרגשתי איך הזין שלי מתחיל לתפוס נפח בתוך המכנסים ומתקשה. הפה היה יבש. פשוט קפאתי שם.
היא היתה עסוקה בדוגמאות ואני בה, קרוב. מאוד קרוב ומהופנט, כך שדי הפתיעה אותה העובדה שאני במרחק כל כך קטן ממנה. עוד יותר הפתיע אותה המגע המקרי של היד שלה בחלציים שלי כשהיא הזדקפה ומה שקשה היה לפספס שם- תרתי משמע.
היתי מופתע והמום ממה שזה עתה קרה. נשארתי לעמוד, בלי אפילו להתרחק. הפה שלי היה פעור. עוד יותר הפתיע אותי כשחיוך ממזרי נמרח על פניה ובעדינות היא חזרה לגעת בזיקפה הקשה שלי.
"כל זה בגללי?" היא שאלה אותי בהשתאות.
הרגשתי שעוד שניה אני מתפוצץ, במקום הכי לא צפוי ומהבחורה הכי לא צפויה.
הצמדתי אותה אליי, שתרגיש אותי קרוב, הידיים שלי על הישבן העגלגל שלה. הזין שלי התחכך באגן שלה, היא פלטה אנחת עונג. זה שיגע אותי.
הצמדתי את השפתיים שלי חסר נשימה לשפתיים שלי. התחושה היתה נפלאה, הלשונות נפגשו וינקתי אותה אליי בתאווה.
הידיים שלי גיששו מתחת לבגדים, יד אחת עלתה לאורך הגב שלה. מצמידה אותה אליי. היד השניה נכנסה עמוק לתוך המכנסיים שלה, בין הישבנים, מרגישה את הרטיבות שהציפה אותה עמוק למטה. היא הצמידה אותי אליה, מתחכחת בי בפראות, מסיטה את הראש אחורה בזמן שהלשון שלי מטיילת לאורך הצוואר שלה.
את החזייה פתחתי ביד אחת וגלשתי איתה קדימה כדי לחפון בעדינות את השדיים האלה שכל כך חירפנו אותי. הם היו רכים, עדינים. היד שלה בנתיים זחלה לתוך המכנס שלי ועטפה בחוזקה את הזין הקשה שלי, הרגשתי שאני עוד רגע מתפוצץ...

היא הזדקפה וקטעה אותי באמצע הפנטזיה "זו בדיוק הדוגמא שאני צריכה, תודה."
"אין בעד מה" אמרתי.
עמדתי שם כמו טמבל מביט בה מתרחקת.
נעלתי במהירות את החדר, שהרגע הזה לא יברח לי. מזל שעמדת השרותים לא ממש רחוקה מכאן...

מאיר אריאל שר:
"אם אנשים היו יודעים בחלומות של מי הם מככבים
ובתור מה..."

giligil55

Member
לפורום הכי
י

יפה כתבת , יפה ערכת ...אהבתי

פנטזיה יפה

רק שהגעתי לסוף הבנתי שאתה חום בהקיץ
אבל זה נשמע טוב ואמיתי לא כמו חלום באמצע היום
ברוך הבא ומבורו מה שאתה מביא איתך לפה