הטלנובלה שלי פרק1

הטלנובלה שלי פרק1

שהיא על פגישה בפורום עם השחקנים זה נהיה טלנובלה בהמשך אני כותבת ילדים מהפורום עם מישהו לא ירצה שיכתוב לי אני מתחילה: יום אחד בפורום החליטו לעשות פגישה עם כל הילדים.... לינוי(אני):ישש איזה כיף מאיושלמת מה איתך? מאיה (אפרת וטלי השוות):הכל טוב את באה? לינוי:כן בטח!!! מאיה:ישש גמני. צלילושלמת,מעיינושלמת וכל הסבתוכה: צליל:אני לא מושלמת מעיין:את כן! צליל:את מושלמת! מעיין:אני לא צליל:טוב שנינו היום של הפגישה הילדים בפורום: יוני:תתנהגו אליהם יפה בלי לנג'ס ירדן:נכון כולם:טוב
בפגישה:::: כולם באים וכל זהההההההה הדר:נו איפה הם?????? ליר:אני לא יודעתתתתת שירן:גרר איפה הםםםםם לינוי:סתמי חכי בסבלנות שירן:חח חמודה לינוי לינוי:יופי צליל:לינוי בואי רגע צליל ולינוי בשיחה פרטית צליל עצובה לינוי:צלילושלמת מה קרה??? צליל:אמרו לי קרה משהו רע לנתן (חסס וחלילה חסס ושלום) לינוי:מהההההההההה? צליל:כן כן לינוי:אני לא מאמינה גלושש תופסת ריצהההההה גלוש:ליניוש שמעת מה קרה???? צליל ולינוי:מה קרה? גלוש:לנתן קרה... לינוי וצליל קותעות אותה:כן שמענו!! בסיפור כאילו לינוי צליל ומאיה החברות הכי טובות צליל:מאיוש בואי רגע מאיה:מה קרה? לינוי:קרה משהו רע לנתן מאיה:אוי לא גלעד ירדן וסוזי מדברים גלעד:מה זה הם לא באים? ירדן:אני רואה ש....... סוזי:לא! גלעד:מה????? סוזי:מה מה? גלעד: מה "לא"? סוזי:הם לא יבואו.. ירדן:מזתומרת???????? סוזי:קרה משהו רע לנתן ****ירדן מתעלפת****** גלעד:אוי לאאאאאאאאא לינוי צועקת לכולם: תרגעו כברררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר כולם בשקט לינוי: תראו מה קרה בגלל הערצה וכאילו נתן בדרך אליהם ושומע הכל נתן:חח חמודה מה שמך?? לינוי במבוכה:...ל....לינוי נתן:את חמודה ***ירדן מתעוררת**** וכולם שמחים נתן:צליל לינוי ומאיה כתבתן לי שאתן החברות הכי טובות אולי תראו לי למה??????? לינוי מאיה וצליל מתחבקותתתתתתתתתתתתתתתת המשך יבוא

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיוווווווווווווווווו לינוייי ימדהימההההה תמשיכיייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותיייייייייייי צליל עצובה "קרה משהו לנתן1!!!!!"חחחח חס וחסה חס ושלום והקטע "את מושלמת" "אני לא" "את כן" "אני לא, טוב נו שנינו" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תמשיכיייייייייייייייייייייייייייייייייייייי פליזזז

טוב בשבילך צלילושלמת המשךך

נתן:צליל את מוכרת לי מאיפשהו צליל:מה? מה פתאום? נתן: את גרה ב......בלה בלה 14? צליל:כן!!! נתן:גם אני!!! צליל שמחההההה לינוי:צלילוש מזלטוסט אחוצ'לי צליל:חחח אהבלושה אור(כן זהו שמי אור):אוי כ"כ מרגש!!! טובי:שתקי כאילו מה את/ה יודע/ת ענבר:נתן מה איתי (בלחשש) אפרת מגיעה אפרת:מי זה אוהד אוהד:אני אני אני אני אני אני אני אורית:סתום שמענו הדסושמת:אפרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת דניאל-קראנצית:לינויושלמת צלילושלמת מאיושלמת חברות טובות תעשו עם מורן סולחה לינוי מסתכלת עם צליל צליל מסתכלת על מאיה מאיה מסתכלת על לינוי ומורן עומדת בעמצה פתאום ען רצות אליה ואומרת חברות??????????????? מורן:חברות!! נתן:צליל לינוי ומאיה אוי חמודות צליל נדבר בבית וכולם צוחקיםםםםםםםםםםם

