"הטיש הגדול"

לילית3

New member
המשיח - אהה- דער משכיל מגיע!!!!!

בזה הרגע התבשרתי שדער משכיל עומד לנחות אלינו בשעה טובה ומוצלחת השבוע, ביום רביעי. הסקרנות חורגת אותי!! תגיד זה קשור איכשהוא לחמורו הלבן של המשיח??? הוא ישא אותך על כפיו לטיסה??

צדיק בא לעירנו - הודעה מטעם ה"ועד"

הריני להודיע בשער בת רבים כי ה"ה הצדיק הנודע בשערים דער משכיל שליט"א נעתר לבקשתינו וישהה בבית הכנסת אורחים שבדירתנו שם גם יערוך את שולחנו הטהור בטישים יומיים כל ימי שהותו. הטיש הגדול ייערך ביום ראשון והודעה תימסר בנפרד על ידי ה"ה נועם סטאריק הי"ו. ניתן כבר מעכשיו להעביר קוויטלאך ופדיונות על פי הכתובת של הדירה. הכל יימסר לידי המשב"ק של הצדיק מייד עם נחיתתו. כמו כן, לאור הביקוש הרב של מעריציו הרבים של האדמו"ר לקבל את פניו מייד עם נחיתתו בשדה התעופה, התארגן ה"וועד לאירוח האדמו"ר" (עמותה שהוקמה ממש ב-24 השעות האחרונות מייד עם קבלת הבשורה המרטיטה על ידי הרבנית הצדקנית לילית3 יצ"ו על ביקורו הנדיר) בשיתוף עם חברת הסעות גדולה בהוצאת אוטובוסים שייצאו ממרכזי הערים הקדושות ירושלים בני ברק ותל אביב, בכל 10 דקות לשדה התעופה. את פני האדמו"ר, בירידתו בכבש המטוס, יקבלו עשרה מפרנסי ופרנסות הקהל הקדוש הזה, כשבידיהם ספרי תורה, והלוויים שבקהלינו יתקעו בשופר גדול כי יום גדול הוא לה'. אנו מבקשים מהקהל הקדוש להקדים ולהרשם לפעילויות השונות ובמיוחד לטיש הגדול אשר כבר עכשיו מסתמן כי נצטרך להרחיב את גבולנו ולשכור אולם רחב ידים שיכיל את כל הצמאים לדבר ה' ימים על ימי מלך תוסיף שנותיו כמו דור ודור. כמו כן, אנו מבקשים בכל לשון של בקשה, לשמור ולהקפיד הקפדה יתרה על גדרי הצניעות , שלא יבוא לכלל תערובות אסורות רח"ל, "והיה מחנך קדוש".

אני ממש יקנאת

כי אני אוהב אתם היוצאים ומספר לכם הדברים הכי אישיות של לי ואנ ינמצא כאן בהארץ ןלמה לא תעשו לי ק בלת הפנים כמו לדער משכיל אשר הוא בא רק מהחוץ לארץ אני חשבת היוצאים משאלה יותר בעלי מידות אבל לפחו ת אני משתתפת להיות גם בהטיטש לכבוד דער משכיל ? אוהב עדין כל היוצאים משאלה

לילית3

New member
פיצה מקפיצה

אשרנו מה טוב חלקנו מה נעים גורלנו ומה יפה ירושתנו שכך עלתה בימינו כי זכינו לבואו של המאור הגדול לעירנו.

עצה טובה לר' קאפעלוטש

יציאת הצדיק מן העיר עושה רושם. אם יתקע מר מושבו ויט אהלו לחנות התם, בגאלדענע מדינה, ודאי יעשו לו יוצאים דשם מה שעושים יוצאים דידן לדער משכיל. שמעתי שבאנקטים דאמריקה דשנים יותר מכל טישים שבארץ הקודש יחדיו, וודאי גם שיריים של רבינו יהיו קדושים ואיכותיים יותר. העצה היעוצה אם כן, היא לבדוק בפורום יוצאים בלע"ז (ואם טרם זכו, להקימו במהירה לפני מסעו בקדושה) ואז לבוא לשם כמלך בגדוד ולאסוף השלל. בהצלחה, וכאשר תעשה, יזכור מר מי נתן לו העצה היעוצה ויחלוק אתי כמובן הרווחים.

