הטיש

הטיש

אם מישהו יכול לומר מה עושים בטיש של הפורום ומי הוא כבוד קדושת האדמו``ר שליט``א אני בא!!!!

תשובה לשאלתך. על "הטיש"

הטיש: בשעת ערב מאוחרת באים המוני החסידים אל בית המדרש, לאחר טבילות במקווה השכונתי (המעורב) נשים וגברים יחדיו, ופותחים בדברי תורה, לאחר מספר דקות הרבי נוקש באצבעותיו על השולחן ודממה משתררת במקום, בזה הרגע נכנס הגבאי שמעלקא " מזקני הכופרים " בידו האחת חלה ארוכה 3 מטרים רוחבה ו6 מטרים אורכה, ובידו השניה סטייק בשר לבן עסיסי נוטף דם חזירים צעירים, וזקנו הצהבהב מתבדר ברוח המזגנים, וניגש בחרדת קודש אל הרבי, הרבי יושב מהרהר , ולפתע צווחה נשמעת מפיו, עדן !! עדן!! עדן שישובה בספסלים האחוריים של הטיש קמה בבהלה מכסאה, ורצה לעבר הרבי ,בדרך מפטירים החסידים החרמנים איזו כוסית.... חתיכה לאלללה.... הרבי מהסה אותם ששששש "רבווסייי שה שטיל" לאחר שעתיים מתפזרים החסידים לביתם שתויים כלוט וחרמנים כנוח, שבת שלום.

והנה הסבר קונבנציונלי יותר

בכל יום חמישי, אי שם בגוש דן, מתכנסים עשרות מחברי הפורום בבית קפה . הם משוחחים על נושאים שברומו של עולם, שותים, אוכלים וצוחקים. האדמור הוא אדמור נעלם שאין רואים אותו, רק מרגישים בקיומו. בין הבאים יש יוצאים לשאלה מכל המינים ומכל הזרמים הדתיים והחרדיים. אפילו אנוסים החיים בעולם החרדי ומשתוקקים לצאת לעולם החופשי אך מנועים מסיבות שונות מלעשות זאת, מגיעים מדי פעם במגוון תלבושות חרדיות. אז איך מגיעים לטיש: כותבים בפורום במשך תקופה מסויימת עד שמכירים אתכם ואז פונים אל אחד ממנהלי הפורום , נפגשים איתו ומקבלים אישור להצטרף, את מיקום הטיש ואת הסיסמא. אם הנכם מכירים אישית את אחד מחברי הפורום זה יכול לקצר תהליכים.

בחור תוהה = של בני מדוייק יותר.

שלי היה על רוח ההומור לכבוד סופהשבוע, אבל אל דאגה בקרוב תצטרף לטיש , אני מקווה.

יש לעוד מישהו הסברים על הטיש??

יעלה ויבוא, ברוח הומוריטית בלתי פוגענית , כל הכותב על דעת עצמו ואחריותו בלבד.

מחממנוע

New member
בעצם אני נזכר שאני גם מכיר כמה

שהם לא ערסים. אוכל לסדר לה . מה הטלפון שלה?

מפגש בבית קפה

נשמע לי הרבה יותר טוב ואסתטי. ``טיש`` גורם לי איסטינקט של בוא נברח מפה. נ.ב בני הסיסמה זה ``איזה כוסית`` לגברים ו``איזה חתיך`` לבנות?

הסיסמא זה, דוד הכי טוב!!!

ואל תשאל את בני שאלות שיש בהם מילים כמו כוסיות וכדומה...הוא לא מדבר ככה.(או שכן)

אכן אני סולד מהביטוי "כוסית"

אני יודע שגם נשים נוהגות היום להשתמש בביטוי זה, אבל בעיני שימוש זה של נשים בביטוי מעיד על כך שהן מפנימות את התייחסות העולם הגברי לנשים. זהו צימצום מהותה של האשה לא רק למושא של תשוקה מינית אלא בעצם לאיבר מין אחד גדול. אפילו גוף האשה לא קיים בהתייחסות זו: לא עיניה היפות, לא שערה השופע, לא שדיה, לא רגליה הארוכות והחטובות, לא פיה החושני. רק איבר מין. הפנמת ההתייחסות הגברית ע"י הנשים במקרה זה אינה שונה מהותית מהפנמת ההתייחסות החרדית לנשים ע"י הנשים עצמן. הנשים החרדיות לא מעלות על דעתן שיכול להיות להן רצון משלהן והן אינן חייבות לשרת את העולם הגברי. בזה הן לא שונות מהאמהות המצריות והאפריקאיות שביוזמתן מבצעות ברית מילה לבנותיהן האומללות.

barr1969

New member
איזו פדיחה

כשאומרים כוסית מתכוונים לאתר ספציפי? ז"א שרק מי שביקר בו יכול לחוות את דעתו, לא? המילה הזו יצאה היום מגדר פרט ספציפי, והפכה להיות מחמאה ביג טיים. נשים משתמשות בה, כי היא מחמיאה להן, יותר מאשר גברים שמסמיקים לשמע המילה חתיך הורס. בהתחלה היה קשה לשלב אותה בשפה, אבל היום כשאתה אומר על מישהי שהיא כוסית, גם אם לא יצא לך לחוות אותה, אתה מביע הכל. והכי חשוב- כולם הרי מבינים למה התכוונת, שרשה כבר מזמן לא רלווני.

uri80

New member
השורש תמיד רלוונטי

ועד כמה שאבזץ מתגאה להיות זין קטן וצעיר, אני עדיין רואה בזה חלק מהירידה של השפה העברית בשנים האחרונות וחבל. את רואה את זה בכל מקום, בדיבור היומיומי, אצל כמה סופרים צעירים שמתימרים להיות "חדשניים", כשהשפה הופכת להיות רזה, עילגת כמעט ולא קיימת.. אני לא רואה הבדל בין זה ובין התופעה של אותן ילדות בנות 12 שרצות בהתלהבות אחרי כל כוכב לרגע, שבדיוק לפני רגע הבליח לאור הזרקורים לפני שיכבה בעוד דקותיים. מעיתון הנוער "פיוז" שגורם לך לתהות מה באמת העורכים של הזבלון הזה חושבים על ילדים ועל מה שהם אמורים לחשוב. אני לא רואה למה אני צריך לשתף פעולה עם זרם העילגות החדש הזה שמשתלט על כל פינה ופינה.

אבזץ

New member
זו צביעות והתחסדות...

מיניות היא חלק בלתי נפרד מחיינו, וטוב שכך. כשאני רואה אישה יפה, אני חושק בה כדרך הטבע (אגב, היום גם יש ויאגרה ב"ה). כוסית - תרגום דומה לנקבה ולגיטימי בעיני באותה מידה, אם כי בוודאי שייך למדרג נמוך של השפה. ישנן לא מעט תופעות לשוניות אחרות המשחיתות את יסודות השפה העברית (לא בהכרח מילות גסות) - בהן חייבים להלחם. והמצאת מילים חדשות, מכוערות ככל שתהיינה, מחיות את השפה ומבורכות. וכן, מוכן להיות ה-זין העברי הראשון, למרות שהוא שברירי למדי. שבוע טוב

תודה,

על כך שאתה בין היחידים שאני מכירה (מהצד הגברי ,כמובן) שזוכרים, שאשה היא לא רק שלי שימושי לקיום יחסי מין. היא הרבה הרבה הרבה יותר מזה. ~מודה בשם כל הנשים~ אגב, אני לא מכירה ממש, אבל לפחות אני יודעת שאתה קיים

למעלה