לינוי חולת טלנובלות4
New member
הטלנובלה שלי פרק1
שהיא על פגישה בפורום עם השחקנים זה נהיה טלנובלה בהמשך אני כותבת ילדים מהפורום עם מישהו לא ירצה שיכתוב לי אני מתחילה: יום אחד בפורום החליטו לעשות פגישה עם כל הילדים.... לינוי(אני):ישש איזה כיף מאיושלמת מה איתך? מאיה (אפרת וטלי השוות):הכל טוב את באה? לינוי:כן בטח!!! מאיה:ישש גמני. צלילושלמת,מעיינושלמת וכל הסבתוכה: צליל:אני לא מושלמת מעיין:את כן! צליל:את מושלמת! מעיין:אני לא צליל:טוב שנינו היום של הפגישה הילדים בפורום: יוני:תתנהגו אליהם יפה בלי לנג'ס ירדן:נכון כולם:טוב
בפגישה:::: כולם באים וכל זהההההההה הדר:נו איפה הם?????? ליר:אני לא יודעתתתתת שירן:גרר איפה הםםםםם לינוי:סתמי חכי בסבלנות שירן:חח חמודה לינוי לינוי:יופי צליל:לינוי בואי רגע צליל ולינוי בשיחה פרטית צליל עצובה לינוי:צלילושלמת מה קרה??? צליל:אמרו לי קרה משהו רע לנתן (חסס וחלילה חסס ושלום) לינוי:מהההההההההה? צליל:כן כן לינוי:אני לא מאמינה גלושש תופסת ריצהההההה גלוש:ליניוש שמעת מה קרה???? צליל ולינוי:מה קרה? גלוש:לנתן קרה... לינוי וצליל קותעות אותה:כן שמענו!! בסיפור כאילו לינוי צליל ומאיה החברות הכי טובות צליל:מאיוש בואי רגע מאיה:מה קרה? לינוי:קרה משהו רע לנתן מאיה:אוי לא גלעד ירדן וסוזי מדברים גלעד:מה זה הם לא באים? ירדן:אני רואה ש....... סוזי:לא! גלעד:מה????? סוזי:מה מה? גלעד: מה "לא"? סוזי:הם לא יבואו.. ירדן:מזתומרת???????? סוזי:קרה משהו רע לנתן ****ירדן מתעלפת****** גלעד:אוי לאאאאאאאאא לינוי צועקת לכולם: תרגעו כברררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר כולם בשקט לינוי: תראו מה קרה בגלל הערצה וכאילו נתן בדרך אליהם ושומע הכל נתן:חח חמודה מה שמך?? לינוי במבוכה:...ל....לינוי נתן:את חמודה ***ירדן מתעוררת**** וכולם שמחים נתן:צליל לינוי ומאיה כתבתן לי שאתן החברות הכי טובות אולי תראו לי למה??????? לינוי מאיה וצליל מתחבקותתתתתתתתתתתתתתתת המשך יבוא
שהיא על פגישה בפורום עם השחקנים זה נהיה טלנובלה בהמשך אני כותבת ילדים מהפורום עם מישהו לא ירצה שיכתוב לי אני מתחילה: יום אחד בפורום החליטו לעשות פגישה עם כל הילדים.... לינוי(אני):ישש איזה כיף מאיושלמת מה איתך? מאיה (אפרת וטלי השוות):הכל טוב את באה? לינוי:כן בטח!!! מאיה:ישש גמני. צלילושלמת,מעיינושלמת וכל הסבתוכה: צליל:אני לא מושלמת מעיין:את כן! צליל:את מושלמת! מעיין:אני לא צליל:טוב שנינו היום של הפגישה הילדים בפורום: יוני:תתנהגו אליהם יפה בלי לנג'ס ירדן:נכון כולם:טוב