שאו שערים ראשיכם והנשאו פתחי עולם

הקב העשירי של חוכמה - מגיע לארץ הקודש.... איזו שמחה!!! ואני מקיים מצוות קבלת פנים ויוצא בזאת לקבל פני השכינה! דער משכיל - האיש והאגדה מגיעים לארה"ק. אני לא יודע אם כל חברי פורום נכבד זה מודעים לגדולת האירוע והמעמד שאין להקל ראש ולו במעט מחשיבותו ההיסטורית... <הסגן שלה מתכונן לחגוג "חג מתן תורה" נפלא וגדול> דער משכיל - הרבה הצלוחה בשידוך החשוב שלשמו הגעת - אני בטוח שהאדמו"ר גאה ומאושר שנאמר "ענבי הגפן בענבי הגפן - דבר נאה ומתקבל..." (מותר לפרסם פרטים נוספים???)

Le Fay

New member
ימות המשיח! יקרי הפורום ונכבדותיו

בגיחות יקרות מפז, ושאנחנו מלחכי הפינכה נישאר עיוורים לגודל המעמד?! מה זה, אתה וגל נעים החלטתם לפזר פה טיזרים במקום הסיפורים העסיסיים עצמם?

אוי לנו שכך עלתה בימינו

ראה ראינו את דברי הליצנות אשר כתב הסגן שלה על האי גאון דער משכיל (אודות שהוא במערכת יחסים-שידוך בלע"ז) דברים שלא היו ולא נבראו, תמה תמה נקרא! איך לא נרפו ידיו מלכתוב דברי לעג על האי גאון, וכמו שדיבר בקדשו רבינו דער משכיל, כאשר הראינו לו את דברי הסגן , עמד בזעזוע, ואמר "ער מיינט ריין לשם לצנות" וכדי שלא יאמרו הבריות מדשתקו הרבנים ש"מ דניחא להו, ע"כ חשבנו בזה לצאת ידי מחאה החותמים בצער תלמידיו הנאמנים

מחאה

גם אני מצטרפת למחאה הנ"ל ובאתי להודיע בשער בת רבים: לא היו דברים מעולם. החותמת בצער של ציפיה די משודכת'ע

קולולולולולולולו הסגןןןןןןן איתנו

אלו לא נסעתי רק בשביל זה דיינו להחזיר עטרה ליושנה , להביא בחזרה לבית הסגן שלה , דער משכיל האיש כן אגדה לא אחשלי איפה אנו ישמע המתן תורה ? השירת אקדמות אולי תשתף אותי על איזה שידוך מדבר מר? יש לך תוכניות?

תיקון טעות ,

דער משכיל לא יארח בהכנסת אורחים הנ"ל , דער משכיל לבסוף החליט לארח בעיר הקודש , בשכונות עזרת תורה (עלי הכהן)

חמוירו אתה ענק

וחמור ענק+סוס. כבר עלית לדרגת סוס. ואגב אם אתה נצרך למשהו, רק תגיד. ידוע בשער בת רבים ובכל רחבי סימטא דקדושא שינקין שמבין גדול אני בענייני סוסים וגלגוליהם וכיצד הם אוכלים וכיצד מנקין את בית הסוס. (הכל בצחוק
וגם אני מצטרף להמברכים על ביאת גואל דער משכיל שיבוא לגאולנו מכל הפריצות והטומאה שידין ורוחות ס מ א ל ול י ל י ת ומשאר מרעין בישין ושאר שקצות פרוצות המתהלכות בריש גלי פה עיה"ק תל אביב יפו אשר בזה המקום ממש דרכה רגלם הקדושה של אבותינו, וכבר העידו אבותינו אשר קיבלו מאבות אבותם אשר נודע להם רזא דרזין מימות רבותינו התנאים, שרגלו של רבי יהודה הנשיא בכבודו ובעצמו דרכה בזה המקום עצמו ממש, וכבר נודע שהיה מהלך בין עזה לקיסריה, ואיך זה לא מתביישות השקצות הנ"ל שאסור את שמן להזכיר להלך באותו מקום עצמו ממש! וכבר גילה רבינו האר"י בידי תלמידיו דעל זה היה רשב"י זועק, וייסר עצמו בכל מיני איסורין שבעולם והיה מתקן תיקונין, ולא היה בידו לבטל רוע גזירת הפרוצות הנ"ל, ויתרה מכך, מאז מותו כח דטומאה הלך וגדל ויתפשט בכל אויר מחוזות בני ישראל, ועל זה אנו מצרין, וכבר כתב הזוהר דעל זה אין כפרה, אוי לנו מבושת יום הדין!

למעלה