גלושש

New member
Jחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה ממחיק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קרועה/גזורה צלילושלמת מתי את מפרסמת!??!?!

אין בררה פרק-2-אני חייבת זה ממכרררר

שירן:מה נהיה פה טלנובלה? לינוי:כנראה.... צליל ונתן:יש לנו הודעה לינוי:אני יודעתתתתתתתת! צליל ונתן:אנחנו ביחד (הלוואי) לינוי רצה לצליל והן מתחבקותתתתתתתת שירן:חחחח איזה ילדות סוזי:מה רע? גלוש:לא רע.. גלעד:אוי סך הכל פורום אה? אור:חחחח סתומים כולם:שתוק/שתקי טובי:אפרתתתתתתתתתתתתתתתתתת ענבר:מה אפרת??? אוהד:היא הלכה הדס:מה הלכהההההה? פתאום היא עוצמתללינוי עיינים אפרת:מי אני? לינוי:לא יודעת אפרת:אניייייייי אפרת לינוי:מההה? חחחחחחחח דניאל:מה אני אוויר? חן(חן הדגה):ואני?? פתאום "פוקי"מיקי לאון עוצם לה תעיינים! מיקי:מי אני? חן:פ....פו...פוק...פוקיייייייייייייייייייייייייייייי מיקי:פוקי??? כולן צוחקותתת מורן:סתמו כולםםםםםםםם אני שומעת מישהו שר לינוי:מה? מי בוכה? מורן:זה קול של הראל סקעת.... צליל:והחלון של לינוי זה לפגוש את הראל סקעת!! מאיה:אתם חושבים מה שאני חושבת? כולם חוץ מלינוי:כן וגם לינוי הלכה לשתותתתתתתת!! מסדרים עניינים והכל ולינוי חוזרת כולם "הפתעההההההה" ולינוי בהלםםם מוחלטטטטטט וכולם עושים מסיבה ריקודים וכל זה השמך יבוא...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לינוי הרגת אותייייייייייייי שובבבבבבבבבב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איה הבטן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וגלוש- תכף אני אכתוב.. יש לי עוד שיעורים סאמקק

גיגי123

New member
אני רוצהההההההההההההה ../images/Emo98.gif

את לא יודעת איך קוראים לי?!?!? ליר!!!!!
כמה אנשים עוד טלנובלותתתתתתתת פיווווווווווו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי איזה מושלמת את! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה מזכיר לי "כולם צוחקים ונהנים" חחחחחחחח עזבו אתם לא תבינו זאת בדיחה אישית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי אני מתה פה תמשיכי לינויושששש מתיי את מפרסמת צליל?

השמך פרק-2 המשך

ליר:אני חייבת את מעיין לינוי והדסס!! והן מתחילות ללכת וללכת ולדבר ולדבר וללכת וללכת עד שהן הולכות לאיבוד ליר:תגידו א...איפה אנחנו?? מעיין:לא יודעתתתת הדס:טוב בלי פניקה לינוי:נלך לאחורה הדס:טובב... הולכות והולכת ונאבדות יותר כולם שואלים איפה הם צליל ומאיה הולכות ומחפשות עד שהן מוצאות וכולם הלכו לאיבוד מאיה:איזה בלאגן!!!!!!!! ומישהו תופס אותן ואומר מישהו:אני יודע לאן אתן צריכות ללכת והן בלי בררה הולכות אחריו והוא באמת לקח אותן לינוי:תודה מישהו:בבקשה והם ממשיכים ת'מסיבה

למעלה