הטכניון

Iced Hammer

New member
הטכניון

שלום רציתי לדעת אם יש פה אנשים שלומדים בטכניון (או מתחילים ללמוד בשנה הקרובה)

Iced Hammer

New member
כי שנה הבאה

אני מתחיל ללמוד שם ורציתי לדעת אם יהיו אנשים שיהיו מעוניינים לארגן הקרנות שם כמו שיש בתל אביב.

koroo

New member
אחי תרד מזה

זה לא ילך לך כמה שהטכניון נחשב מקום של חנונים הוא לא כל זה. ותתפלא יש לאנשים פה חיים מחוץ ללימודים. דבר נוסף הקולנוע שיש בטכניון פועל כל השבוע עם הקרנות של סרטים שיש בטלויזיה וסרטים חדשים. פשוט קשה להאמין שמישהו יבוא להקרנה (כולל אני) אולי שתגור במעונות "נווה עזה" ותכיר עתודאים שונים או רוסים שמחקחים D&D בארבע לפנות בוקר בדשא שמעל הבריכה אולי תוכל לארגן משהו. דרך אגב מה אתה הולך ללמוד?

koroo

New member
שכחתי משהו

למרות שלא נראה לי שתוכל לעשות הקרנות, יש מצב שתוכל לעשות ערב סטארגייט. כלומר אתה יכול לפנות למשרד תרבות באגודת הסטודנטים או לדיקן הסטודנטים ולהציע שתעביר או שתביא מישהו שיעביר ערב על סטארגייט בהיבט חברתי או איך היא מתקשרת למיתולוגיה ועוד. ברגע שזה יצא לפועל הערב יפורסם בטכניון דרך מודעות ובאתר של אגודת הסטודנטים.

koroo

New member
שיהיה בהצלחה

שיהיה לך בהצלחה, עצה שלי - בסמסטר הראשון, לפחות בהתחלה שלו, תשים בצד את כל ארגון ההקרנות וההרצאות, ותתמקד יותר בריצה מבניין אולמן לבניין של הנדסת חומרים ולהפך כדי לשמור מקום בנורמלי בהרצאות של חדו"א 1.

deathcaster

New member
תגובה

אין לך מושג כמה אתה צודק .....או שבעצם יש לך ......... הנה מבחר קללות מהקורס : דיברגאנט, גרדיאנט, רוטור, למינסקטת ברנולי, דיריכלה ( שזה בגרוזינית " על הזין"
), אסטרואידה, ציקלואידה,סטוקס ועוד ועוד נשמע כמו קללות בקלינגונית.

koroo

New member
שכחת כמה

הכי חשוב והכי מניאק "אוילר" החרא הקטן הזה הופיע כמעט בכל מקצוע וכל אחד בכלל לא קשור לשני. ולא נשכח את : טריויאלי, אלמנטרי, קטן כרצוננו, אינטואיטבי ועוד

subatoi

New member
תתפלא,

אבל גם לאנשים באוניברסיטת ת"א יש חיים מחוץ ללימודים, וכנ"ל גם בבאר-שבע. ובשני המקומות הנ"ל, יש הקרנות, ואנשים מגיעים. זה לא כזה הזוי כמו שאתה מציג את זה. חוצמזה, שמתארגן משהו ע"י סטארבייס בטכניון, מי שרוצה להצטרף להתארגנות, כדאי שישאל בפורום של אתר המודעון (לינק מצורף).

למעלה