הטלפון מהגן

הילהל

New member
הטלפון מהגן

זה שאלא אומרים לך בו מייד "הכל בסדר" זה שמזעיק אותך לילדה עם חום זה שחששת ממנו כי היתה לך תחושה שאת מהמרת הבוקר כשאת שולחת לגן אבל הבוס לחץ.. הטלפון שיביא אחריו את הפרצוף החמוץ עקב "נטישתך" נכון שהכל זה איכס רגיל של להיות הורה עובד אבל למה לעזאזל זה קורה גם כשה"בוס" או "שאר העובדים" הם כולם אבא של אותה ילדה בדיוק? התבאסתי קשות

אכן מבאס מאוד ../images/Emo201.gif והכי מבאס שגם המזכירה (זו שמביאה את הנכדים החולים שלה לעבודה כדי לעשות עליהם בייבי סיטר, או שלא מגיעה לעבודה בגללם) עושה לך פרצוף כדי להגיד שמחר לא תגיעי לעבודה כי הבן חולה המוסר הכפול הזה משגע אותי ../images/Emo46.gif

אוי איפה הראש שלי???? ../images/Emo3.gif ברור שהתכוונתי לומר "עושה לך פרצוף כשאת מתקשרת כדי להגיד...." ככה זה כשאת מנסה לכתוב עוד הודעה שנייה לפני שאת הולכת להביא את הילדים מהגן ../images/Emo6.gif תרגישו טוב, זה מה שהכי הכי חשוב ו____ על כולם

ngנוצה1

New member
../images/Emo191.gifאני כ"כ מבינה על מה את מדברת

אפשר להיתפוצץ מזה , אבל מה חייבים ללמוד לדפדף , חבל על האנרגיות. החלמה מהירה

../images/Emo24.gif שבפעם הבאה יזעיקו את האבא ../images/Emo8.gif

מבינה אותך, למרות שהיום איבדתי את הבוס שלי...

הילהל

New member
מזתומרת איבדת?

הבוס שלי, השוץף שלי, והעובד הקבוע הני בוות..זה כולם אותו יש - בעלי כלומר, גם כשאת עובדת עם אבא של הבת שלך, לא ייחסך ממך הפרצוף החמוץ על ההקפצה מהגן היום אנחנו מתחלקים - כל אחד עובד חצי יום ויהיה בית עם מיה חצי יום, ממש משםט שלמה

הבוס שלי נפטר ביום שישי באופן פתאומי ../images/Emo7.gif

חטף דום לב, וזהו. אתמול הייתה לוויה קשה ועצובה. היום היינו קצת במשרד לסגור דברים ועכשו אנחנו בחופשה כפויה עד סוף השבעה.

rikyc

New member
אני מכירה ומזדהה, הגיע הזמן שיתקשרו גם לאבא

לא מבינה למה אמא היא הראשונה לחלץ ילד מהגן, הן אפילו לא מתקשרות לאבא.

Women at Work

New member
להילהל,

את לא לבד דעי לך שיש עוד הרבה נשים במצב שלך, ויש לך זכויות מסויימות שעליהם לשמר אני רוצה להזמין אותך לקרוא כמה מהטורים שלנו, שמזכירים הרבה מצבים מעצבנים ולא הוגנים, Womenatwork.co.il באם תרצי לכתוב לנו, אנא, שלחי מסר פרטי. נעמת- תנועת נשים עובדות ומתנדבות.

../images/Emo201.gif ותסבירי לי איך זה שאבא בבית

ואמא בעבודה, בתל אביב, ובכל זאת, כשיש בעיות בבית, הילדים מתקשרים לאמא?

mykal

New member
ותסבירי לי הכיצד,

הבת שלי פתחה את הראש בבי"ס(לפני שנים) והבהילו אותה לבי"ח שאביה עובד בו, וצלצלו אלי לביה"ס שעבדתי בעיר אחרת כדי שאבוא. דרך אגב הם צחקו--שהיא בכתה אבא אבא, והגיעה אמא.

Tammy52

New member
אצלי זה הפוך

כבר ההורם של החברים התרגלו שבשביל לקבוע עם הילדים אחרי בית ספר צריך לקבוע עם אבא ולא עם אמא...

Tammy52

New member
הילה אצלך זה באמת הזוי

אבל מצאתם פיתרון יצירתי לזכותכם יאמר.......

אירישה

New member
מקווה שכבר מרגישים יותר טוב, עד שהגעתי לפה

גם לי היו כמה שבועות מטורפים - הבן הצעיר שלי הזעיק אותי באופן קבוע מבית הספר בטענות שונות ומשונות. אני עובדת ממש קרוב לביה"ס, ורוב ימי העבודה שלי קבועים, למעט 4 שעות בשבוע שאני אמורה להתעסק בניירת וטלפונים ב"זמני הפנוי" ועל בסיס חדר פנוי עם מחשב וטלפון, והתשלום כמובן בהמאם לשעות שהספקתי לעשות. במשך מספר שבועות הוא פשוט הזעיק אותי באופן קבוע. בסוף הושבתי אותו לשיחה, הסברתי לו שלאמא יש כמות מוגבלת של שעות שמותר לה להעדר מהעבודה עבור מחלת ילדים, הזכרתי לו שיש ילדים נוספים בבית, ואני כבר הגעתי לגבול השעות האלה, וגם לגבול הסבלנות של הבוסית שלי. הוא רק חייך. אמרתי, "נראה לי שאתה עושה את זה בכוונה, כדי שיפטרו אותי." כן, הוא אמר, ככה תוכלי להיות בבית תמיד כשאני חוזר מביה"ס. וממה נחיה? שאבא ימצא עוד עבודה!!!!!!!

למעלה