הטכנאי קרמר

אני עובד בררך יותר יקרה וישרה .

אני אומר את המחיר מראש . נניח אנטנה לא עובדת . אני אומר החלפת אנטנה 700 ש"ח . כאשר האנטנה עולה בערך 100 ש"ח . יש שמסכימים ויש שלא . אים מתקן הדודים הייה אומר מראש שדוד לא מחמם צריך להחליף לו את גןף החימום . הוא הרי לא ידע ששינו את מד החום . ובמציאות זה לא קורה . אלה שנשרף גוף חימום . עולה 800 ש"ח . הייה הכל ישר הטעות היחידה זה שאמר את המחיר בסוף . אני אומר את המחיר בהתחלה . ליפעמים הלקוחות שואלים ואים זה חוט קרוע אז אני עונה תיקון כזה עולה 500 ש"ח . את משלמת עבור הנסיע התיקון חינם לא כולם מסכימים אבל הרוב כן . כי אומרים האדם ישר אומר מראש את המחיר

אבל הם משלמים . בישביל הידע שלי

לא כולם הרוב משלם . כי השיטה שלי זה להגיד מחיר מראש . בטלפון אני שואל את הלקוח בערך מה הבעייה. אנשים שמחים שמצאו פתרון לבעייה . כי מערכים את עבודתו של בעל המיקצוע . יש אנשים שחושבים שבעלי מיקצוע חייבים לעבוד תמורת 100 ש"ח .אצלי להזיז חוט זה מתחיל מ400 ש"ח כמו לסובב צלחת ללוויין אחר . כאשר שידורי ישראל עבורו לוויין אחר

צפילו

New member
הטכנאי קרמר

טכנאי כמוך יכול לעבוד גם ב"אנרדוד" ולהונות אנשים!!! אנשי מקצוע אמיתיים וישרים בודקים קודם את כל האפשרויות לפני ש"קורעים"את האנשים.חבל שהשם של הישראלים מתלכלך בגלל אנשים כמוכם!!

אתה רוצה ששני אנשים יבוא לתקן

ממרחק ויעשו בדיקות מקיפות . על דבר לא הגיוני . מה זה בדיקה? החלפת חלקים וליראות שבחדשים זה כן עובד . אין מכשיר שמיתחבר ויוצא פתק . כך עובדים כל בעלי המלכה . יעשה בדיקות ולא יקבל תמורה

למעלה